Προς το περιεχόμενο

επιδότηση- WIND

Panathinaikara

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, σκοπεύω να πάρω νέο κινητό με την επιδότηση. Το μόνο που με ενδιαφέρει(πέρα από το να μιλάω και να στέλνω sms) είναι να σκανάρω κείμενα με OCR στο PC, να τα περνάω στο κινητό και να μπορώ να τα βλέπω(κοινώς σκονάκια). Επίσης θέλω να μπορεί να διαβάζει ελληνικούς χαρακτήρες και να είναι σχετικά εύχρηστο κατά την αλλαγή σελίδων και σχετικά διακριτικό ώστε να μην παίρνουν πρέφα οι επιτηρητές. Τι μου προτείνετε;

Δημοσ.
Λοιπόν, σκοπεύω να πάρω νέο κινητό με την επιδότηση. Το μόνο που με ενδιαφέρει(πέρα από το να μιλάω και να στέλνω sms) είναι να σκανάρω κείμενα με OCR στο PC, να τα περνάω στο κινητό και να μπορώ να τα βλέπω(κοινώς σκονάκια). Επίσης θέλω να μπορεί να διαβάζει ελληνικούς χαρακτήρες και να είναι σχετικά εύχρηστο κατά την αλλαγή σελίδων και σχετικά διακριτικό ώστε να μην παίρνουν πρέφα οι επιτηρητές. Τι μου προτείνετε;

na katseis na strwseis tin kwlara sou na diavaseis. :mad:

Δημοσ.
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

+1

Aλλα ποιος δεν έχει κανει σκονάκια ??

allo na kaneis skonakia se diagwnismata tou gumnasiou k tou lukeiou sta arxaia i sta gallika pou kaname moutzoures sto thranio k allo na to kaneis epagelma kai na pernas kathe mathima tis sxolis mesw tou kinitou. mou fenetai gelio kai mono pou to leei.

de lew kamia fora an tuxei kai einai elastikoi oi epitirites na rwtiseis k kati ton dipla sou an den ksereis, alla allo einai na katseis na skanareis kai na grafeis sto kinito k ta sxetika !:mad:ELEOS

den thelei kraksimo?

oute k se mena aresei to diavasma - oute k se pollous allous fantazomai, an omws pernagame oloi ta mathimata me skonakia meta tin plirwneis argotera otan tha psaxneis gia douleia k den tha ksereis pou sou pane ta 4.i otan tha pigaineis sto giatro gia epemvasi routinas k tha pethaineis.

den kserw an akougomai upervoli , pithano , alla apla me ekneurizei na vlepw sto amfitheatro atoma me skonakia.:shifty:

ksanalew . na strwsei tin kwlara tou na diavasei...kai ta lefta gia to kinito na ta kanei souvlakia k sinema :-D (asteiaki)

Δημοσ.

gs20309 η γνώμη σου για τα σκονάκια μου είναι αδιάφορη(μην το πω και χειρότερα). Αν και δεν είναι δουλειά σου, διαβάζω αλλά κάνω και σκονάκια για ασφαλιστική δικλείδα.

Τώρα στο θέμα μας, αν ξέρει κανείς κανένα κινητό ας προτείνει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...