KOSTAS@ant Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Ειλικρινα αυτο το προγραμμα αποτελει πληγη για τον πολιτισμενο κοσμο,και συνεχιση της πρωτοφανους παραδοσης της εν λογω εταιρειας ολες οι νεοτερες εκδοσεις της να ειναι χειροτερες απο τις προγενεστρερες...Τεσπα,εγραψα προηγουμενως ενα ολοκληρο κατεβατο απο προβληματα αλλα απο λαθος δεν δημοσιευτηκε,και τωρα βαριεμαι να τα απαριθμησω παλι ολα.Παντως,σαν ενα συμπερασμα:Ακομα κι αν παρετε το nero,προς Θεου,ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΚΔΟΣΗ! Στο θεμα μου τωρα:Εχω 2gb ελευθερο χωρο,και ενα πακετο αρχειων 6gb,στο σκληρο,τα οποια πρεπει να γραφτουν ολα μαζι σε ενα μεγαλο,η το πολυ 2 κανονικα dvd.Το νεο nero εχει την ανεκδιηγητη μαλακεια πως φτιαχνει image ακομα κι οταν καιει dvd με δεδομενα που υπαρχουν ΗΔΗ στο κομπιουτερ.Δηλαδη εγω για να γραψω τα 6gb χρειαζομαι ελευθερο χωρο ΑΛΛΑ τοσα! Και σα να μην εφτανε αυτο,προσπαθω να αντιγραψω ταινιες του 1-1,5gb απο δισκους φιλων και τι παθαινω:Διαπιστωνω οτι πριν μου φτιαξει το περιφημο image ισου χωρου,θελει καθως προσθετω το στοιχειο που θελω να γραψω αμεσως πριν το καψιμο,ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.Δηλαδη 3gb για να αντιγραψω μια ταινια του 1,5!!! Συμπερασμα:Δε μπορω ουτε να αποδεσμευσω τον απαιτουμενο ελευθερο χωρο,ουτε να κανω τις δουλειες μου! Ζητω να μου πειτε τις συμβουλες σας για αλλα προγραμματα ωστε να απαλλαγω απο αυτο το βραχνα,κι αν γινεται-επειδη αυτος ηταν ο λογος που κατ'αρχην κατεβασα το νεο nero-να μου πειτε προγραμμα το οποιο να μπορει να καψει ταινιες vcd(δε θυμαμαι το ονομα του αρχειου) που χρειαζονται image για να τις δεις-πραγμα που το παλιο nero που ειχα εγω δεν εκανε στη μορφη που επρεπε.Το λεω γιατι εχω καμποσες τετοιες τωρα μεσα στον υπολογιστη μου και θα ειναι κριμα να μην μπορω να τις γραψω(αλλα και παλι αυτο ειναι ψιλοδευτερευον) Ευχαριστω εκ των προτερων!
thanocaster Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Καταρχάς ψυχραιμία. Από τον τίτλο σου φαντάστηκα ένα μεγάλο CD του Nero να κυνηγάει να σε φάει. Όσον αφορά αυτό που λες για το image, κάπου έχει ένα tickbox που σου λέει κάτι σαν Burn image to hard disk first, ή κάτι τέτοιο. Είσαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει πουθενά αυτή η επιλογή τσεκαρισμένη;
nemos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 για δες τί γίνεται εδώ... http://www.imgburn.com/ ...κι εδώ: http://www.deepburner.com/?r=products&pr=deepburner&prr=portable_edition
KOSTAS@ant Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 υπαρχει περιπτωση με καποιο προγραμμα να μπορεις να κανεις απευθειας αντιγραφη απο δισκο σε δισκο ΧΩΡΙΣ την αποθηκευση των δεδομενων πρωτα στον υπολογιστη,η ολα ουτως η αλλως χρειαζονται και χωρο στο σκληρο? Κατι τετοιο πραγματικα θα μου ελυνε τα χερια
Black Demis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Τo Nero έχει δυνατότητα on the fly ρίξε μια καλή μάτια στο burning rom Πάντως ο τίτλος είναι super
KOSTAS@ant Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Εδω περα μιλας με homo sapiens,οχι με πολιτισμενο ατομο.Πρεπει να με πας με το μαλακο... Οντως κατι αναφερει για αντιγραφη χωρις χρηση του σκληρου αλλα δεν πατιεται. Πρεπει να κανω setup για να το κανω ενεργο σαν ρυθμιση??? Και γενικα,να μου κανει τα image μονο προαιρετικα θελω.Οχι απο μονο του
Black Demis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Βάζεις το CD που θέλεις να αντιγράψεις στο πρώτο drive ενώ στο δεύτερο βάζεις το άδειο cd. Ανοίγεις Nero Burning rom θα βγει ένα παράθυρο που λέει τι θέλεις να γράψεις cd η DVD πατάς άκυρε μετά πατάς την επιλογή συσκευή εγγραφής από πάνο και διαλέγεις την επιλογή αντιγραφή δίσκου θα βγει ένα παράθυρο σε αυτό το παράθυρο στην καρτέλα επιλογές αντιγραφείς ρυθμίζεις σωστά της μονάδες δίσκου δλδ εκεί που έβαλες άδειο cd και εκεί που έβαλες το γεμάτο μετά πιο πανό έχει επιλογή «χωρίς δημιουργία εικονικού αρχείου» την τσεκάρεις αυτήν (κάποιες συσκευές δεν υποστηρίζουν τέτοια δυνατότητα τουλάχιστον από Nero) Αν δεν μπορέσεις να κάνεις τίποτα δοκίμασε να κατεβάσεις το Alcohol πρώτα κάνεις την ίδια διαδικασία ότι και με το Nero(Βάζεις το CD που θέλεις να αντιγράψεις στο πρώτο drive ενώ στο δεύτερο βάζεις το άδειο cd) μετά ανοίγεις το Alcohol πατάς την επιλογή αντιγραφή και στο παράθυρο που θα βγει η τελευταία επιλογή λέει «άμεση αντιγραφή(on the-fly) την τσεκάρεις αυτά…. Να ξέρεις κάτι αν το γεμάτος δίσκος είναι γρατζουνισμένος καλυτέρα να το κάνει πρώτα Image και μετά να το γράψει αλλιώς θα έχεις πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.