lost2 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Είναι καιρός να ξανά κάνω εγκατάσταση τα winxp αλλά έχω και το suse από ότι ξέρω αν κάνω εγκατάσταση τα winxp θα χαθεί ο grub loader και μετά θα πρέπει να ξανά περάσω το suse υπάρχει κανένας τρόπος να γλυτώσω όλη αυτή την φασαρία , δηλαδή να κάνω εγκατάσταση τα winxp αλλά να γλυτώσω το suse Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 φτιαχνεις το grub με ενα live cd πρεπει να γινεται και με δισκετα αλλα δεν ξερω πως κοιτα μηπως υπαρχει τροπος να σωσεις το /boot/grub/menu.lst σε δισκετα και να το επαναφερεις μετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
friedlich Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Αν καταφέρεις και κάνεις το XP να μην πειράξει τις άλλες κατατμήσεις, θα είναι μάλλον εύκολη δουλειά μετά η αποκατάσταση του GRUB. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omen34 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Είναι καιρός να ξανά κάνω εγκατάσταση τα winxp αλλά έχω και το suse από ότι ξέρω αν κάνω εγκατάσταση τα winxp θα χαθεί ο grub loader και μετά θα πρέπει να ξανά περάσω το suse υπάρχει κανένας τρόπος να γλυτώσω όλη αυτή την φασαρία , δηλαδή να κάνω εγκατάσταση τα winxp αλλά να γλυτώσω το suse 1.Κατεβάζεις το SUPER GRUB DISC από ΕΔΩ 2.Το καις με το NERO σε ένα CD 3.Κάνεις την εγκατάσταση των XP στο ανάλογο Partition 4.Όταν τελειώσουμε με τα XP BOOTάρουμε από το CD TOY SUPER GRUB DISC και επαναφέρουμε τον GRUB. 5.ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΔΩ 6.ΤΕΛΟΣ ΟΥΦ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark_banishing Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δεν χρειάζεται να ξαναπεράσεις όλο το Suse !! Άμα βάλεις το cd και πατήσεις repair, έχει μια επιλογή να κάνεις repair τον boot loader και στο φτιάχνει με την μια ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myle Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Ποιό cd; Του suse είναι του grub; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dio3 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 οποιοδήποτε.. Μπορείς να τσεκάρεις καλού κακού από το cd του suse αν έχει επιλογή για επανεγκατάστηαση του boot loader κ μετα να ξαναβάλεις τα παράθυρα =) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Schizo Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δεν χρειάζεται να ξαναπεράσεις όλο το Suse !!Άμα βάλεις το cd και πατήσεις repair, έχει μια επιλογή να κάνεις repair τον boot loader και στο φτιάχνει με την μια ! Το ίδιο γίνεται και σε Fedora. To έχω δοκιμάσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark_banishing Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Ποιό cd; Του suse είναι του grub; Το cd του suse. Έχει πάρα πολλές επιλογές. Κάνει repair ότι και να έχεις καταστρέψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lost2 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 euxaristo paidia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.