Προς το περιεχόμενο

Κάρτα γραφικών Για Crysis ΟΛΑ ΤΕΡΜΑ

Vice

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

SKylined, βλακες δεν ειναι αυτοι που σου βγαλανε τωρα ενα παιχνιδι που θελει 10 vga ταυτοχρονα για να παιζεις ικανοποιητικα, βλακας θα ειναι ο οποιοςσδηποτε απο εμας παει να δωσει 700ευρω για vga μονο και μονο για να παιξει το crysis. Που δυστηχως αποτι βλεπω αποδω υπαρχουν πολλοι που θα το κανουν.

Vatos_Locos,εγω συμφωνω μαζι σου αν και υπερβαλεις λιγακι. παντως συμφωνω στη λογικη σου,ειναι εντελως βλαμενο το να δινει 800ευρω για να μπορεσεις να παιξεις ενα παιχνιδι...οπου στηνβ τελικα θα σου βγαλουν καπακια το παιχνιδι2 και τοτε θα χρειαζεσαι αλλα τοσα λεφτα να παιξεις και αυτο.

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
μίλησα για 16 σε μίνιμουν όταν ήταν τιγκα κορεάτες η είχε παρα πολλές εκρήξεις στα κανονικά έπαιζα κοντά στα 20-23 για το ποσο hardware έχω κάψει είναι άλλο θέμα εγώ προσωπικά πες ότι έχω τρελα περνώ clockαρω καίω και τα αλλάζω αλλα πως δικαιολογείς ότι με hardware μιας genieas πίσω εγώ παίζω παιχνίδια για εμενα άνετα που άλλοι τρέχουν και δεν φτάνουν χρεώνονται και πάλι δεν τα καταφέρνουν ;)

ego pisteuo einai mia xara se auta ta fps.dld to game pezetai den exei kanena provlima.

exthes ekana format,to epeksa 2-3 ores sta 20-22fps peripou,se 1920x1080,very high me to tweak,xoris AA,tsimpisa kai tin karta ligo kai to euxaristithika para para polu.

to evala kai se 1280x720 kai eixa 30fps alla protimisa tin 1920 kai as eixa pio liga fps.

tora gia to hardware pou anaferthike,ti kanei o kathenas,posa hardware keei ktl.einai megali mlk na to sizitame.gousto tou kai magkia tou einai.

Δημοσ.
SKylined, βλακες δεν ειναι αυτοι που σου βγαλανε τωρα ενα παιχνιδι που θελει 10 vga ταυτοχρονα για να παιζεις ικανοποιητικα, βλακας θα ειναι ο οποιοςσδηποτε απο εμας παει να δωσει 700ευρω για vga μονο και μονο για να παιξει το crysis. Που δυστηχως αποτι βλεπω αποδω υπαρχουν πολλοι που θα το κανουν.

sumfono etsi einai.

mou vgalane oi magkes ena CRYSIS pou den mporei mia karta na to treksei se ola very high,me megali analisi kai anoixta ta AA,mono kai mono gia na kanoun to kosmo na allaksi kartes.kai na kanoun auto to paniko me tis VGA.

more den pa na doune ama erxomaste apo ti gonia...

Δημοσ.

συμφωνω.Αν δν το παιζει η καρτα μου τωρα σιγα μην σκσ να παω να δωσω και λεφτα για να το παιξω.Θα περιμενω να βγουνε καρτες που θα το παιζουνε χαλαρα και δν θα ειναι και της ταξεως των >500 ευρων

Δημοσ.

pragmati exei ginei poli thema auto me ta paixnidia.milame gia double sli kai triple sli kai gia kostos 1000 kai 1500 euro gia na pexeis esto ena mina se auto to paixnidi.diladi ama pexeis to paixnidi me mia analisi 1280 epi 1024 den tha ine oreo?kai opos blepo pleon me ta paixnidia ta grafika pragmati ginontai olo kali kalitera gia na skame emeis lefta kai stin praxi blepeis paixnidia ta opoia san gameplay ktl den lene para pola.toso emfasi sta grafika pleon.prosopika opote epeza paixnidia apla ebaza mia normal analisi kai euxaristiomoun topaixnidi gia auto pou ine diladi tin ipothesi tou tin mousiki tou ktl.to diablo px to ena itan pexnidi me ta pixeliasmata tou alla i mousiki kai genikos to olo paixnidi skotone.diladi entaxei den einai mono to ti grafika bgazei alla to perneis gia ta grafika i gia na euxaristitheis ena paixnidi.entaxei den leo na pexeis me kamia 6200 alla otan akouo gia double kai triple sli pou milame gia ena mistho kai mou rxetai kapos.diladi 1000 euro gia na pexo ena paixnidi?dorean na mou to dinan den tha allaza kartes.kai oi eteries kathe fora bebea bgazoun kai kati ligo pio new.bgike i 8800gtx e na min bgei kai i ultra meta etsi gia na exoume kati allo na agorasoume.kai koitao gia to triple sli pou milame 1500 euro + mobo kai oi eteries to diafimizoun les kai diafimizoun ena kostos 300 euro.

