Dimitris® Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ! Παιδιά ακούστε τι έπαθα: Σήμερα έβαλα το NFS Pro Street στο PC μου. Αφού το έβαλα αποφάσισα να βγάλω το NFS Carbon που είχα. Όταν όμως πήγα να το απεγκαταστήσω μου έλεγε ότι δεν βρίσκει το eauninstall.exe! Τι πρέπει να κάνω ? Γίνεται να πάρω το eauninstall.exe από κάποιον που έχει εγκατεστημένο στον υπολογιστή του το NFS Carbon και να κάνω τη δουλειά μου? Ευχαριστώ... Υ.Γ. Ούτε να παίξω το NFS Carbon μπορώ γιατί εκεί που ξεκινάει το παιχνίδι μου βγάζει σφάλμα και μου λέει ότι πρέπει να τερματιστεί.
Black Demis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Το έχω πάθει και εγώ με NFSU2 βαλε το cd με NFSC και θα σου βγάλει με το Autoplay επιλογές έχει το Uninstall δοκίμασε από εκεί
Dimitris® Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Κοίτα βασικά πήγα να το βγάλω με το Your Uninstaller 2006. Μου έβγαζε ότι δεν μπορεί κλπ. Αλλά μετά δεν το έβρισκα ούτε εκεί ούτε στη προσθαφαίρεση προγραμμάτων. Μόνο στο Έναρξη > Προγράμματα υπάρχει. Έκανα ότι μου είπες, αλλά τώρα όταν πάω να το απεγκαταστήσω μου βγάζει μόνο τον κέρσορα και τη κλεψίθρα για κανένα δευτερολεπτο και μετά τίποτα. Τι λές να κάνω? Να πετάξω τον φάκελο όπως είναι? Έτσι και αλλιώς δεν μπορώ καν να παίξω...
S2Katana Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Πετα τον φακελο και ολες τις συντομευσεις, να τελειωνεις.
perp Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Αν εχεις άλλο παιχνίδι της ΕΑ και το κάνεις copy paste ΔΕΝ εχεις πρόβλημα...
Dimitris® Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Αυτό λέω να κάνω... Απλά περιμένω και από κανέναν άλλο την επιβεβαίωση
Dimitris® Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Αν εχεις άλλο παιχνίδι της ΕΑ και το κάνεις copy paste ΔΕΝ εχεις πρόβλημα... Ti να κάνω copy paste? Έχω επίσης το Pro street όπως ανέφαιρα στο αρχικό μου post...
Black Demis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Ξέγραψε το φάκελο να ηρεμίσεις και αν έχεις αίσθηση ότι έμενε κάτι στο σύστημα κάνε ξανά install και μετά Uninstall
liopyr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 μπες και στην registry και ξήλωσε ότι ''θυμίζει'' nfs και τέλος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.