vintage's_lover Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Θα ηθελα να μου προτεινεται μερικα χριστουγεννιατικα τραγουδια,ελληνικα και ξενα και κλασσικα και οχι,με λιγα λογια οτι χριστουγεννιατικο ξερετε,απο τα καλαντα μεχρι τα χριστουγεννα της βανδη καντε το post...thnx
eirini119 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Last Christmas-Savage Garden Χριστουγεννα-Βανδη
azio Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Ξενα All i want for christmas is you-Mariah Carey Last christmas-Wham Santa Claus is coming to town Santa baby Ελληνικα Χριστουγεννα-Δεσποινα Βανδη Τα πιο γλυκα Χριστουγεννα-Αντζυ Σαμιου Το καλυτερο δωρο-Αποστολια Ζωη/4play Αποψε-Τολης Βοσκοπουλος
vintage's_lover Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Ευχαριστω πολυ παιδια,αλλα αυτα ηδη τα ξερω,θα προτιμουσα να μου πειτε καποια ξενα ποιο κλασσικα
pop corn Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Silent Night, Rocking around the Christmas tree, Let it snow, This is Christmas (Lennon), Jingle Bell Rock, Sleigh Ride. Ελπίζω να βοήθησα.
akpe Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Αν σε ενδιαφέρει η rock/metal μουσική ρίξε και μια ματιά στην Trans Siberian Orchestra Πρόκειται για ένα team μουσικών πολλοί από τους οποίους είναι παλιά και νυν μέλη των Savatage (Jon Oliva, Chris Caffery, Alex Skolnick, Al Pitrelli, Johnny Lee Middleton, Jeff Plate) συνοδευόμενο απο ορχήστρα, και συνδυάζουν progressive rock, metal, κλασσική μουσική, instrumental ακόμα και blues (!). Έχουν βγάλει 4 studio albums, τα τρία από αυτά Χριστουγεννιάτικα, είτε με τραγούδια με Χριστουγεννιάτικο νόημα (όπως τα Old City bar και Dream Child), είτε με γνωστές (τουλάχιστον στην Ευρώπη και στο Αμέρικα) Χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Δείγματα:
Verso Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Frank Sinatra - Sinatra at Christmas: (Silent Night - Hark The Herald Angels Sing - Santa Claus Is Coming To Town - O Come All Ye Faithful - Jingle Bells - The Snowman - White Christmas - Winter Wonderland - Have Yourself A Merry Little Christmas - Over The Rainbow - The Lord's Prayer - Medley - Mistletoe And Holly - Deck The Halls - O Little Town of Bethlehem - It Came Upon A Midnight Clear - Christmas Dreaming - When The Angelus Was Ringing - The Christmas Song - Let's Start The New Year Right - Light A Candle In The Chapel - Ave Maria) Il Divo - The Christmas Collection: (O Holy Night - White Christmas - Ave Maria - When A Child Is Born - Adeste Fideles (O Come All Ye Faithful) - Over The Rainbow - Panis Angelicus - Rejoice - Silent Night - The Lord's Prayer)
Garnele Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Εμένα πάλι σαν χριστουγεννιάτικη επιλογή, χωρίς όμως να έχει άμεση σύνδεση με τα χριστούγεννα, μου αρέσει το σάουντρακ από το 2046. Όποτε το ακούω φαντάζομαι χριστουγεννιάτικα λαμπάκια και μελομακάρονα. Το ίδιο ισχύει και με τον Ντην Μαρτιν.
liopyr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Silent Night εκτέλεση από NOFX. ή από Bad Religion. ή και από τους δύο μαζί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.