Προς το περιεχόμενο

προβλημα με οθονη τηλεορασης και καρτας γραφικων

foufoutios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Εψαξα στο forum αλλα δε βρηκα κατι σχετικο. Εχω μια οθονη τηλεορασης 20" και εχω συνδεσει και ενα pc πανω. Τα γραμματα ομως φαινονται πολυ αχνα και θολα. Πρεπει να πας πολυ κοντα για να τα διακρινεις καλα και να μην κανεις τον Κινεζο απο μακρια... Το pc δεν εχει καρτα γραφικων, μονο τη motherboard gigabyte GA-945GMF-S2. Αν βαλω καρτα απο το εμπορια, θα βελτιωθει η κατασταση η φταιει η οθονη που ειναι για τηλεοραση? εχω ανεβασει τα HZ και την αναλυση αλλα ειδα πολυ μικρη βελτιωση.. Εχει κανεις καποια ιδεα? Μην πληρωσω τσαμπα για την καρτα γραφικων (και δεν ειναι και για μενα :D ). ευχαριστω

Δημοσ.

Ειναι συνδεδεμενη με το κλασικο μπλε καλωδιο. Ειναι TFT LCD.. Βυσμα για VGA δεν πρεπει να εχει ( δε την εχω μπροστα μου για να τη δω γιατι δεν ειναι δικια μου) αλλα θυμαμαι οταν την ειχα συνδεσει πως δεν ειχε.. Το ερωτημα ειναι, με μια καρτα γραφικων, βελτιωνεται η κατασταση ? η δεν εχει σχεση τελικα ?

Δημοσ.

μπλε καλώδιο=???

μια VGA μόνο και μόνο από τις περαιτέρω ρυθμίσεις που θα σου δώσει στα settings της, μάλλον θα αλλάξει πολύ το σκηνικό! ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...