xolloth Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 σημερα εστειλα email στην φορθνετ,ζητωνταs εκ μερουs ολων των χρηστων που ειναι στο δικτυο τηs,τον διπλασσιασμο τουλαχιστον τουupload για το 2play. τουs εξηγησα οτι αυτη ειναι η επιθυμια ολων μαs,και οτι τα 512 για εωs 24mb,ειναι απογοητευτικα και πολυ λιγα. ειμαι περιεργοs εαν μου απαντησουν και τι θα μου πουν. θα συνιστουσα σε ολουs τουs χρηστεs να κανουν το ιδιο,γιατι αλλο να ζητα εναs κατι τετοιο και αλλο χιλιαδεs. στειλτε τηs λοιπον ενα αναλογο email,και που θα παει κατι θα γινει.
nske Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Συμφωνώ. Μακάρι να δώσουν 1mbps (παραπάνω δε γίνεται για τεχνικούς λόγους). Αλλά... ακόμη περιμένω εδώ και 2 μήνες για την ενεργοποίηση -και υπάρχουν άτομα που περιμένουν 3+ μήνες-. Φοβάμαι ότι η γκρίνια που δέχονται από εμάς για αυτό θα τους έχει κωφάνει σε οποιοδήποτε άλλο παράπονο..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 rumors lene gia ton allo mhna...alla psiloamfivalw...
madsc Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Η (μια) άποψη που επικρατεί στους ISP είναι πως το p2p είναι "πληγή" για την ευρυζωνικότητα (που τεχνικά είναι). Ο τρόπος αντιμετώπισης του είναι to cap (όριο) των concurrent connections σε έκαστη σύνδεση, server sided. O 2ος τρόπος αντιμετώπισης του είναι το χαμηλό upload. H 2η άποψη εκ των έσω συμφωνεί με τη δικιά σας. /sc
poulinos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 ta pola conections anigoun kai sto download..kai idika ekei anigoun ta pio pola.px se 1 mbit grammi exo ftasei etsi gia dokimi me linksys konta sta 800 connections .bebea ekei pleon den anige tipota logo tou bandwidth pou theloun mono ta connections gia na minoun active.apo tin alli nai prepei na ginei 1024 kai logika tha ginei.an kai den ine sigouro oti tha pexoun oles oi grammes sta 1024.dioti kapoioi exoun paraxenes grammes kai to margin sto upload einai poli konta stou download opote den tha pexei 1024.memonomenes peristaseis but exists.
xolloth Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 αs το δωσουν αυτοι και αs μην παιξει σε ολουs.
no11 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Σιγά να σας δώσουν σημασία. Μόνο το τμήμα πωλήσεων δουλεύει εκεί. Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και τα λοιπά, τον παίζουν κανονικά.
poulinos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Σιγά να σας δώσουν σημασία. Μόνο το τμήμα πωλήσεων δουλεύει εκεί. Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και τα λοιπά, τον παίζουν κανονικά. to upload den tha to dosei oute to tmima poliseon oute to tmima exipiretisis pelaton.apo alous tha apofasistei.
Schiller Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Μεσα στο 1ο τριμηνο του 2008 θα ανεβει το upload στο 1 Mbit. Μου το ειπε ενα πουλακι....:X:X:
poulinos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Μεσα στο 1ο τριμηνο του 2008 θα ανεβει το upload στο 1 Mbit. Μου το ειπε ενα πουλακι....:X:X: iptameno i edafous?giati oso xero kanena apo ta 2 den milaei
xolloth Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 ρε παιδια για πεστε την γνωμη σαs γιατι σταματησε το μυαλο μου. εδω και 3-4 μερεs μου παρουσιαζεται το εξηs. oταν παω να κατεβασω με μtorrent,azureus εστω και 1 download,δεν μου ανοιγει σελιδεs στο ιντερνετ. σερφαρισμα γιοκ και για να σερφαρω πρεπει να κανω ρεσταρτ το pc αφου πρωτα κλεισω τον client που κατεβαζω το αρχειο. το κατεβασμα γινεται κανονικα οταν δεν ανοιγω ιντερνετ. δηλαδη πρεπει να κανω η το ενα η το αλλο. το upload που δινω στο κατεβασμα ειναι μικρο 10-20 για να πω οτι μου τρωει το ανοιγμα το upload. νομιζα οτι ειναι το firewall και εβγαλα το comodo και εβαλα των windows αλλα παλι τα ιδια. οσο καιρο ειμαι στο play δεν ειχα κανενα προβλημα. προχθεs τουs πηρα και τουs ρωτησα γιατι εχει μειωθει το downstream απο 22800 στα 19500 και μου ειπαν θα το κοιταξουν. σκατα κοιταξαν τιποτα δεν εγινε. για πεστε καμμια γνωμη για το προβλημα μου.
poulinos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 ρε παιδια για πεστε την γνωμη σαs γιατι σταματησε το μυαλο μου.εδω και 3-4 μερεs μου παρουσιαζεται το εξηs. oταν παω να κατεβασω με μtorrent,azureus εστω και 1 download,δεν μου ανοιγει σελιδεs στο ιντερνετ. σερφαρισμα γιοκ και για να σερφαρω πρεπει να κανω ρεσταρτ το pc αφου πρωτα κλεισω τον client που κατεβαζω το αρχειο. το κατεβασμα γινεται κανονικα οταν δεν ανοιγω ιντερνετ. δηλαδη πρεπει να κανω η το ενα η το αλλο. το upload που δινω στο κατεβασμα ειναι μικρο 10-20 για να πω οτι μου τρωει το ανοιγμα το upload. νομιζα οτι ειναι το firewall και εβγαλα το comodo και εβαλα των windows αλλα παλι τα ιδια. οσο καιρο ειμαι στο play δεν ειχα κανενα προβλημα. προχθεs τουs πηρα και τουs ρωτησα γιατι εχει μειωθει το downstream απο 22800 στα 19500 και μου ειπαν θα το κοιταξουν. σκατα κοιταξαν τιποτα δεν εγινε. για πεστε καμμια γνωμη για το προβλημα μου. a.mipos travaei kaneis wireless?b.dokimase me allon client.c.gia tin taxitita den prokite na ginei kati.oti poiotita xalkou briskei to dslam ekei tha se klidosei.oti epese i taxitita mporei na ofilete se otidipote.apo igrasia logo ximona mexri kati na piraxe o ote sto kafao.opot emin perimeneis otidipote.kai tor ato ximona me igrasies plimires ktl tha doume pola tetoia me to mpaxalo ton kalodion.
xolloth Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 τελικα ηταν το nod32 που εβαλα προχθεs και το οποιο θελει παραμετροποιηση γιατι μου τρωει ολο το badwitch. εβαλα προσωρινα το 2.7 και περιμενω εαν εχει βαλει κανειs την εκδοση 3.0 και εχει το ιδιο προβλημα να μου πει πωs το εχει παραμετροποιησει για να το κανω και εγω. το ψιλοεψαξα αλλα ακρη δεν βρηκα.
poulinos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 τελικα ηταν το nod32 που εβαλα προχθεs και το οποιο θελει παραμετροποιηση γιατι μου τρωει ολο το badwitch.εβαλα προσωρινα το 2.7 και περιμενω εαν εχει βαλει κανειs την εκδοση 3.0 και εχει το ιδιο προβλημα να μου πει πωs το εχει παραμετροποιησει για να το κανω και εγω. το ψιλοεψαξα αλλα ακρη δεν βρηκα. to nod 32 den ine mono antivirus?kai troei bandwidth?an tora einai kai firewall kai tetoia e den iparxei logos na peraseis tetoia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.