lalanis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Είναι πιο ελαφρύ από το Zonealarm Free (όχι το Suite) και πιο εύχρηστο? Η μέρα με τη νύχτα... Τώρα το πιο εύχρηστο είναι σχετικό. Προσωπικά το θεωρώ πιο εύκολο. Σίγουρα είναι πιο παραμετροποιήσιμο, αλλά με τις default ρυθμίσεις είσαι μια χαρά!
xolloth Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 lalanis ευχαριστω πολυ,το ρυθμισα. να ρωτησω και κατι αλλο. απο ειδα ειναι και antispyware,antimalware μηπωs θα επρεπε να βγαλω το antispyware που εχω μια και κανει αυτο την δουλεια,αλλα και για ναμην ειναι πολυφορτωμενο το pc;
21century Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Εδώ και καιρο δειχνει οτι ειναι ελαφρυ προγραμμα χωρις απαιτησεις σε πορους και ελπιζω οτι θα αναβαθμιζεται εξισου ευκολα, φιλοι που το εχουν δοκιμασει εχουν πει τα καλυτερα. Φυσικα υπαρχει αν δεν απατωμαι και η pro εκδοση του επι πληρωμη...
vagpap Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Comodo Firewall ProVersion 3.0 It's Free. Forever. No Catch. No Kidding Free for Commercial Use! Πλέον είναι full free ;-)
Lomar Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Παίδες virus scan κάνει το εργαλείο; Αν είναι να ξεφορτωθώ εντελώς το Kaspersky...
elteo Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 όχι. βάλε το δωρεάν Avira Antivir να είσαι full free. έτσι είμαι και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και το σύστημα πετάει.
SofoS@ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 αν χρησιμοποιησω το language pack που εχει στο site θα δουλευει και στη v3?
TechnoState Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 avira+comodo+ad-aware, fonikos syndiasmos - steketai aksia apenanti se vip suites k 'tsimpimena' paketa (alla i alitheia einai pws gia tin asfaleia mexri twra eprepe na vazeis to xeri ligo stin tsepi)
xolloth Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 nod32+comodo+asquared. εχει βαλει κανειs την καινουργια suite τηs ESET; λεω να την δοκιμασω.
GCMH Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Χωρίς να θέλω να το μειώσω με αυτό που θα πω, σε εμένα με την εγκατάστασή του παρουσίασε πρόβλημα. Συγκεκριμένα μπλε οθόνες με το μήνυμα NO_MORE_IRP_STACK_LOCATIONS. Όσοι το δοκιμάσατε δεν είχατε κανένα πρόβλημα;
vagpap Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Χωρίς να θέλω να το μειώσω με αυτό που θα πω, σε εμένα με την εγκατάστασή του παρουσίασε πρόβλημα. Συγκεκριμένα μπλε οθόνες με το μήνυμα NO_MORE_IRP_STACK_LOCATIONS. Όσοι το δοκιμάσατε δεν είχατε κανένα πρόβλημα; Consider the following scenario:- On a computer that is running Microsoft Windows XP with Service Pack 2 or that is running Microsoft Windows Server 2003 with Service Pack 1, you install more than three programs that are related to file security. For example, you install more than three antivirus programs or file-encryption programs. - The computer is part of a domain. In this scenario, when you try to log on to the domain, you may receive a Stop error message that is similar to the following:STOP 0x00000035 (0x8207ecd8, 0x00000000, 0x00000000, 0x00000000) NO_MORE_IRP_STACK_LOCATIONS Πηγή Ρίξε μια ματιά εκεί
Global Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Καλημέρα, Υπάρχουν κάποια προβλήματα με τη χρήση της εφαρμογής, θα επιδιορθωθούν σε επερχόμενο update. Εως τότε, υπάρχουν προσωρινές λύσεις για να σας διευκολύνουν. Α. Ενδέχεται να παρατηρηθεί 100% χρήση της CPU από το cmdagent.exe. Οφείλεται στα patchαρισμένα uxtheme.dll (οσοι τα έχετε). [ Προσωρινή λύση ]. B. Υπολογιστές που κολλάνε. Το πρόβλημα σχετίζεται με το load των file lookup servers της Comodo. Κάπως λανθασμένος ο τρόπος που τα άγνωστα αρχεία ελέγχονται, με αποτέλεσμα όταν οι servers «κρεμάνε», να μεταφέρεται το πρόβλημα και στους τελικούς χρήστες. [ Προσωρινή λύση ] Γ. Προβλήματα με τους e-mail clients. [ Προσωρινή λύση ].
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα