Προς το περιεχόμενο

katharismos othonis laptop


A7X.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλό είναι να προσέχεις τα χημικά πάνω στην οθόνη, πάντος εγώ χρησιμοποιώ αυτό που είπε ο οsokiwoki.

Δημοσ.

Αποφύγετε τα spray παντός είδους για οθόνες, περιέχουν καρκινογόνα και τα περνάνε από τελωνείο ως άλλα προιόντα για να μην περάσουν από το Γενικό Χημείο και τους τα απαγορέψουν. Είναι κάτι που λίγοι γνωρίζουν μέσα μόνο στις εταιρείες αυτό. Ένα πανάκι σαν αυτό που καθαρίζεις τα γυαλιά για τη σκόνη και λίγο νερό αν δεν καθαρίσει έτσι.

Δημοσ.

Το μάνουαλ του κατασκευαστή για το δικό μου λέει πως ελαφρά νοτισμένο πανί είναι το καλύτερο για απλό καθάρισμα. Εξειδικευμένα προϊόντα καθαρισμού για δύσκολους λεκέδες που δε φεύγουν με νερό.

Δημοσ.
Το μάνουαλ του κατασκευαστή για το δικό μου λέει πως ελαφρά νοτισμένο πανί είναι το καλύτερο για απλό καθάρισμα. Εξειδικευμένα προϊόντα καθαρισμού για δύσκολους λεκέδες που δε φεύγουν με νερό.

 

Aκριβώς έτσι.

Δημοσ.

Ρε παιδιά μην ακούτε τις βλακείες του κάθε καταστήματος το πανάκι του πλαισίου είναι επιεικώς απαράδεκτο και έχει επικίνδυνα συστατικά , στο ίδιο το βιβλιαράκι του κατασκευαστή του φορητού μου το λέει καθαρά .<<Μην χρησιμοποιείτε χημικά καθαριστικά ούτε καθαριστικά που περιέχουν οινόπνευμα.Απλώς χρησιμοποιήστε ένα μαλακό πανί χωρίς εκδορές και περάστε ελαφρά την οθόνη ,αν ο λεκές δεν φύγει γεμίστε ένα δοχείο με ζεστό νερό και ρίξτε μέσα λίγο καθαριστικό (περίπου 6% ,π.χ. 2 σταγόνες fairy ή azax ) και ξανάπεράστε την οθόνη μετά χρησιμοποιώντας ένα στεγνό πανί σκουπίστε την οθόνη και περιμένετε μέχρι να στεγνώσει τελείως >>.Αυτά αναφέρει ο κατασκευαστής μου και φυσικά οτάν σκουπίζετε την οθόνη να την έχετε πάντα κλειστή γιατί μπορείτε να χαλάσετε κάνα πίξελ .

Αυτά από εμένα .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...