Προς το περιεχόμενο

WD usb book 500gb-σφαλμα-δεν είναι διαμορφωμενος

nikolas10m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!

έχω έναν σκληρο δισκο My Book Essential Edition 500 GB και ειχα μεσα περιπου 40gb δεδομενα.

Εχτες μπήκα στην registry και πείραξα το ShowSuperHidden και το εκανα από 0 σε 1 για να δω καποια κρυφα αρχεια των winxp.

Μετα παρατηρησα ότι ο εξωτερικος είχε 2 φακελους (ta video mou kai my files) (οι φακελοι αυτοι δεν είναι κρυφα αρχεια εγω τους εχω φτιαξει)

με τα γραμματα που είναι σαν κινεζικα. Ο φακελος ta video mou ενώ ηταν περιπου 3gb τον διαβαζε 74gb και όταν τον πατουσα για να τον ανοιξω μου εβγαζε σφαλμα.

Mετα από λιγο (αλλα δεν θυμαμαι αν εκανα επανακινηση) ο δισκος φαινόταν στον υπολογιστή μου χωρις το εικονιδιο my book και αντι για my book εγραφε τοπικος δισκος και όταν τον πατουσα για να μπω μεσα μου εγραψε ότι δεν είναι διαμορφωμενος. Τον αποσυνδεσα εβγαλα το καλωδιο το ξανα εβαλα και ηταν όλα οκ, τον διαβαζε σωστα και όλα οσα ειχε μεσα.

Μετα που ξανα μπηκα στην registry και ξανα εκανα το ShowSuperHidden από 0 σε 1 (γιατι τα ειχα αλλαξει παλι πριν)μου εδειχνε παλι τους 2 φακελους του εξωτερικου με κινεζικα. (ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΦΕΝΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΠΕΙΡΑΖΑ ΤΗΝ REGISTRY).

Αλλα αυτή την φορα ότι και να εκανα τον διαβαζει σαν τοπικο δισκο και όταν πατάω ανοιγμα μου λεει ότι δεν είναι διαμορφωμένος.

Μηπως ξερει κανεις τι μπορει να φταιει?

Ps1. Τωρα εχω βαλει ένα προγραμμα και σκαναρω για να βρω τα σβησμενα αρχεια του δισκου αλλα παρολο που εχω βρει παρα πολλα αρχεια τα εχει όλα με ονομασια unknown αλλα τα διαβαζει κανονικα αν τα κανω recovery σε άλλο δισκο.Μηπως υπαρχει τροπος να τα επαναφερω με το ιδιο ονομα που ειχε το κάθε αρχειο και μαζι με τους φακελους?

Εχω το προγραμμα SCAVENGER-V.3.0.1

Ps2. δεν έχω κάνει ακόμα διαμόρφωση στον εξωτερικό.

Ps3.τον δισκο τον δοκιμασα και σε αλλα 2 pc

Ps4. Έχω winxp pro. Sp2. Pentium 4 2.56gh memory 1gb

Δημοσ.

dokimase kai me to easy recovery professional an kai ama den exei kanei restore to file scavenger tote agxonome.den exeis mathei akoma oti ta peiramata ta kanoume se disko pou den theloume na xasoume kati kai oxi sta backup....

Δημοσ.

Σε ευχαριστω για την απαντηση!!! Ξερεις πως να το διαμορφοσω? δλδ. fat32 ή ntfs?

Πριν ηταν fat32 (και γιαυτο νομιζω φταιει και οταν ανοιξα τα κρυφα αρχεια την πατησε ο δισκος) ή ειχε καποιον ιο και μολις ανοιξα τα κρυφα αρχεια ετρεξε ο ιος!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...