Προς το περιεχόμενο

forthnet και 1mbit upload

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
eidika αν το pc δεν εχει usb 2 εκει να δεις πως σερνεται.παντα με ethernet.το usb ειναι κατι μεχρι 12 mbit νομιζω εχω δει να γραφει το icon οταν το συνδεεις αλλο που 8εωρητικα ειναι μεχρι 480 mbps αν 8υμαμε σωστα?

Συγγνωμη αν ρωταω κατι χαζο (και για το offtopic),κι εγω εχω Conn-x στα 2mbit με modem Speedtouch κι οταν συνδεω το modem στη usb θυρα,λεει ταχυτητα τοπικου δικτυου 12mbit.

Αν το συνδεσω στην ethernet θ'αλλαξει κι η ταχυτητα??:X

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πριν την αύξηση του Upload το router συγχρόνιζε πάνω κάτω στα 20mbps. Μια βδομάδα τώρα που γύρισα από διακοπές Χριστουγέννων δεν έχει πιάσει πάνω από 10. Χρησιμοποιώ το Siemens CL-110, αλλά τα ίδια και με Speedtouch 536. Έχετε καμία ιδέα αν το πρόβλημα οφείλεται σε αυτούς η σ' εμένα; Πάντως δεν έχω αλλάξει κάτι σε ρυθμίσεις.

lineen8.th.jpg

Δημοσ.
ΟΚ σ'ευχαριστω.Για ποιους λογους εννοεις??(σορρυ αν σε κουραζω..)

to ethernet ειναι πιο στα8ερο δεν 8ελει drivers δινει μεγαλυτερη ταχυτητα,to usb σαν ολα τα usb παιζει πιο αργα ειδικα αν ειναι usb 1.1 8ελει drivers kai oi drivers μπορουν να κανουν οτιδιποτε προβλημα οπως γινετε πιο ποολι με τα usb modems που δεν εχουυν ethernet.ολα τα usb κανουν παραξενιες.mia ethernet καρτα 10 ευρω κανει.

Πριν την αύξηση του Upload το router συγχρόνιζε πάνω κάτω στα 20mbps. Μια βδομάδα τώρα που γύρισα από διακοπές Χριστουγέννων δεν έχει πιάσει πάνω από 10. Χρησιμοποιώ το Siemens CL-110, αλλά τα ίδια και με Speedtouch 536. Έχετε καμία ιδέα αν το πρόβλημα οφείλεται σε αυτούς η σ' εμένα; Πάντως δεν έχω αλλάξει κάτι σε ρυθμίσεις.

lineen8.th.jpg

το 1 mbit δεν επηρεασε κατι απλα κατι γινεται παραξενο.επρεπε να κλειδωνεις με margin 6 και οχι 24.κανε μια επαναφορα στα εργοστασιακα τον ρουτερ σου και ξανασεταρε τον.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Upload σε torrent πόσο να βάλω?

110ΚΒ?

αν δωσεις τοσο εσυ στο τελος δεν 8α κατεβαζεις.το βραδυ αμα 8ες να ανεβασεις ρατιο τοτε δωσε full .οταν κατεβαζεις τα 50 ειναι νορμαλ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...