ultralisk Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 @ ultralisk: Δε θα το έλεγα το πιο εθιστικό. Αντιθέτως, θα το έλεγα "ο πιο εύκολος τρόπος να πλουτίσει η redoctane". Κάθονται και πασάρουν στον κόσμο παιχνίδια μουσικής, και όσοι τα παίζουν πιστεύουν ότι παίζουν μουσική. Κοροϊδία είναι. Get a life and play real games... εγώ τυχαίνει και ξέρω και πραγματική κιθάρα και γι΄αυτό επειδή γουστάρω και το παιχνιδάκι δεν μπορώ να με φανταστώ να παίζω με controller και να το μετατρέπω σε Boom Boom Rocket το παιχνίδι...στο ΧΒΟΧ θέλω να παίζω παιχνίδια, δεν έχω την ψευδαίσθηση ότι παίζω μουσική
Daredevil 1994 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 @ ultralisk: Εγώ δεν είπα ότι εσύ έχεις την ψευδαίσθηση ότι παίζεις μουσική με το 360. Αυτό απευθύνεται στο ευρύ κοινό. Σε εσένα απλά είπα ότι δεν είναι το πιο εθιστικό παιχνίδι, ούτε για ανέκδοτο. Και εκτός αυτού, δε σου είπα να παίξεις με Controller. Με υγιά σου χαρά σου! Παίξε όπως θες! Γούστα είναι αυτά. Εγώ απλά λέω πως δεν αξίζει κάποιος να χαλάει τα λεφτά του σε τέτοια πράγματα, ιδιαίτερα αν παίζει κανονική κιθάρα.
ultralisk Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 @ ultralisk: Εγώ δεν είπα ότι εσύ έχεις την ψευδαίσθηση ότι παίζεις μουσική με το 360. Αυτό απευθύνεται στο ευρύ κοινό. Σε εσένα απλά είπα ότι δεν είναι το πιο εθιστικό παιχνίδι, ούτε για ανέκδοτο. Και εκτός αυτού, δε σου είπα να παίξεις με Controller. Με υγιά σου χαρά σου! Παίξε όπως θες! Γούστα είναι αυτά. Εγώ απλά λέω πως δεν αξίζει κάποιος να χαλάει τα λεφτά του σε τέτοια πράγματα, ιδιαίτερα αν παίζει κανονική κιθάρα. ναι ρε δεν είπα ότι απευθύνθηκες σε εμένα...γενικά μιλάω...απλά εγώ το βρήκα το πιο εθιστικό γιατί συνδυάζει 2 χόμπι που αγαπώ τρελά...το gaming και την ροκ-μέταλ μουσική...πχ το ευχαριστιέμαι σαν παιχνίδι περισσότερο από πολλά άλλα
Freakster Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 @ ultralisk: Δε θα το έλεγα το πιο εθιστικό. Αντιθέτως, θα το έλεγα "ο πιο εύκολος τρόπος να πλουτίσει η redoctane". Κάθονται και πασάρουν στον κόσμο παιχνίδια μουσικής, και όσοι τα παίζουν πιστεύουν ότι παίζουν μουσική. Κοροϊδία είναι. Get a life and play real games... Κάθονται και πασάρουν στον κόσμο παιχνίδια οδήγησης, και όσοι τα παίζουν πιστεύουν ότι οδηγούν. Κοροϊδία είναι. Get a life and play real games... Κάθονται και πασάρουν στον κόσμο παιχνίδια fps, και όσοι τα παίζουν πιστεύουν ότι σκοτώνουν κόσμο. Κοροϊδία είναι. Get a life and play real games... Κάθονται και πασάρουν στον κόσμο παιχνίδια ξύλου, και όσοι τα παίζουν πιστεύουν ότι παίζουν ξύλο. Κοροϊδία είναι. Get a life and play real games... Κάθονται και πασάρουν στον κόσμο παιχνίδια ποδοσφαίρου, και όσοι τα παίζουν πιστεύουν ότι παίζουν ποδόσφαιρο. Κοροϊδία είναι. Get a life and play real games... όταν λες real games; (έννοιες εκ διαμέτρου αντίθετες)
IceMatrix Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 είπε κανείς ότι παίζει αληθινή κιθάρα όταν παίζει GH ή ότι επειδή το βγάζει στο expert είναι καλύτερος κι από τον VAI? και εν πάσει περιπτώσει όπως λέει κι ο freakster απο πάνω τι είναι real game?
urezin Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Παντως αν δεν παιζεις κιθαρα δεν μπορεις ουτε για πλακα να βγαλεις το expert εγω που δεν ξερω σκεφτομαι να αρχισω μπας και βγαλω κανα καλο σκορ!
p3tran Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 δεν εχει καμια σχεση το αν ξερεις κιθαρα ή οχι με τα επιπεδα δυσκολιας του gh.