Δημοσ.
απλά μια ερώτηση :-) για εσένα το άνετα τι είναι να παίζεις το παιχνίδι και να τσουλάει κανονικά η να κοιτάς την οθόνη πάνω δοξία τα νούμερα να είναι πάνω από το 60 ? γιατί στην δεύτερη περίπτωση δεν σε κάνει γκάμερ αλλα καταναλωτικό γουρουνάκι για να έχεις την τελευταία τεχνολογία και τα καλύτερα ;) μου θυμίζεις έναν φίλο μου πάντως που έτσι και πεις κάτι και είναι καλύτερο από το δικό του οργιάζει έτσι έγινε και στο thread με τις 8800gt ;)

εγώ πάντως και με τα 16 μίνιμουν το έπαιξα ΑΝΕΤΑ ;) και γουστάρω τρελα που άλλοι σκίζονται να πάρουν καλές vga και εγώ με τα μισά ίσως και λιγότερα φράγκα σας φτάνω ;)

http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1886562&postcount=2575

vatos exeis dikio h 7900gs kai 1950pro akomi kratane kala ,osoi theloun na blepoun noumera kai iprboles prepei na skasoun ta fraga tous kai na mhn paraponiounte

Δημοσ.

Υπαρχει και ενας αλλος τροπος.Δεν παιζεις ποτε τα καινουργια παιχνιδια που δεν σηκωνει το συστημα σου και σε 2-3 χρονια που θα κανεις μια αναβαθμιση τα παιζεις τοτε.Ασε που θα τα αγορασεις και για 10 ευρω.

Δημοσ.

Εγω παντος με Χ1800ΧΤ και ολα medium εκτος απο textures μια χαρα το επαιξα το demo στα 1600Χ1050. Ακομα και σε medium τα γραφικά είναι καταπληκτικά και δεν χρειάζεσαι υπολογιστή των 2000Ε για να το παίξεις. Οποιος θςλειντε και καλα να τα βαλει ολα τερμα σε μεγαλες αναλυσεις ας περιμενει τη επόμενη γενια καρτων.

Δημοσ.

Ναι αλλα το Crysis φταίει που υπάρχει κόσμος που επενδύει σε 24άρα οθόνη και περιμένει να τρέχει νεράκια παιχνίδια με medium range κάρτα? Οταν δινεις 1000? για οθόνη, και θες να παίζεις games πρέπει να δώσεις και αλλα τόσα για κάρτα γραφικών... Ολα δεν μπορουμε να τα εχουμε... Το Crysis θέλει καλά ισορροπημένο σύστημα κατα την γνώμη μου για να παίξεις άνετα... οταν υπάρχει μεγαλο gap μεταξυ κάρτας και οθόνης λογικά να υπάρχουν προβλήματα... Απλα εδικά στο Crysis αυτο το gap φαινεται έντονο για αυτο και τα προβλήματα και οι μετριες επιδόσεις

Δημοσ.

Παντως απο μια δοκιμη που εκανα να δω την διαφορα στην ποιοτητα των γραφικων μεταξυ Low και High ειναι μεγαλη.Τωρα αν αξιζει να δωσεις 400 ευρω για καρτα γραφικων μονο για αυτο το παιχνιδι δεν νομιζω, μονο αν εχεις πολυ παλια καρτα και χρειαζοσουνα ουτως η αλλως αλλαγη.

Δημοσ.

