Προς το περιεχόμενο

Κάρτα γραφικών Για Crysis ΟΛΑ ΤΕΡΜΑ

Vice

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχω διαβάσει όλα τα προηγούμενα. Απαντάω μόνο στο θέμα του post:

Θα χρειαστείς σύστημα επόμενης γενιάς. Τουτέστιν penryn @ 3.3(+)GHz , 9800 GTX και 4GB μνήμης.

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα χρειαστείς σύστημα επόμενης γενιάς. Τουτέστιν penryn @ 3.3(+)GHz , 9800 GTX και 4GB μνήμης.

εδω νομιζω υπερβαλεις λιγο με την μνημη και την καρτα γραφηκων...και μια 9800γτ/σ θα φτανει πιστευω.

Δημοσ.

Θέλω να παίξω το f#cκ!ng game στα 1280χ1024 στο High Setting σε XP. Και φυσικά σαν FPS που είναι θέλω ελάχιστο 30fps. Πέστε μου CPU και GPU.

Π.χ. ένας Core2Duo 6750 και μια 8800GT τα πιάνουν τα παραπάνω;

ΥΓ. Προτιμώ να σκάσω πιο πολλά λεφτά σε hardware και να μείνω με την 17'' παρά να πάρω 20''+ οθόνη. Εσείς τι λέτε;

Δημοσ.

Ego se kati tetoio tha pao gia to epomeno pc mou...Mesa sto 2008...Na paiksoume to Crysis se olo tou to megaleio se aksioprepei fps...

Δημοσ.

tora gia to hardware pou anaferthike,ti kanei o kathenas,posa hardware keei ktl.einai megali mlk na to sizitame.gousto tou kai magkia tou einai.

φιλικά του το είπα, ξέρει αυτός. :-)

sumfono etsi einai.

mou vgalane oi magkes ena CRYSIS pou den mporei mia karta na to treksei se ola very high,me megali analisi kai anoixta ta AA,mono kai mono gia na kanoun to kosmo na allaksi kartes.kai na kanoun auto to paniko me tis VGA.

more den pa na doune ama erxomaste apo ti gonia...

Aπλά είναι τα πράγματα, δεν σου έβαλε κανένας το μαχαίρι στο λαιμό. Αν θες να δεις αυτά που μπορεί να σου δώσει το παιχνίδι τα σκας. Αν όχι δεν το παίζεις.

Δεν νομίζω πως υπάρχει καμμία μυστική συνομωσία μεταξύ της CRYTEC και των Nvidia/Ati, και να το βγάζουν επίτηδες ''βαρύ'' για να αγοράζουν όλοι πανάκριβες VGA.

εδω νομιζω υπερβαλεις λιγο με την μνημη και την καρτα γραφηκων...και μια 9800γτ/σ θα φτανει πιστευω.

''Ακόμα δεν τις είδαμε, Γιάννη τις βαπτίσαμε''...

Δημοσ.
Θέλω να παίξω το f#cκ!ng game στα 1280χ1024 στο High Setting σε XP. Και φυσικά σαν FPS που είναι θέλω ελάχιστο 30fps. Πέστε μου CPU και GPU.

Π.χ. ένας Core2Duo 6750 και μια 8800GT τα πιάνουν τα παραπάνω;

ΥΓ. Προτιμώ να σκάσω πιο πολλά λεφτά σε hardware και να μείνω με την 17'' παρά να πάρω 20''+ οθόνη. Εσείς τι λέτε;

Εγω με 4200 Χ2 και 7800 GT σε αυτη την αναλυση σε medium setting παιζει γυρω στα 13 με 20 fps.

Πιθανολογω οτι με το συστημα που λες δεν θα παιξει με 30 ελαχιστο.Αν το βαλω στα high setting αστα να πανε.

Δημοσ.

ναι ένα παιχνίδι, αλλά αν μπορούσαμε να δούμε όλες τις δυνατότητές του, θα το παρομοιάζαμε με έργο τέχνης... :P

Δημοσ.
ναι ένα παιχνίδι, αλλά αν μπορούσαμε να δούμε όλες τις δυνατότητές του, θα το παρομοιάζαμε με έργο τέχνης... :P

οπως γινετε παντοτε οταν βγαινει καινουργιο παιχνιδι που δν μπορει καμια καρτα γραφηκων που υπαρχει να του ρουφηξει το αιμα.

Δημοσ.

Aπλά είναι τα πράγματα, δεν σου έβαλε κανένας το μαχαίρι στο λαιμό. Αν θες να δεις αυτά που μπορεί να σου δώσει το παιχνίδι τα σκας. Αν όχι δεν το παίζεις.

den me xalaei na to valo se pio mikri analisi;)

Δημοσ.
den me xalaei na to valo se pio mikri analisi;)

ναι, σύμφωνοι, και εγώ 1024/768 το παίζω, απλά έτσι όπως το είχες γράψει αυτό που σου παρέθεσα, ήταν σαν να έριχνες το φταίξιμο στην CRYTEC...

(ή έτσι κατάλαβα εγώ τουλάχιστον)...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...