Προς το περιεχόμενο

Κάρτα γραφικών Για Crysis ΟΛΑ ΤΕΡΜΑ

Vice

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σε core2duo 6600 στα 3.7 ghz +4giga ram + 8800GTX 650/1020 με απενεργοποιημένο το FSAA, anisotropic 16X, και όλα τα settings στο very high, βλέπεις περίπου 20 frames per second.

Δημοσ.
Σε core2duo 6600 στα 3.7 ghz +4giga ram + 8800GTX 650/1020 με απενεργοποιημένο το FSAA, anisotropic 16X, και όλα τα settings στο very high, βλέπεις περίπου 20 frames per second.

Όταν πουλάνε παιχνίδια πια ας γράφουν ότι είναι για Mainframe και εσείς να πληρώνεται περιουσία για PC και να τρώτε σκ@τα και το παιχνίδι αυτό θα παίξει σε 2 χρόνια:mad::mad::mad::mad:

Δημοσ.

Μου αρέσει που έχουν και recommended system requiremets την NVIDIA 7800 Series ενώ ουτε με την 8800GTR V-spec II Turbo intercooler δεν παίζεις απ'ότι λέτε

Δημοσ.

ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΩΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ PLAYSTATION 3

ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ,ΚΑΙ ΤΟ PC ΓΙΑ INTERNET ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ.Ο ΛΟΓΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΕΙΝΑ ΓΙΑ ΚΑΡΤΕΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΝΙΜΕΣ ΑΣΚΟΠΑ (ΛΕΦΤΑ).

Δημοσ.

Εάν η μητρική σου υποστηρίζει crossfire, πάρε 2 HD 3870 και θα είσαι άρχοντας, θα σου βγεί πιο φτηνά απο μία 8800 GTX και η σύνθεση σου θα σπέρνει. Χθές διάβαζα σε ένα γερμανικό φόρουμ (και έχω φάει το κόσμο να βρώ το λίνκ πάλι) κάποια benchmarks, για το crysis, απ' όσο μπορώ να θυμηθώ έδινε σε ανάλυση 1400 Χ ? , 2Χ ΑΑ όλα very high σε vista 64, average fps 32. Και αυτό πίστευω θα βελτιωθεί περισσότερο με κανένα πιο καινούργιο driver που θα βγεί.

Δημοσ.
Κανενα emoticon για το εμφραγμα υπάρχει?

:eek:

ε συγνώμη κιόλας αλλά τι περίμενες? αν ήταν να έπαιζε με κάθε απλή κάρτα που κυκλοφορεί τότε οι εταιρίες θα έκλειναν, γιατί δεν θα τρέχαμε να πάρουμε ποιό δυνατές κάρτες.

Δημοσ.
ε συγνώμη κιόλας αλλά τι περίμενες? αν ήταν να έπαιζε με κάθε απλή κάρτα που κυκλοφορεί τότε οι εταιρίες θα έκλειναν, γιατί δεν θα τρέχαμε να πάρουμε ποιό δυνατές κάρτες.

Συμφωνώ φίλε μου αλλά γιατί να μην παίζει πχ με όλες τις 8800GT και να παίζει μόνο με την ultra. Και δεν θα έκλειναν οι εταιρίες και εμείς θα ήμασταν ευχαριστημένοι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...