DimitRi_Del Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 δεν εχει καμια σχεση το αν ξερεις κιθαρα ή οχι με τα επιπεδα δυσκολιας του gh. Εγώ δεν ξέρω το Χριστό μου από πραγματική κιθάρα αλλά στο expert βγάζω 3-4 τραγούδια, προς το παρόν. Το παιχνίδι είναι άκρως εθιστικό. Μου έλεγε ο κολητός μου θα πάθεις πλάκα άμα το παίξεις κλπ. Πως τυχαίνει ένα βράδυ και κάθεται και παίζει (εγώ βλέπω μόνο) και του λέω τι μαλακίες κάθεσαι και παίζεις. Με έβαλε να παίξω με το ζόρι και μετά από 1-2 βδομάδες είχα αγοράσει GH3!!!
klainmaingr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Εγώ που παίζω κιθάρα πάντως έφαγα τα μούτρα μου όταν πήγα να πρωτοπαίξω το expert... Βασικά συνήθεια και επανάληψη είναι το gh.. Τώρα αν έχεις και λίγο φτιαγμένα δάκτυλα σε μερικές σκάλες μπορεί και να βοηθηθείς.. αλλα όχι σπουδαία πράγματα.. Μάλλον στο ρυθμό σε βοηθάει περισσότερο η μουσική παιδεία..
Daredevil 1994 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 @ Freakster & IceMatrix: Real Game είναι Π-Α-Ι-Χ-Ν-Ι-Δ-Ι, κάτι που παίζεις για να διασκεδάζεις, και όχι για να περνάς τα τραγούδια και αν δε τα περνάς να βρίζεις χριστοπαναγίες και να κατεβάζεις καντήλια! Είναι διασκεδαστικό να παίζεις Guitar Hero? Εγώ πάντως μετά από μερικά careers κατάλαβα ότι μόνο αυτό δεν είναι... Προσπαθείς να περάσεις ένα τραγούδι, να βγάλεις ένα καλό score, και μετά από αυτό (που θα σου έχει φύγει η πίστη για να το κάνεις) κατάλαβες ότι το μόνο που έκανες είναι να δηλώσεις ένα μεγάλο score στα Leaderboards, το οποίο το καυχιέσαι μέχρι να στο περάσουν (αν είσαι στην κορυφή) και μετά φτου κι απ'την αρχή. Δε μου αρέσει αυτό το πράγμα. Παίζεις για να βγαίνεις ο καλύτερος στα Leaderboards ή για να περάσεις ωραία? Δεν πιστεύω να περνάει κανείς ωραία, ενώ το μόνο που κάνει είναι να βλέπει ένα fret να κατεβαίνει προς τα κάτω, και επί ΩΡΕΣ να κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ το ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ. Συγνώμη, δεν είναι βαρετό? Και μή μου πείτε ότι και στα άλλα παιχνίδια όλη την ώρα κουμπιά πατάς... Εκεί όμως δεν βλέπεις μόνο ένα fret και ένα stage από πίσω! Εκεί αλλάζει το σκηνικό συνεχόμενα. Όσο για το post του Freakster, είσαι τελείως λάθος. Τα άλλα είδη παιχνιδιών, πολύ απλά, ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να γίνουν αληθινά. Τα simulation παιχνίδια όμως ναι. Το Guitar Hero είναι simulator, γιατί είναι προσομοίωση κιθάρας. Προσομοίωση όμως! Όποιος παίζει simulators δε σημαίνει ότι αυτά θα τα έκανε στην πραγματικότητα. Πολλοί όμως πιστεύουν το αντίθετο (αναφέρομαι στον IceMatrix). Το γεγονός ότι κανείς εδώ μέσα δεν πόσταρε μέχρι στιγμής ότι ξέρει κιθάρα επειδή παίζει Guitar Hero είναι φυσιολογικό, καθώς θα τον πούνε μ@λ@κ@. Επίσης πολλοί ενώ το πιστεύουν, ποστάρουν το αντίθετο. Γι'αυτό για ηρεμήστε λίγο, που πήρατε αέρα και αρχίσατε να λέτε φλυαρίες...
Freakster Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Τρελη προσομοιωση το guitar hero, το χρησιμοποιουν και στο ωδειο. οτι να ναι. Οι μονες φλυαριες στο thread είναι απο σενα.
