tagmas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Καλησπέρα σε όλους, Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι αν υπάρχει τρόπος να κανω ασύρματο δίκτυο μέσω 2 wireless routers. Να συνδέσω δηλαδή το δικό μου wireless router (ενα zyxel 660HW) με το wireless router του φίλου μου (ένα philips) που μένει ακριβώς κατω απο το σπίτι μου ασύρματα. Εαν ναι,κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη .
poulinos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 me auta ta 2 den tha pexei.prepei to router to ena na mporei na pexei san wireless bridge i san repeater i san wds kai kanena apo ta 2 den to kanei auto.ekei tha sas boleue ena linksys expander px.me kalodio nai mporeis na to kaneis alla wireless me auta pou exeis nope.
tagmas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Εαν ο φίλος είχε το Linksys WAG200g???(Βασικα δικο μου ειναι και αυτο αλλα αν κανει θα του το δόσω)
poulinos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Εαν ο φίλος είχε το Linksys WAG200g???(Βασικα δικο μου ειναι και αυτο αλλα αν κανει θα του το δόσω) oute to wag200 to kanei.sto 354 ixe bgei ena test firmware custom pou to ekane gia to wag200 den to exo akousei.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.