mamis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Καλησπέρα σε όλους!Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα σε μια εφαρμογή που θέλω να φτιάξω στο Macromedia Flash και δεν μπορώ να το λύσω με τίποτα.Παρακαλώ πολύ όποιος μπορεί να με βοηθήσει γιατί η εφαρμογή,αφορά μία εργασία στην σχολή μου και πρέπει να την παραδώσω άμεσα,γιατί αλλιώς "χάνομαι"!!! Θέλω να φτιάξω δυο κυάλια που θα κάνουν zoom σε μία πεταλούδα που θα πετάει μέσα σε ένα δάσος.Έχω κάνει ένα mask τα κυάλια και μέσα σε αυτό έxω βάλει ένα layer που είναι το backround μου(δηλαδή το δάσος μου).Σε ένα άλλο layer έχω φτιάξει την πεταλούδα μου και την έχω βάλει να ακολουθεί ένα motion guide που είναι η διαδρομή που θέλω να κάνει. Το πρόβλημα μου λοιπόν είναι ότι το motion guide μαζι με το layer που περιέχει(της πεταλούδας) δεν μπορώ να το βάλω μέσα στο mask μου.Έτσι το αποτέλεσμα είναι η πεταλούδα να είναι έξω απο το mask και συνεπώς έξω απο τα κυάλια. Όλο το πρόβλημα μου είναι πώς μπορώ να βάλω ενα motion guide μέσα σε mask.Ελπίζω να έγινα κατανοητός... Ευχαριστώ!
artluvr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Η εύκολη λύση είναι να κάνεις animate την πεταλούδα χωρίς το motion path. Ψάξε στο Google: mask guide layer in flash
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.