A7X. Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 re paidia poios einai o swstos tropos na katharisw thn othoni tou laptop mou??? giati mou exoun pei oti to klassiko panaki me azax den kanei....
sokiwoki Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 giati den agorazeis apo plaisio to eidiko ygro me panaki? 9.90euro
lefi Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Καλό είναι να προσέχεις τα χημικά πάνω στην οθόνη, πάντος εγώ χρησιμοποιώ αυτό που είπε ο οsokiwoki.
Doctor GR Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 κ οχι πανάκι βρεγμένο με νερό η τπτ τέτοιο.αυτο του πλαισίου πρεέι να είναι το ιδανικό
furious99 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Αποφύγετε τα spray παντός είδους για οθόνες, περιέχουν καρκινογόνα και τα περνάνε από τελωνείο ως άλλα προιόντα για να μην περάσουν από το Γενικό Χημείο και τους τα απαγορέψουν. Είναι κάτι που λίγοι γνωρίζουν μέσα μόνο στις εταιρείες αυτό. Ένα πανάκι σαν αυτό που καθαρίζεις τα γυαλιά για τη σκόνη και λίγο νερό αν δεν καθαρίσει έτσι.
disqualified Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 μαλακο πανακι ελαφρα νωτοσμενο και εχεις και το κεφαλι σου ησυχο και μακρια απο οτιδηποτε με οινοπνευμα ή αμμωνια
spyrospas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 giati den agorazeis apo mediamarkt ta ygra mantilakia me panakia? 7.90euro
aureliano Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Το μάνουαλ του κατασκευαστή για το δικό μου λέει πως ελαφρά νοτισμένο πανί είναι το καλύτερο για απλό καθάρισμα. Εξειδικευμένα προϊόντα καθαρισμού για δύσκολους λεκέδες που δε φεύγουν με νερό.
polisv Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Το μάνουαλ του κατασκευαστή για το δικό μου λέει πως ελαφρά νοτισμένο πανί είναι το καλύτερο για απλό καθάρισμα. Εξειδικευμένα προϊόντα καθαρισμού για δύσκολους λεκέδες που δε φεύγουν με νερό. Aκριβώς έτσι.
Nomikaria Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Κι εγω χθες χρησιμοποιησα ενα απο τα πανακια απο το Πλαισιο και το λαπτοπ εγινε πεντακαθαρο...
tzotzo Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 πανακι βιλεντα για τζαμια,νερακι,καλο στυψιμο και εξαφανιζονται τα παντα
sintalkas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Ρε παιδιά μην ακούτε τις βλακείες του κάθε καταστήματος το πανάκι του πλαισίου είναι επιεικώς απαράδεκτο και έχει επικίνδυνα συστατικά , στο ίδιο το βιβλιαράκι του κατασκευαστή του φορητού μου το λέει καθαρά .<<Μην χρησιμοποιείτε χημικά καθαριστικά ούτε καθαριστικά που περιέχουν οινόπνευμα.Απλώς χρησιμοποιήστε ένα μαλακό πανί χωρίς εκδορές και περάστε ελαφρά την οθόνη ,αν ο λεκές δεν φύγει γεμίστε ένα δοχείο με ζεστό νερό και ρίξτε μέσα λίγο καθαριστικό (περίπου 6% ,π.χ. 2 σταγόνες fairy ή azax ) και ξανάπεράστε την οθόνη μετά χρησιμοποιώντας ένα στεγνό πανί σκουπίστε την οθόνη και περιμένετε μέχρι να στεγνώσει τελείως >>.Αυτά αναφέρει ο κατασκευαστής μου και φυσικά οτάν σκουπίζετε την οθόνη να την έχετε πάντα κλειστή γιατί μπορείτε να χαλάσετε κάνα πίξελ . Αυτά από εμένα .
S2Katana Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 +1 στα πανακια του Πλαισιου, κανουν φπβερη δουλεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.