zatara Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 καλημερα θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο προγραμμα με το οποιο μπορω να ελενχω τι hardware εχει ο υπολογιστης μου (κυριως με ενδιαφερει η ram) ευχαριστω εκ των προτερων
leftermann Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 το system info for windows (siw) (free) κάνει αυτό που θέλεις. To sandra είναι πιο ψαγμένο, αλλά δεν είναι free.
GREGKERKYRA Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 a)Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που μπορούμε να βλέπουμε τι εκτελείτε σε κάθε πυρίνα της CPU; και κάποιο πρόγραμμα που να βλέπουμε τα fps όταν παίζουμε ένα game;
kostass13 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 για τα παιχνιδια υπαρχει ενα πολυ μικρο προγραμμα το fraps που δουλευει αψογα και στα vista....
Vatos_locos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 GREGKERKYRA Fraps όπως σωστά σου είπαν τώρα για τον κάθε πυρήνα δύσκολο γιατί το affinity το ορίζουν τα χρ από μονα τους και έτσι είναι πάντα τα μισά στον έναν τα μισά στον άλλον μετά από αλλα προγράμματα όλα συνήθως τρέχουν στον #1 πυρήνα και αφήνουν τον #0 για το σύστημα για αυτά που εκμεταλλεύονται μούλτι core cpu δεν χρειάζεται να σου πω νομίζω είναι εύκολο
expert1 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Μ'αυτο μπορεις να δεις σχεδον τα παντα EVEREST Ultimate Edition
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.