kSiS Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 καλησπερα παιδια.... εχω ενα "μικρο" προβληματακι στο Pc μου με τα codecs που έχω εγκαταστήσει.. πριν μια εβδομάδα έπαιζα ότι βιντεάκι έπεφτε στα χερια μου(στο Pc μου εννοώ) ενώ σήμερα που μπήκα στον φάκελο με τα βίντεο μου, δν τρέχει ούτε τα μισά. πρόσεξα οτι Σίγουρα Δεν τρέχει τα WMV με οποιοδήποτε πρόγραμμα τα τρέχω.. έχω WinXP SP2 Greek -Προγραμματα- BS PLAYER 2.2x Pro Windows Media Player 11 Winamp 5.x Pro Quicktime 5.x Pro (Πολυ Pro ρε παιδι μου) συνεχίζω.. Windows Media Player Classic DivX Player k Power DVD 7 και απο codes εχω εγκαταστησει κάτι πακέτα kodecs (δν θυμάμαι τι άλλο έλεγε) DivX Codecs (αυτά που βρίσκονται στο DivX Player Install) αυτά.... υπάρχει ένα πρόγραμμα ή ένα πακέτο CODECS που να τα παίζει ΟΛΑ ??? απο WMV μέχρι κ FLV ? ?
cybereddie Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 k-lite codec pack Απλά βγάλε τους άλλους codec, κάνε ένα καθάρισμα με το ccleaner και με την εγκατάσταση θα διορθωθούν και τα σπασμένα κλειδιά στη registry
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.