Daredevil 1994 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δηλαδή, με βάση του post σου, στην σχολή οδήγησης παίζουν Forza Motorsport 2? Αν ναι, πες το μου, να αυτοκτονήσω...
klainmaingr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Βρε αγοράκι μου καλό... Και ninja gaiden παίζω... αυτό δεν σημαίνει οτι είμαι νίντζα (ή παίζει να είμαι και να το κρύβω)... Αν εσύ πιστεύεις αυτό σημαίνει οτι μέχρι εκεί σε κόβει... Αν ξέρεις δλδ να παίζεις dance dance στο pad είσαι χορευτής και αν πατάς σωστά τα τετράγωνα και τους κύκλους στο parapa the rapper είσαι gangsta rapper? Είπε κανείς κάτι τέτοιο; Τι σκάλωμα έφαγες; Τα περιφερειακά για τα παιχνίδια υπάρχουν απο τη γένεση ακόμα των παιχνιδιών... Αν εσύ δεν νιώθεις μια και πιστεύεις οτι όσοι παίζουν gh πιστεύουν οτι γαμούν και στην κιθάρα δεν σου φταίει κανείς.... Αν πάλι υπάρχουν κάποιοι που το πιστεύουν.. είναι άξιοι της μοίρας τους... δεν είδα όμως κάποιον εδω μέσα να λέει κάτι τέτοιο... Οπότε σε βρίσκω ολίγον τι offside και όπως σωστά είπε ο freakster... φλύαρο.
IceMatrix Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 @ Freakster & IceMatrix: Real Game είναι Π-Α-Ι-Χ-Ν-Ι-Δ-Ι, κάτι που παίζεις για να διασκεδάζεις, και όχι για να περνάς τα τραγούδια και αν δε τα περνάς να βρίζεις χριστοπαναγίες και να κατεβάζεις καντήλια! Είναι διασκεδαστικό να παίζεις Guitar Hero? Εγώ πάντως μετά από μερικά careers κατάλαβα ότι μόνο αυτό δεν είναι... Προσπαθείς να περάσεις ένα τραγούδι, να βγάλεις ένα καλό score, και μετά από αυτό (που θα σου έχει φύγει η πίστη για να το κάνεις) κατάλαβες ότι το μόνο που έκανες είναι να δηλώσεις ένα μεγάλο score στα Leaderboards, το οποίο το καυχιέσαι μέχρι να στο περάσουν (αν είσαι στην κορυφή) και μετά φτου κι απ'την αρχή. Δε μου αρέσει αυτό το πράγμα. Παίζεις για να βγαίνεις ο καλύτερος στα Leaderboards ή για να περάσεις ωραία? Δεν πιστεύω να περνάει κανείς ωραία, ενώ το μόνο που κάνει είναι να βλέπει ένα fret να κατεβαίνει προς τα κάτω, και επί ΩΡΕΣ να κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ το ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ. Μάλλον μόνο εσύ προσπαθούσες να παίξεις το παιχνίδι μ' αυτόν τον τρόπο...εγώ και -είμαι σίγουρος- ο freakster, ultralisk etc δεν βρίζουμε χριστοπαναγίες ούτε προσπαθούμε να βγούμε πρώτοι στα leaderboards χαλώντας την ζαχαρένια μας...απεναντίας ευχαριστιώμαστε απίστευτα το παιχνιδάκι παίζοντας με την κιθάρα κάτι που μάλλον απο εσένα λείπει... Γι'αυτό για ηρεμήστε λίγο, που πήρατε αέρα και αρχίσατε να λέτε φλυαρίες... και ποιος είσαι εσύ να μου υποδείξεις αν πήρα αέρα ή λέω φλυαρίες?
Daredevil 1994 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 ...απεναντίας ευχαριστιώμαστε απίστευτα το παιχνιδάκι παίζοντας με την κιθάρα κάτι που μάλλον απο εσένα λείπει... Συγνώμη, αλλά αν δε το κατάλαβες, σε ένα από τα posts μου πιο πριν ανέφερα ότι έχω παίξει αρκετά και με controller και με κιθάρα. Οπότε δε μπορείς να πεις ότι μου λείπει η εμπειρία από "κιθάρα". Εγώ το ίδιο με το controller τη βρήκα και στο χειρισμό και στην απόλαυση. Maybe it's just me! Τέλος πάντων, επειδή εγώ προσωπικά εδώ μέσα δεν έχω με κανέναν, και επειδή αυτή η κόντρα δε βγάζει πουθενά, σταματάω τις αντιλογίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.