koukkos13 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά θέλω να αγοράσω ένα template για ένα site απο το internet και ο κατασκυαστής ο οποίος είναι απο romania μου λεεί να του κάνω κατάθεση μέσω westernunion...Δεν έχω καθόλου εμπειρία τι και πως κάνω τέτοιες συναλλαγες...Μπορεί κάποιος βήμα βήμα να με βοηθήσει τι και πως;;; Επίσης διάβασα ότι με αυτό τον τρόπο ο κινδυνος να χάσω τα λεφτά μου είναι πολύ μεγάλος...Βέβαια μιλάμε για ένα ποσό 30 ευρώ αλλά και αυτά κρίμα είναι να χαθούν...Η δικαιολογία που μου έστειλε ο συγκεκριμένος είναι η εξής Hi, > > I'm glad you decide to buy it. > > The money transfer by Western Union (until 2 months ago my country > > Romania have no relations with Paypal and now no money to open an > > international banking account - we have just a few months in UE - so I > > must use Western Union for the moment)
DIMITRISG Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 το western union δεν μπορει να εγκυηθει για τα χρηματα , δηλαδη για τον σκοπό τους. πχ ν δεν σου δωσει το template δεν μπορει να κανει τίποτα παπαλα. Η υπηρεσια western union δουλευει μεσω ταχυδρομειου συμπληρωνεις τα στοιχεια σου , αυτα του παραληπτη βαζεις και ενα συνθηματικό που θα το ξερετε μονο οι δυο σας , πληρωνεις τα εξοδα μεταφορας χρημάτων και εισαι οκ μπορεις να το κάνεις και online απο το site της westernunion http://www.westernunion.com/ εχει περιορισμο στην δευτερη φορα που θα στειλεις χρηματα θα πρεπει να τους στειλεις μέσω ταχυδρομείου τα στοιχεία σου -εμένα μου φαίνεται μπλόφα η δουλειά, δεν θα έκανα συναλλαγή με τον τύπο- μην μπλεχεις με Ρουμανία δεν γίνεται να βρεις απο αλλού το template σου;
koukkos13 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δύσκολο να το βρω πουθεν΄'α αλλού αφού αυτός είναι που έχει κάνει το συγκεκριμένο template...Τι να πω μάλλον θα το ρισκάρω αφού πάρω κάποια μέτρα!!
CyberCr33p Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Φαίνεται αξιόπιστη η ιστοσελίδα του; Εάν θέλεις πες την μας για να ρίξουμε μια ματιά.
mitsakos13 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 ψάξε καλύτερα πουθενά αλλού να δέχεται paypal.
CyberCr33p Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Και το paypal δεν μπορεί να σε προστατέψει για υπηρεσίες και μη υλικά αγαθά.
Lnk Hlk Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δουλεύω σε ΑΒ κ παλιότερα είχαμε συνεργασία με WU. Δεν υπήρξε πρόβλημα με καμία συναλλαγή. Κ μιλάμε για πάρα πολλα λ7 .. Το δουλέψαμε σχεδόν 1 χρόνο κ δεν είχαμε κανενα προβλημα με κανέναν πελάτ ..
alexgreat Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Πρόσεξε, είναι απάτη. Άπαξ και στείλεις με Western Union δεν παίρνεις τα λεφτά σου πίσω με τίποτα.
CyberCr33p Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Το ξαναλέω και μέσω paypal δεν είναι σίγουρο ότι θα λάβεις τα λεφτά σου πίσω. Σε περίπτωση που έχεις ήδη λεφτά μέσα στο paypal δεν πρόκειται να πάρεις τα λεφτά σου πίσω γιατί το template αποτελεί "μη πραγματικό αντικείμενο". Σε περίπτωση που δεν έχεις λεφτά στο paypal και τραβηχτούν τα λεφτά μέσω Visa τότε μπορείς να επικοινωνήσεις με τη τράπεζά σου και να ζητήσεις chargeback (εντός 30 ημερών εάν δεν κάνω λάθος).
vazelo Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Eχε υποψιν σου οτι η wu κραταει προμηθεια 15 ευρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.