wrequest4u Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 για χαρα σε ολους, εχτες αγορασα τα ακολουθα, μητρικη - MSI P965 NEO2-FI επεξεργαστης - INTEL CORE 2 DUO E6550 2.33 GHZ LGA775 - 1333 FSB - BOX μνημες - GEIL GX22GB6400DC DDR2 PC2-6400 800MHZ CL5 2GB καρτα γραφικων - GIGABYTE RADEON HD2400PRO DVD -R - LG GSA-H62N SUPER MULTI SATA DVD τροφοδοτικο - COOLERMASTER RP-500 EXTREME POWER 500W σκληρό - SEAGATE BARRACUDA 7200.10 ST3250820NS 250GB SATA2 ενω τα συνδεσα με θρησκευτική ευλάβια, δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνω, ο υπολογιστής δεν λειτουργεί.... ανοιγει δείχνει ότι λειτουργεί κανονικά αλλά στην οθόνη δεν δεινει σημα.... υπάρχει καποια ασυμβατότητα σε όσα επέλεξα ή κάτι άλλο.. τι θα πρέπει να κοιτάξω σας ευχαριστω για το χρόνο σας.
wrequest4u Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 να συμπληρωσω οτι οταν ανοιγει αναβουν 3 λαμπακια στο πληκτρολογιο στιγμιαια, μετα ενω το mouse δειχει αναμενο το πληκτρολογιο δεν ανταποκρινετε οταν παταω το ΝumLock η το CapsLock δεν αναβουν τα αντιστοιχα λαμπακια, αυτο συνεβει και με 2 πληκτρολογια που δοκιμασα.
Black Demis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Έχει η μητρική το 12volt καλώδιο?? Μήπως το ξέχασες να συνδέσεις Δοκίμασε και άλλη κάρτα γραφικών (λέω τώρα)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Αποσυνδεσε ΟΛΑ τα ανεμιστηρια (εκτος του επεξεργαστη), και ξαναδοκιμασε. εγω ετσι την ειχα πατησει...
wrequest4u Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 καταρχας ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση, ανεμιστηρακι ενα είχε το δοκιμασα να το αποσυνδεσω αλλα καμια διαφορά.... το 12volt εννοείτε οτι το έχω συνδέσει.... τι αλλο να κάνω ρε παιδιά, και το κακο ειναι οτι το βιάζομαι το pc αλλιώς θα τους το αφηνα να το μονταρουν στο eshop αλλά μου είπαν σε 15 ημέρες... καποια ακόμα ιδέα?
Black Demis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Κάνει το χαρακτηριστικό ήχο «τιπ» όταν ανοίγει??
wrequest4u Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 οχι δεν κανει ΚΑΝΕΝΑ "μπιπ" αυτο μου εκανε και εμενα εντυπωση, μαλιστα εβγαλα τις μνημες για να δω αν θα κανει καποιον ηχο επιδη δεν τις βλέπει και ακρα του ταφου σιωπή...
Black Demis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Βγάλε και την κάρτα γραφικών να δεις αν βγάζει κάποιο ήχο αν όχι τότε δεν σύνδεσες κάτι σωστά η μητρική είναι ελαττωματική:X:X
wrequest4u Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 εβγαλα και την καρτα γραφικών και πάλι κανενας ήχος.... το να μην συνδεσα κατι σωστα το αποκλείω, δεν είναι και τίποτα φοβερό.. θέλει αρκετή προσοχή κατα την τοποθετηση του επεξεργαστη και ολα τα υπόλοιπα μετριμένα κουκιά είναι... εχω μοντάρει αρκετά pc χωρίς κανένα πρόβλημα. το μόνο που με προβλημάτισε είναι ότι στην μητρική λέει Ταχύτητα FSB: 1066/800/533 MHz. και ο επεξεργαστης Front Side Bus: 1333MHz. όμως στη σελίδα της μητρικής λέει ότι >CPU FSB Ratio Result E6550 2x2MB (2.33GHz, rev.G0) 1333 7 SINCE 3.7 από ότι καταλλαβαίνω δεν υπάρχει πρόβλημα με τον συγκεκριμένο επεξεργαστή έτσι δεν είναι ? τι συμαίνει το SINCE 3.7? απο την άλλη αν ήταν ο επεξεργαστης δεν θα βάραγε η μητρική? επίσης στο πληκτρολόγιο δεν θα έπρεπε να ανάβουν τα λαμπάκια στο CapsLock ή NumLock?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Το Since 3.7 προφανως αναφερεται σε καποια εκδοση BIOS και μετα. Μηπως ειναι παλια η μητρικη και εχει πιο παλιο ΒΙΟS? Εμ κι εσυ εδωσες 100? για μια με το παλιο πλεον 965 και δεν επαιρνες με 100-110 μια με το P35 που υποστηριζει εξ ορισμου το 1333ρι Bus....
wrequest4u Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Οπότε λογικά η μητρική υποστηρίζει fsb 1333 αλλά με bios v 3.7 ...υποτείθεται οτι αυτό το bios πρέπει να έχει αλλά ΠΡΑΚΤΙΚΑ δεν το έχει.... η μόνη λύση είναι να άλλάξω τη μητρική.... θα πάω από e-shop Δευτέρα και βλέπουμε, πάντος εχεις δίκιο GeorgeMan η αλήθεια είναι ότι άλλη ηταν η επιλογή μου στην αρχή αλλά δεν ηταν άμεσα διαθέσιμη και όταν ρώτησα τι παρόμοιο είναι άμεσα διαθέσιμο μου πρότειναν αυτην... και δεν το τσέκαρα όσο θα έπρεπε. Νεότερα από Δευτέρα... Ευχαριστω για ακόμα μια φορα
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Kανονικα επρεπε να ειχε το πιο προσφατο BIOS. Αλλα εαν π.χ. εχει μεινει πριν μερικους μηνες αυτο το κομματι, πως θα μπορουσε να εχει το νεο bios? Δεν νομιζω να υποχρεουνται να αναβαθμιζουν και bios (αφου απαιτειται η χρηση της Mothermoard ετσι, κατι που δεν γινεται απο τα καταστηματα λιανικης).
wrequest4u Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Σίγουρα ΔΕΝ φταίει το κατάστημα για την αναβάθμιση της μητρικής, φταίω εγώ που δεν τσέκαρα σωστά αλλά μάλλον βιαστικά, ελπίζω τουλάχιστον να την αλλάξουν.... και κυρίως να είναι τελικά αυτό το πρόβλημα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Απο θεμα συμβατοτητας-ευρυθμης λειτουργιας ειναι αυτο σιγουρα. Τωρα εαν εχει τυχει καποιο ελλατωματικο προϊον αυτο ειναι καθαρα θεμα τυχης...
Strategos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 συνδεσες το ηχειο του κουτιου με το καλωδιακι του στην μητρικη εκει που ειναι το power , reset , led κτλπ? αν δεν ειχες συνδεση κατι καλα θα εκανε μπιπ. Μοιρίζομαι οτι δεν παταει καλα η καρτα για αυτο δεν βγαζει στην οθονη τπτ οποτε δες αν παταει καλα και αν εχεις δωσει τα ρευματα στην καρτα, αν ηταν θεμα ασυμβατοτητας θα ανοιγε το pc μεχρι το POST screen.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.