Προς το περιεχόμενο

eauninstall.exe !!!

Dimitris®

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ!

Παιδιά ακούστε τι έπαθα: Σήμερα έβαλα το NFS Pro Street στο PC μου. Αφού το έβαλα αποφάσισα να βγάλω το NFS Carbon που είχα. Όταν όμως πήγα να το απεγκαταστήσω μου έλεγε ότι δεν βρίσκει το eauninstall.exe! Τι πρέπει να κάνω :mad: ? Γίνεται να πάρω το eauninstall.exe από κάποιον που έχει εγκατεστημένο στον υπολογιστή του το NFS Carbon και να κάνω τη δουλειά μου?

Ευχαριστώ...

Υ.Γ. Ούτε να παίξω το NFS Carbon μπορώ γιατί εκεί που ξεκινάει το παιχνίδι μου βγάζει σφάλμα και μου λέει ότι πρέπει να τερματιστεί.

Δημοσ.

Κοίτα βασικά πήγα να το βγάλω με το Your Uninstaller 2006. Μου έβγαζε ότι δεν μπορεί κλπ. Αλλά μετά δεν το έβρισκα ούτε εκεί ούτε στη προσθαφαίρεση προγραμμάτων. Μόνο στο Έναρξη > Προγράμματα υπάρχει. Έκανα ότι μου είπες, αλλά τώρα όταν πάω να το απεγκαταστήσω μου βγάζει μόνο τον κέρσορα και τη κλεψίθρα για κανένα δευτερολεπτο και μετά τίποτα. Τι λές να κάνω? Να πετάξω τον φάκελο όπως είναι? Έτσι και αλλιώς δεν μπορώ καν να παίξω...

Δημοσ.
Αν εχεις άλλο παιχνίδι της ΕΑ και το κάνεις copy paste ΔΕΝ εχεις πρόβλημα...

Ti να κάνω copy paste? Έχω επίσης το Pro street όπως ανέφαιρα στο αρχικό μου post...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...