foufoutios Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Καλησπερα σε ολους. Εψαξα στο forum αλλα δε βρηκα κατι σχετικο. Εχω μια οθονη τηλεορασης 20" και εχω συνδεσει και ενα pc πανω. Τα γραμματα ομως φαινονται πολυ αχνα και θολα. Πρεπει να πας πολυ κοντα για να τα διακρινεις καλα και να μην κανεις τον Κινεζο απο μακρια... Το pc δεν εχει καρτα γραφικων, μονο τη motherboard gigabyte GA-945GMF-S2. Αν βαλω καρτα απο το εμπορια, θα βελτιωθει η κατασταση η φταιει η οθονη που ειναι για τηλεοραση? εχω ανεβασει τα HZ και την αναλυση αλλα ειδα πολυ μικρη βελτιωση.. Εχει κανεις καποια ιδεα? Μην πληρωσω τσαμπα για την καρτα γραφικων (και δεν ειναι και για μενα ). ευχαριστω
tmjuju Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 As arxisoume apo ta basika: Pws thv exeis suvsesei thv TV? Me ti kalodio ? Eivai CRT TV? 'Hmhlame gia kaivoura LCD me vismata kai gia VGA ?
foufoutios Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Ειναι συνδεδεμενη με το κλασικο μπλε καλωδιο. Ειναι TFT LCD.. Βυσμα για VGA δεν πρεπει να εχει ( δε την εχω μπροστα μου για να τη δω γιατι δεν ειναι δικια μου) αλλα θυμαμαι οταν την ειχα συνδεσει πως δεν ειχε.. Το ερωτημα ειναι, με μια καρτα γραφικων, βελτιωνεται η κατασταση ? η δεν εχει σχεση τελικα ?
liopyr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 μπλε καλώδιο=??? μια VGA μόνο και μόνο από τις περαιτέρω ρυθμίσεις που θα σου δώσει στα settings της, μάλλον θα αλλάξει πολύ το σκηνικό!
foufoutios Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Αυτο που συνδεεται η οθονη του pc με τον tower.. αυτο λεω μπλε καλωδιο. Που καταληγει σε ενα μπλε βυσμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.