Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια σημαντική συμφωνία για την καταπολέμηση της πειρατείας μέσω του διαδικτύου, που προβλέπει ακόμη και τη διακοπή της σύνδεσης όσων κατεβάζουν παράνομα ταινίες ή τραγούδια, υπογράφηκε σήμερα στη Γαλλία.

Ο πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, χαιρέτισε την υπογραφή της συμφωνίας αυτής σε μια τελετή που οργανώθηκε στο προεδρικό μέγαρο, παρουσία πολλών τραγουδιστών και ηθοποιών. Τόνισε ότι πρόκειται "για ένα αποφασιστικό βήμα για τον πολιτισμό στο διαδίκτυο".

Στο κείμενο της συμφωνίας προβλέπεται η ίδρυση μιας διοικητικής αρχής που θα αναλάβει την καταπολέμηση της πειρατείας στο διαδίκτυο. Η αρχή αυτή θα μπορεί να στέλνει προειδοποιητικά μηνύματα σε όσους κατεβάζουν παράνομα τραγούδια και ταινίες και, σε περίπτωση υποτροπής, να τους διακόπτει τη σύνδεση.

Source.png Πηγή: ΕΡΤ3

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έλατε παιδιά ας προσευχηθούμε να μην κάνει η Ελλάδα τέτοια συμφωνία αλλιώς θα ακούμε τραγούδια μόνο από ραδιόφωνο και ταινίες από τηλεόραση και κινηματόγραφο

Αν γίνει κάτι τέτοιο τότε…:shock::shock::shock::shock::shock:

Δημοσ.

Δεν νομίζω να κάνει η Ελλάδα κάτι τέτοιο, τουλάχιστον όχι πριν κάνουν απόσβεση οι providers στην υποδομή τους, καθώς θα χάσουν το 90% των συνδέσεων υψηλής ταχύτητας. Με μια απλή DSL 768 θα είμαστε ΟΚ.

Δημοσ.

Στην Γάλλια δεν έκαναν συμφωνία με τους provider αλλά με κυβέρνηση για αυτό λέω τώρα μπορεί να θέλει η Ελλάδα να γίνει ποιο ευρωπαϊκή και να κάνει συμφωνία

Δημοσ.

παιδια μην τρελενεστε.

θυμαστε οταν η ευρωπαικη ενωση απαγορευσε στην ελλαδα το κοκορετσι !

ποσους ελληνες ειδατε απο τοτε να μην φτιαχνουν κοκορετσι.

ο ελληνας εχει στο αιμα του μια αλλη κουλτουρα που νομιζω παρα πολλα απο τα ευρωπαικα προτυπα δεν του πανε....

Δημοσ.

Μετα το φιασκο με τα coin ops που απαγορευσαν τα video games στην ελλαδα (ως τυχερα παιχνιδια, σαν τους κουλοχερηδες) θα σου εκανε εντυπωση μια τετοια κινηση?

Εγω λεω, παλι καλα που υπαρχουν proxies και vpn για προστασια της ανωνυμιας. Εστω και επι πληρωμη αμα χρειαστει για να εχω σοβαρες ταχυτητες.

Δημοσ.
για ένα αποφασιστικό βήμα για τον πολιτισμό στο διαδίκτυο

μου αρεσε το ''πολιτισμος''.

δεν τον βλεπω για πολυ τον Σαρκοζι ακομα.στις επομενες εκλογες,με κανα 0% τον βλεπω.

παρουσία πολλών τραγουδιστών και ηθοποιών

ολοι αυτοι,μολις σκαψανε τον λακο τους με τα ιδια τους τα χερια.

δεν νομιζω να κρατησει αυτο το νομοσχεδιο,πανω απο 1 ημερα.

Δημοσ.
Δεν νομίζω να κάνει η Ελλάδα κάτι τέτοιο, τουλάχιστον όχι πριν κάνουν απόσβεση οι providers στην υποδομή τους, καθώς θα χάσουν το 90% των συνδέσεων υψηλής ταχύτητας. Με μια απλή DSL 768 θα είμαστε ΟΚ.

Simfono apolita mazi sou file mou!! Einai pola ta leuta pou pezontai edo!! Ta sinferonta einai pola kai diskola tha ginei kati tetio stin elada akoma kai an piesei i europaiki enosi!! Eimai sigouros oti oi alites mas sta ypourgia tha kanoun kamia ladia kai tha to apotrespoun i tha to kathisterisoun toulaxiston!!! Alla makria apo emas....);)

Δημοσ.

Μα εδω η νυχτερινή Αθήνα στηρίζεται στην πειρατεία κακά τα ψέμματα... Αν δεν γίνουν σουξέ ορισμένα τραγουδια...δεν θα γεμίσουν τα μαγαζία... οι μόνοι αδικημένοι ειναι οι μουσικοι, στιχουργοι κατα την γνώμη μου

Δημοσ.

μισό αφού δεν μπορούν να το δουν.. ή μήπως μπορούν?

μέσω torrents ή άλλων προγραμμάτων px.. limewire, dc ίσως να μπορούν, αλλά με rapidshare πως??

που θα ξέρουν ότι κατεβάζουμε ταινίες ή τραγούδια?

μπορεί κάλλιστα να κατεβάζουμε απλά βιντεάκια και φωτογραφίες μας που μοιράζομαστε με τους φίλους μας..(γύρω στα 100 mb κάθε αρχείο..) B):lol:

Δημοσ.

νομιζω μονο με τα p2p-torrent προγραμματα μπορουν να σε βρουν.με το rapidshare δεν μπορουν να σου κανουνε τιποτα.ειδικα αμα δεν εισαι σε φορουμ,αλλα μεσω kat@ η ph@z@ search engine.

Δημοσ.

με live link,εντοπιζουν το site,δεν εχει να κανει με εσενα.εσενα σε εντοπιζουν απλα επειδη εισαι γραμμενος στο φορουμ,και προφανος αμα εφαρμοστει ενας τετοιος νομος και στην ελλαδα,το να συμμετεχεις σε τετοιου ειδους φορουμ,θα ειναι παρανομο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...