jamara Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά αγόρασα ένα καινούριο laptop dv6541ev της HP με windows Vista, 2g RAM ,intel T7300 CPU, κάρτα γραφικών nvidia ,ktlp... Μονο το λειτουργικό τρώει κοντά 700mb RAM.Κατά τη γνώμη μου είναι παρα πολλά, από τη στιγμή που το desktop που έχω, έχει ΧΡ και ξεκινάει μονο με 150mb. Θέλω να βάλω τα ΧΡ αλλα δεν γίνεται επειδή υπάρχει το γνωστό πρόβλημα με SATA drivers κτλπ... Έχω ψάξει στο internet και έχω βρει κάτι guides για laptops της HP, αλλα για το συγκεκριμένο μοντέλο τίποτα. Μήπως δεν γίνεται να μπούν ΧΡ και να συμβιβαστώ με τα Vista; Αν γνωρίζει κάποιος κάτι παρακαλώ ας απαντήσει διότι έχω απογοητευτεί πλήρως...
jamara Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά αγόρασα ένα καινούριο laptop dv6541ev της HP με windows Vista, 2g RAM ,intel T7300 CPU, κάρτα γραφικών nvidia ,ktlp...Μονο το λειτουργικό τρώει κοντά 700mb RAM.Κατά τη γνώμη μου είναι παρα πολλά, από τη στιγμή που το desktop που έχω, έχει ΧΡ και ξεκινάει μονο με 150mb. Θέλω να βάλω τα ΧΡ αλλα δεν γίνεται επειδή υπάρχει το γνωστό πρόβλημα με SATA drivers κτλπ... Έχω ψάξει στο internet και έχω βρει κάτι guides για laptops της HP, αλλα για το συγκεκριμένο μοντέλο τίποτα. Μήπως δεν γίνεται να μπούν ΧΡ και να συμβιβαστώ με τα Vista; Αν γνωρίζει κάποιος κάτι παρακαλώ ας απαντήσει διότι έχω απογοητευτεί πλήρως... http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=165319 Στο παραπάνω link υπάρχει ένας οδηγός για εγκατάσταση xp σε Hp dv6500 Στο δικό μου (HP 6541ev) δούλεψε μια χαρά και αυτή τη στιγμή έχω xp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.