jeanthira7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Καλησπέρα... Εχω pc στο οποίο συνδέομαι με έναν φίλο μου στο δίκτυο του ασύρματα με πιάτο, μου έχει δώσει και άλλες ip για pc οπότε είμαι οk εκεί. Αυτό που θέλω είναι να μοιράζει το pc μου και στο laptop δίκτυο αλλά πλέον βαρέθηκα να φτιάχνω καλώδια utp οπότε προτιμάω τη σίγουρη λύση ενός φθηνού wirelless stick που θα συνδέω με το laptop για να μοιράζω. Αυτό που θα ήθελα είναι να μου προτείνετε τι να αγοράσω φθηνό και επίσης εάν είναι δυνατό να μου δώσετε πληροφορίες για το εάν θα δυσκολευώ να κάνω το διαμορασμό pc στο laptop. Τέλος το stick επειδή έχω 2όροφο σπίτι είναι δυνατό να μοιράζει και στον κάτω όροφο σε ένα άλλο pc που έχω? thanks...
tsakonas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 to diko mou stick ena asus wl167g exei sto software tis egatastasis epilogi gia access point mode kai epeze mia xara otan to dokimasa...
jeanthira7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Στο χώρο μόνο ή και σε άλλους όρόφους?Τι τιμή είχε?
tsakonas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 sto isogeio ta pc, ston 1o to wireless, epianan very good signal.giro sta 25-30 euro nomizo to xa parei....sto skroutz.gr boreis na vreis kales times.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.