To παιχνίδι αξίζει απο High και πάνω... μέχρι Medium θα παίζεις FarCry... και δεν το λέω εγώ.... ο Mr. Crytek το λεει.... αγορά κάρτας μόνο για το Crysis δεν λεέι σίγουρα γιατι ειναι 1 μόνο παιχνίδι... αν όμως κάποιος θέλει high end κάρτα (εστω και αν στο Crysis ουσιαστικά δεν ειναι), σιγουρα μπορει να περιμένει με μια GTX/ULTRΑ στην κατοχή του μέχρι να βγουν τα επόμενα "κτηνη" Απρίλιο Μάιο... Εξάλλου GTX/ULTRA πέρα απο το Crysis δεν έχουν μασήσει...αρα σχετικη απόσβεση γίνεται ακομα σε αγορα μεταχειρισμένης απλα σίγουρα οχι το ίδιο ποσοστό οσο αυτοι που τις αγόρασαν 1 χρόνο πριν... ;) στην τελικη μπορει κάποιος αργότερα να χτυπησει ενα SLI με ULTRA/GTX οταν πέσουν οι τιμές...χαμένες δεν θα πάνε...

Δημοσ.

Λοιπόν, πρώτα απ'όλα να θυμήσω το Battlefield που κι αυτό στην αρχή ήθελε τρελό για την εποχή budget για να παιχτεί full (οχι βέβαια όπως το crysis). Προσωπικά μου αρέσει αυτή η τακτική γιατί δίνει μια διάρκεια στο παιχνίδι. Όποιος ασχολείται με υπολογιστές και περίμενε να ανακαλύψει το crysis για να καταλάβει πως θέλει λεφτά για να παραμένεις στο παιχνίδι (γενικώς) κάτι έχασε κάπου στην πορεία...

Το θέμα με το overclocking Vs. High End ξέφυγε τελείως τι να πω. Πρώτον με 16 fps σε σκηνές υψηλής δράσης (όπου χρειάζεσαι τα fps για να ακολουθεί το hardware και την αδρεναλίνη βρε αδερφέ) δεν πας πουθενά. Θα σε ξεκωλιάσουν όπου σε πετύχουν. Οι gamers δεν παίζουν έτσι. Από την άλλη οι gamers προτιμούν να παίζουν χαμηλα΄παρά να κάνουν τουρισμό στο χάρτη αλληθωρίζοντας ένα μάτι στις ηλιαχτίδες και το άλλο στο fraps...Στην τελική το GAMEPLAY μετράει πάνω απο όλα. Εκτος κι αν to gameplay είναι για μερικούς να μπαίνουν στα φόρα και να κοκορεύονται για fps με όμορφα screenshots(πάλι με fraps on).

Και στην τελική επειδή το παιχνίδι μπορεί να πιάσει ασύλληπτης ποιότητας γραφικά πρέπει να τα πιάσετε τώρα; Χαλαρά, το παιχνίδι προφανώς θα έχει μέλλον και γι'αυτό έδωσαν τόσο έμφαση στην ποιότητα για να ΕΧΕΙ μέλλον. Αν πιάναμε max με 8800 ULTRA 200fps θα μειωνόταν η περιέργεια για το πως θα είναι το παιχνίδι με καλύτερη κάρτα και το βάθος χρόνου του ενδιαφέροντος επίσης. Αν το παιχνίδι δεν είναι καλό σε medium τότε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ. Τέλος αυτές οι συζητήσεις είναι ακριβώς αυτό που κυνηγάει η EA/Crytec/Nvidia: Να γίνεται "hype". Εγώ λοιπόν περιμένω την 8800gt και θα ρυθμίσω το παιχνίδι εκεί που είναι playable για εμένα και την τσέπη μου. Kαι με αυτό το σκεπτικό αυτή είναι η καλύτερη κάρτα για το Crysis για εμένα :-)

Δημοσ.

Θερμή παράκληση παίδες: όταν γράφετε να χτυπάτε και κανένα enter ενίοτε, γιατί χωρίς παράγραφους είναι εξαιρετικά δύσκολο να διαβάσεις μια συμμετοχή με άνεση.

Μερικές παρατηρησούλες πριν απαντήσω στο ερώτημα της ενότητας:

΄Οχι δεν έχει την ίδια απεικόνιση το D3D9 με το D3D10 path. O χρήστης μεν μπορεί να αλλάξει ένα δύο παραμέτρους σε D3D9/περιβάλλον ΧΡ και να ξεπεράσει ελαφρώς τα "high" settings αλλά το αποτέλεσμα ακόμα απέχει σε αρκετά σημεία από το "very high" του D3D10.

Eίναι πράγματι αλήθεια ότι με μέτριες ρυθμίσεις παίζει ο χρήστης κάτι σε επίπεδο FarCry και με μέγιστες ρυθμίσεις μπαίνουμε πλέον στα δύσκολα.

