Προς το περιεχόμενο

thread.h

oranje

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χρειαζομαι για τις εργασιες μου την συγκεκριμενη βιβλιοθηκη.προσπαθω να κατεβασω το kdevelop σε ubuntu 7.04 αλλα μου βγαζει σφαλμα στα depedancies.εκτελεσα καποιες εντολες που βρηκα mesv google αλλα συνεχιζει.μπορω να βρω κατι αντιστοιχο για xp η ubuntu και να περιεχει ολες τις βιβλιοθηκες.εχω πηξειμε τις m@l@kies πια.ευχαριστω για την οποια βοηθεια

Δημοσ.

Φαντάζομαι δουλεύεις με posix threads και όχι με κάτι άλλο (πχ boost threads), επίσης μιας και κάνεις develop σε GNU/Linux χρησιμοποιείς τον gcc

[a] Δεν ξέρω αν έχεις εγκαταστήσει το development package των ubuntu, το εγκαταστείς με (απο γραμμή εντολών)

$sudo apt-get install build-essential

Αυτο θα σου βάλει υποστήριξη gcc g++ libraries κτλπ κτλπ

[β] Αν υποθέσουμε οτι δουλεύεις με το αρχείο foo.c τοτε κάνεις include την

#include <pthread.h>

[γ] compiling και linking κάνεις με τον πατροπαράδοτο τρόπο χρησιμοποιώντας την lpthread ως (απο γραμμή εντολών)

$gcc -lpthread foo.c -o foo

Αν και με λίγο googling τα πράγματα είναι απλά (δεν καταλαβαίνω γιατι έχεις μπλέξει) ένα σχετικά καλό reference σε posix threads είναι το

http://www.yolinux.com/TUTORIALS/LinuxTutorialPosixThreads.html

Δημοσ.

εψαξα αλλα οχι σωστα ισως.με posix threads ειναι οι εργασιες.προσπαθησα να εγκαταστησω το kdevelop αλλα βγαζει σφαλμα στα dependancies.εβαλα καποιες εντολες αλλα τπτ.ελπιζω να βρω λυση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...