KaizerSoze Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Που ειναι ρε μαγκες?Δεν το βλεπω στο web interface menu Ενταξει, μολις τοβαλα και ισως δεν το βλεπω αλλα μου κανει εντυπωση ΥΓ. Εντελως πληροφοριακα ρωταω, το desktop και το laptop ειναι στο ιδιο δικτυο απλα για να ξερω που ειναι για μελλοντικη χρηση ρωταω
poulinos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 sto manual kati prepei na grafei pou ine.den exo doulepsei netgear poli kai den thimame.
KaizerSoze Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 H βλακεια ειναι οτι ΔΕΝ εχει μανιουαλ!! Θα ξανακοιταξω τα χαρτια και κατω απο τα επιπλα στο σπιτι μηπως επεσε οταν το ανοιγα αλλα βρηκα μονο εγγυησεις κτλ Το manual στο cd ηταν για setup μονο. Θα κοιταξω στο site της netgear μπας και εχει κατι
poulinos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 H βλακεια ειναι οτι ΔΕΝ εχει μανιουαλ!! Θα ξανακοιταξω τα χαρτια και κατω απο τα επιπλα στο σπιτι μηπως επεσε οταν το ανοιγα αλλα βρηκα μονο εγγυησεις κτλ Το manual στο cd ηταν για setup μονο. Θα κοιταξω στο site της netgear μπας και εχει κατι sto site sigoura tha exei.
KaizerSoze Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Το βρηκα κατατυχη, στο Diagnostics το εχει αλλα οχι φορα παρτιδα, θελει ενα display
poulinos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 gia auto iparxei to manual panta.an ta psaxeis ola ta meniu panta tha breis auto pou thes.
KaizerSoze Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Xα, μα δεν το βρηκα απο manual απλ το εψαχνα ετσι, μονος μου
poulinos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Xα, μα δεν το βρηκα απο manual απλ το εψαχνα ετσι, μονος μου KAI STO MANUAL logika tha grafei pou ine.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.