BRAXOS Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Είμαι κάτοχος μιας NVIDIA 8600 gt και είναι εγκατεστημένη σε ένα αρκετά δυνατό σύστημα. Η απορία μου είναι η εξής. Έχω ένα XBOX 360 και παρατηρώ στο nba live 2008 για παράδειγμα ότι τα γραφικά μοιάζουν πιο ζωντανά από αυτά του PC. Αν αγοράσω μία 8800 θα δω διαφορά και θα πλησιάσω τα γραφικά της κονσόλας ή η διαφορά θα είναι μικρή; Με την παρούσα κάρτα πάντως δεν έχω κανένα κόλλημα ακόμα και σε full απαιτήσεις του παιχνιδιού Ευχαριστώ προκαταβολικά
isaias1983 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Είμαι κάτοχος μιας NVIDIA 8600 gt και είναι εγκατεστημένη σε ένα αρκετά δυνατό σύστημα. Η απορία μου είναι η εξής. Έχω ένα XBOX 360 και παρατηρώ στο nba live 2008 για παράδειγμα ότι τα γραφικά μοιάζουν πιο ζωντανά από αυτά του PC.Αν αγοράσω μία 8800 θα δω διαφορά και θα πλησιάσω τα γραφικά της κονσόλας ή η διαφορά θα είναι μικρή; Με την παρούσα κάρτα πάντως δεν έχω κανένα κόλλημα ακόμα και σε full απαιτήσεις του παιχνιδιού Ευχαριστώ προκαταβολικά 1)Enoeitai oti to xbox360 exei kalitera grafika apo 8600GT afou i deuteri einai psilomoufa. 2)Tha xeperaseis ta grafika tis konsolas kata tin gnwmi mou. 3)den exeis kollima se full apaitiseis....mallon paizeis se xamiles analiseis i xwris antialising klp klp... Distixws mallon me 8800gtxi ultra mporeis na paizeis ta panta se FULL k auto pia paizetai....
Sadman Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 παρε μια 8800γτ αν εχεις τα λεφτα και την υπομονη για να βρεις.Αλλιως μπορεις να δεις και την Ατι 3870.
BRAXOS Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Για την ακρίβεια παίζω το Pro και το nba live 2008. Έχω την ανάλυση στο full και όλα τα εφέ ενεργοποιημένα. Δεν κολλάει αλλά δεν έχει την γλυκάδα του Xbox… Όχι τίποτα άλλο την έχω μόνο 2 εβδομάδες και την λυπάμαι την κάρτα. Μάλλον θα περιμένω μπας και πέσει και λίγο και η τιμή της 8800. Ευχαριστώ και πάλι
arisgr0 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Για τα παιχνιδια που λες δεν θα δεις διαφορα. Απλως ετσι ειναι φτιαγμενα. Φυσικα για αλλα δεν μιλαμε( π.χ. Crysis) Τα κορυφαια γραφικα σε pc δεν συγκρινονται με του xbox360
sa3rdna Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Έχω ένα XBOX 360 και παρατηρώ στο nba live 2008 για παράδειγμα ότι τα γραφικά μοιάζουν πιο ζωντανά από αυτά του PC. Ίσως επειδή το XBOX 360 έχει επεξεργαστή γραφικών της ΑΤΙ.
liopyr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Είμαι κάτοχος μιας NVIDIA 8600 gt και είναι εγκατεστημένη σε ένα αρκετά δυνατό σύστημα. Η απορία μου είναι η εξής. Έχω ένα XBOX 360 και παρατηρώ στο nba live 2008 για παράδειγμα ότι τα γραφικά μοιάζουν πιο ζωντανά από αυτά του PC. Πώς συγκρίνεις ένα παιχνίδι στο pc και στο Xbox, όταν κυκλοφορεί μόνο για Xbox??? Eκτός και αν συγκρίνεις το PRO08 με το NBALIVE που είναι και πάλι άστοχο... 2 διαφορετικά τελείως παιχνίδια από 2 διαφορετικές εταιρίες... _______ Μία καλή σύγκριση είναι το CMR DIRT που κυκλοφορεί και για τα δύο. Με την 8800 η ανωτερότητα του PC είναι εξόφθαλμη.. Αλλά με την 8600GT δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι playable σε high settings...
asteris777 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Πώς συγκρίνεις ένα παιχνίδι στο pc και στο Xbox, όταν κυκλοφορεί μόνο για Xbox??? Eκτός και αν συγκρίνεις το PRO08 με το NBALIVE που είναι και πάλι άστοχο... 2 διαφορετικά τελείως παιχνίδια από 2 διαφορετικές εταιρίες... _______ Μία καλή σύγκριση είναι το CMR DIRT που κυκλοφορεί και για τα δύο. Με την 8800 η ανωτερότητα του PC είναι εξόφθαλμη.. Αλλά με την 8600GT δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι playable σε high settings... φιλε πεφτεις αρκετα εξω.φυσικα και υπαρχει και στο PC to nba
@topos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Η 8600gt ειναι αρκετα βασικη καρτα για gaming και εχει χαωδη διαφορα απο την 8800gt. Για πες και τα υπολοιπα specs του Pc? Και μια προσωπικη παρατηρηση: Ποιος ο λογος να σκας αλλα 250ευρω σε καρτα γραφικων αφου ηδη εχεις κυριλε κονσολα?
NikosFE Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Το ΝΒΑ Live 08 και το FIFA 08 εχουν πολυ καλυτερα γραφηκα σε κονσολα γιατι στο PC ειναι παραμελημενα απο την ΕΑ. Ομως αν παρεις 8800 gt θα δεις μεγαλη διαφορα απο αυτη που εχεις, οχι στο ΝΒΑ Live, αλλα σε ολα τα υπολοιπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.