Αν μιλάμε για ανάλυση τουλάχιστον 1280*1024 με 2xAA/16xAF (D3D10/very high) χρειάζονται ήδη 2*8800GTX@SLi κατά το ελάχιστο. Αν τώρα αξίζει μια τέτοια επένδυση ή όχι είναι αποκλειστικά στο χέρι του εκάστοτε χρήστη/καταναλωτή. Αν μη τι άλλο με ένα τέτοιο σύστημα δεν θα παίξει ένα μοναδικό παιχνίδι.

Το οξύμωρο σχήμα εδώ φυσικά είναι ότι δεν περιμένω κάποιος που έχει επενδύσει πάνω από 800 ευρώ για κάρτες γραφικών να έχει μόνο μια οθόνη με προτεινόμενη ανάλυση στα 1280. Αν έχει μια μεγαλύτερη οθόνη ή που θα παίξει το εν λόγω παιχνίδι σε παράθυρο ή θα ανεχτεί την αηδιαστική θολούρα που δίνει μια LCD οθόνη σε μικρότερη της προτεινόμενης ανάλυσης, οπότε γίνεται και αμφιλεγόμενη η χρήση της εξομάλυνσης.

΄Η τα σκάει σήμερα χοντρά και ζει με όλα τις παραπάνω αντικρουόμενες λεπτομέρειες ή παίζει σήμερα το εν λόγω παιχνίδι με μέτριες ρυθμίσεις και αν τελικά του αρέσει τόσο πολύ το ξαναπάιζει μετά από αρκετό διάστημα με μέγιστες ρυθμίσεις σε μελλοντικό σύστημα.

Εγώ θυμάμαι το Far Cry το πρωτοέπαιξα με μετριασμένες ρυθμίσεις με μια 9700PRO στα 1024*768 με AF μόνο και αρκετό διάστημα μετά το ξαναέπαιξα με την 7800GTX στα 1600*1200 με 4xAA/16xAF. Την πρώτη φορά ευχαριστήθηκα κυρίως το gameplay (ε καλά δεν ξετρελλάθηκα κιόλας για να είμαι ειλικρινείς αλλά μπρος στις άλλες σαβούρες της εποχής ήταν σαφώς ανώτερο) και την δεύτερη φορά απόλαυσα το gameplay μαζί με την κατά πολύ καλύτερη ποιότητα απεικόνισης.

Γούστο και καπέλο του φυσικά το τι θα κάνει ο καθένας τελικά, αλλά πολύ ντόρος για το τίποτα κατά την ταπεινή μου άποψη. Μια χαρά παιχνιδάκι είναι το Crysis αλλά δεν είναι δα και η πεμπτουσία των παιχνιδιών εκεί έξω.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι σαν εφαρμογή δεν θα έχει για αρκετό καιρό ακόμα την αξία του ως benchmark ή αν προτιμάτε σαν μέτρο σύγκρισης για σημερινό και μελλοντικό hardware. ΄Αλλο κεφάλαιο όμως αυτό.

my humble 2 cents :)

Δημοσ.
To παιχνίδι αξίζει απο High και πάνω... μέχρι Medium θα παίζεις FarCry... και δεν το λέω εγώ.... ο Mr. Crytek το λεει.... αγορά κάρτας μόνο για το Crysis δεν λεέι σίγουρα γιατι ειναι 1 μόνο παιχνίδι... αν όμως κάποιος θέλει high end κάρτα (εστω και αν στο Crysis ουσιαστικά δεν ειναι), σιγουρα μπορει να περιμένει με μια GTX/ULTRΑ στην κατοχή του μέχρι να βγουν τα επόμενα "κτηνη" Απρίλιο Μάιο... Εξάλλου GTX/ULTRA πέρα απο το Crysis δεν έχουν μασήσει...αρα σχετικη απόσβεση γίνεται ακομα σε αγορα μεταχειρισμένης απλα σίγουρα οχι το ίδιο ποσοστό οσο αυτοι που τις αγόρασαν 1 χρόνο πριν... ;) στην τελικη μπορει κάποιος αργότερα να χτυπησει ενα SLI με ULTRA/GTX οταν πέσουν οι τιμές...χαμένες δεν θα πάνε...

αφου στο εχω πει, ειτε με την 2900χτ ησουν ειτε με την ultra των 600ευρω AA +high σε 16χχ χ 1χχχ δεν θα δεις μην το ψαχνεις...:X ακα με την ultra απλα βαζεις μια ενα σκαλι αναλυσης ποιο πανω ... :X

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...