Eneekay Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Κάτι για συζήτηση, μιας και έχετε αϋπνίες... Αρχικά να ξεκαθαρίσω ότι είμαι αρχάριος, τουλάχιστον στο overclocking... Θέλω να πάρω τον επεξεργαστή που ανάφερα, αλλά δυσκολεύομαι στην επιλογή motherboard. Ποιά από τις παρακάτω θα ήταν η καλύτερη για να κάνω (όταν μάθω) overclocking? ASUS P5E-VM DO ASUS P5K-VM ASUS P5K-VM GIGABYTE 965QM-DS2 GIGABYTE G33M-S2H GIGABYTE G33M-DS2R Επίσης πρόσεξα ότι κάποιες από αυτές δεν έχουν FSB 1033 ενώ ο επεξεργαστής είναι στα 1333. Τι σημαίνει αυτό για την απόδοσή του? Να σημειώσω ότι δεν έχω λεφτά για Micro-ATX με P35 chipset, εκτός και αν μου έχει ξεφύγει κάποια... Αν έχετε κάποια άλλη κάρτα να μου προτείνεται θα ήμουν υπόχρεος... Αλλά έχω μέχρι 120Ευρώ! Το Micro-ATX είναι πολύ σημαντικό... Το υπόλοιπο σύστημα θα είναι: Geil 2x1GB RAM, 800MHz, 4-4-412 Sapphire ATI HD2900Pro 512MB Western Digital 500GB, 7200 rpm και... (σας έπρηξα..) το τροφοδοτικό είναι 500W, θα πρέπει να πάρω μεγαλύτερο σε περίπτωση overclocking? Θενκς για τον χρόνο και μόνο να το διαβάσετε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 500W logika einai arketa alla exei simasia ti marka einai...apo kei kai pera ean den kano lathos o mobo sou prepei na ypostirizei 1333fsb gia na mporeis na clockareis kiolas... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiorgosX Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Με components τόσο καλά μου φαίνεται παράξενο ότι έχεις τόσο λίγα χρήματα για mobo. Μήπως θάπρεπε να κάνεις καλύτερη κατανομή του συνολικού ποσού που θα διαθέσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eneekay Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δεν ξέρω από που να κόψω για να βάλω στην mobo... Αλλά είναι πρόβλημα το παραπάνω κόστος, αν και το σκέφτομαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobwars Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 gia na katalaveis egw exw mia abit ab9 mobo...antexei mexri 3,4ghz sto 6300 pou exw kai me to zori..ena allo palikari apo to forum exei thn abit IP35(p35 chip) kai doulevei sta 3,8Ghz aneta me ton 6300..exei diafora.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AGGANIS13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Κανε αλλου οικονομια και παρε την abit IP35 pro. Καταπληκτικο motherboard και αρκετα ευκολο στο overclock. Εμενα μου εφτασε τον 6550 στα 3,7 χωρις πολυ ψαξιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
constantinos_rho Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 και εγω προτεινω ABIT IP35 PRO .πολυ καλη τιμη και επιδοσεις. επισης firewire , 6 sata ports, 2 gbit lan. τα αποτελεσματα μου παρακατω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiorgosX Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Και μεταξύ μας, δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη οικονομία: 131 ευρώ την είδα κάπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiorgosX Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Βλακεία μου (με παρέσυρε ο constantinos...) Δεν είναι ATX Micro. Sorry Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.