euronmyous Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Καλησπέρα παίδες Το θέμα είναι το εξής: Θέλοντας να παρατείνω για λίγο καιρό ακόμα τη ζωή του pc πήρα μία ATI X1950 PRO AGP version.Το τροφοδοτικό είναι το εξής: Hyper type-R 580 Watt με τα εξής χαρακτηριστικά: output voltage load range (min - max) +5v 36A +12V1 20A +12V2 18A -12V 08A +5VSB 2.5A +3.3V 32A Eκτός αυτού του πίνακα έχει ακι έναν άλλο που δεν τον πιάνω όπως τον έχει σχεδιασμένο: Load +5v +3.3v +12v1 +12v2 -12v +5v max 36A 15A 10A 9A 0.4A +12v1 max 18A 15A 20A 9A 0.4 +12v2 max 18A 15A 10A 18A 0.4A Λοιπόν εκτός όλων των παραπάνω η κάρτα έχει 2 connectors για να συνδεθεί στο PSU όμοιους με αυτούς που παίρναν οι ide δίσκοι.Φαντάζομαι θα την συνδέσω με 2 ξεχωριστά καλώδια που θα ξεκινάνε απο το τροφοδοτικό κα ι θα καταλήγουν στην κάρτα (το ποιά πιστεύω να το βρώ απο το σχεδιάγραμμα). Την παλεύει το τροφοδοτικό πως το βλέπετε? Οποιος μπορεί και ξέρει ασ απαντήσει σύντομα γιατί θέλω να την βάλω σήμερα. PS:Ναι τα έχω διαβάσει όλα τα οστ πάνω στο θέμα αλλα περισσότερο αναλώνονται στο να τσακώνονται παρά στο να δώσουν μ8ια σοβαρή απάντηση. Εαυχαριστώ εκ των προτέρων
nikoskon Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Μια χαρά την παλεύει το τροφοδοτικό σου. Προχώρα...
euronmyous Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Ευχαριστώ nikoskon To πρόβλημα τώρα είναι να βρώ και σε πια molex πρέπει να το συνδ'εσω για να βρω πια είναι τα 12αρια.Εχω ήδη πάνω τρεις σκληρούς 1 Dvd-r ενα Dvd-Rom ενα Prescott στα 3.2 και δεν ξέρω αν έχει μείνει και κανένα molex κενό για να το συνδέσω.
raven3x7 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Nai den nomizv na exeis problhma. Aplws to sygkekrimeno trofodotiko prepei na exei pci-e connector opote logika den xreizetai na xrhshmopoihseis to converter
euronmyous Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Εχει pci express connector αλλα δεν λέει μέσα τι ampere βγάζει αυτο το molex.Επίσης η άλλη άκρη του καλωδίου τελιώνει σε 6πινο που είναι για pci express καρτα.Να ξαναθυμίσω ότι έχω AGP.
giorgosv Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 φιλε βαλτην αφοβα. εχω την ιδια σε 350αρι psu. και παει μια χαρα
arisgr0 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Ποιο ειναι το προβλημα σου? Απλα βρες δυο ελευθερα molex και βαλε τον ανταπτορα. Οταν λεω molex μιλαω για αυτα που βαζεις στα cdrom με τα 4 pin στη σειρα Το καλυτερο ειναι το καθενα να ερχεται απο διαφορετικο καλωδιο του τροφοδοτικου.
euronmyous Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Παίδες τελικά την έβαλα παίζει έχει στους 50 idle.To θέμα είναι ότι αντι να δω καλύτερα fps είδα λιγότερα απο την 7600 gt που είχα.Απο drivers έχω 7.11 catalyst.Είδα ότι υπάρχουν και οι μεγα . Απόψεις?
euronmyous Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Λοιπόν τα νέα απο το μέτωπο είναι τα εξής ΑΝ και η μια τροφοδοσία η μια απο το τροφοδοτικό στην κάρτα μπήκε κανονικά και αντιστοιχεί στο +12V1 η άλλη που ξεκινάει απο τροφοδοτικό και καταλήγει σε pci-x είναι σε 6πινη και δεν μπαίνει. Ανταπτορας δεν υπάρχει όπως μου είπε το πλαίσιο (απο θυλικό σε αρσενικό εξάπινο που να καταλήγει σε τροφοδοσία για ide σκληρούς) ώστε να βάλω κα ιτη νδεύτερη τροφοδοσία Μα καλά αφού τα συχρονα τροφοδοτικ΄'α δεν έχουν ειδικές υποδοχές και παράλληλα χρειάζεται καινούργια τροφοδοτικά για να παίξει τι την βγάλανε???? Οποιος απο εσάς έχει το ίδιο τροφοδοτικό με μένα πως την τοποθέτησε? Αυτήν την στιγμή την έχω επάνω αλλά έχω βγάλει 2 σκληρούς για να την τροφοδοτήσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.