Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγω, φάε με τωρα...

MEGALE pata freno katevazeis PARANOMA ARXEIA....ara dia toy nomou dikaioutai o ISP se kovei ean thelei.

check Europe

ti enow? thes na kaneis download Unilimited ? plerose parapano lefta tote, ego pou thelo PX: mono 50GB ana mhna na dinw 20euro , o allos 60 euro

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
MEGALE pata freno katevazeis PARANOMA ARXEIA....ara dia toy nomou dikaioutai o ISP se kovei ean thelei.

check Europe

ti enow? thes na kaneis download Unilimited ? plerose parapano lefta tote, ego pou thelo PX: mono 50GB ana mhna na dinw 20euro , o allos 60 euro

Δηλαδή εσυ που θές μόνο (!) 50 gb ανα μήνα κάνεις νόμιμο download? Καιρός να σταματήσει το κρυφτούλι. Όλοι έχουμε κατεβάσει παράνομα αρχεία τουλάχιστον μία φορά και το ίδιο θα κάνουμε, όσο μας το επιτρέπουν οι συνθήκες.

Δια του νόμου ο ISP δεν δικαιούται να κάνει τίποτα χωρίς πρωτίστως να σε ενημερώσει και να το προβλέψει δια συμβολαίου. Οπότε αν κάποιος το επιχειρήσει, θα επιστρεψουμε στην εποχή της PSTN, γιατί το γρήγορο ίντερνετ θα χάσει πλέον την εννοιά του. Δηλαδή όλοι αυτοί που κατα καιρούς διαφημίζουν το κατέβασμα ταινιών, μουσικής και παιχνιδιών, δεν ξέρουν τι γίνεται? Όλα με την ανοχή τους συμβαίνουν λοιπόν και θα συνεχίσουν να συμβαίνουν, όσο πλουτίζουν.

Και επαναλαμβάνω, εσύ που θές μόνο 50 gb, πάρε ογκοχρέωση. Σίγουρα θα σε συμφέρει περισσότερο.

Δημοσ.
Δηλαδή εσυ που θές μόνο (!) 50 gb ανα μήνα κάνεις νόμιμο download? Καιρός να σταματήσει το κρυφτούλι. Όλοι έχουμε κατεβάσει παράνομα αρχεία τουλάχιστον μία φορά και το ίδιο θα κάνουμε, όσο μας το επιτρέπουν οι συνθήκες.

Δια του νόμου ο ISP δεν δικαιούται να κάνει τίποτα χωρίς πρωτίστως να σε ενημερώσει και να το προβλέψει δια συμβολαίου. Οπότε αν κάποιος το επιχειρήσει, θα επιστρεψουμε στην εποχή της PSTN, γιατί το γρήγορο ίντερνετ θα χάσει πλέον την εννοιά του. Δηλαδή όλοι αυτοί που κατα καιρούς διαφημίζουν το κατέβασμα ταινιών, μουσικής και παιχνιδιών, δεν ξέρουν τι γίνεται? Όλα με την ανοχή τους συμβαίνουν λοιπόν και θα συνεχίσουν να συμβαίνουν, όσο πλουτίζουν.

Και επαναλαμβάνω, εσύ που θές μόνο 50 gb, πάρε ογκοχρέωση. Σίγουρα θα σε συμφέρει περισσότερο.

Πολύ σωστός

Ωστόσο Capslord γιατί δεν βάζεις ογκοχρέωση?Δεν βρίσκεις μήπως?Γιατί άραγε?

Δημοσ.
Το τι ΣΟΪ επαγγελματίας είναι ο καθένας, δεν είσαι εσύ αυτός που θα το κρίνει.

Ούτε εσύ είσαι αυτός που θα κρίνει πως θα χρησιμοποιεί ο καταναλωτής την γραμμή του.

Και τι επιχείρηση έχεις που έχει ΤΟΣΟ μεγάλο πρόβλημα με το Bandwidth?Δεν μου αρέσει να επαναλαβάνομαι αλλά αν θές σωστό Bw ,Leased Line ===> That way.Το ADSL ΔΕΝ είναι κατάλληλο για μεγάλες επιχειρήσεις.;)

Δημοσ.

ego thelo na po mono oti plirono gia kapia sindesi eite 7mbs eite 8 eite 800 apo tin ora pou plirwnw exo kai kapia dikewmata.an ginei auto pou lete tote eimai sigouros oti pola atoma tha figoun apo tis sindeseis tous kai oi eteries tha xasoun polla lefta opote parapoli apithano einai na ginei.

Δημοσ.
Ούτε εσύ είσαι αυτός που θα κρίνει πως θα χρησιμοποιεί ο καταναλωτής την γραμμή του.

Εγώ δεν έκρινα πώς θα χρησιμοποιείς την γραμμή σου. Απλά εξέφρασα ένα προβληματισμό σχετικό με το θέμα που συζητάμε.

Τα υπόλοιπα που επεσήμανα στο post μου πάντως δεν τα σχολίασες. Τι θάλεγες αν η 24άρα γραμμή που έχεις, λειτουργεί σαν 512κ επειδή όλοι οι υπόλοιποι κατεβάζουν 24/7;

Και τι επιχείρηση έχεις που έχει ΤΟΣΟ μεγάλο πρόβλημα με το Bandwidth?Δεν μου αρέσει να επαναλαβάνομαι αλλά αν θές σωστό Bw ,Leased Line ===> That way.Το ADSL ΔΕΝ είναι κατάλληλο για μεγάλες επιχειρήσεις.;)

Ξαναγράφω ότι η αναφορά μου σε κάποιους που κάνουν την δουλειά τους μέσω ADSL, ήταν ένα παράδειγμα και δεν αφορά εμένα.

Δημοσ.
Τι θάλεγες αν η 24άρα γραμμή που έχεις, λειτουργεί σαν 512κ επειδή όλοι οι υπόλοιποι κατεβάζουν 24/7;

Για να συμβει κατι τετοιο με την υπαρχουσα υποδομη της Forthnet πρεπει να φτασουμε στους 400.000 χρηστες. Αλλα, με 400.000 χρηστες, η Forthnet θα εχει αναβαθμισει ηδη τις γραμμες της, οπως κανει συνεχεια αναλογα με τη ζητηση (προσφατα αναβαθμισε την διασυνδεση μετο εξωτερικο στα 10GBps και τον backbone Ath-Thess στα 2GBps.

Περισσοτερα εδω

Δημοσ.

Αν κάποιος κατεβάζει παράνομα αρχεία, τότε το θέμα περνά στην δικαιοσύνη και όχι στον ISP.

Αυτός είναι υποχρεομένος να παρέχει αυτά που υπόσχεται, και γι' αυτό τον πληρώνουμε.

Αν δεν του βγαίνει το bandwith, τότε ή να μειώσει τις τιμές ή να αυξήσει την ικανότητα του δικτύου του.

Δημοσ.
Για να συμβει κατι τετοιο με την υπαρχουσα υποδομη της Forthnet πρεπει να φτασουμε στους 400.000 χρηστες. Αλλα, με 400.000 χρηστες, η Forthnet θα εχει αναβαθμισει ηδη τις γραμμες της, οπως κανει συνεχεια αναλογα με τη ζητηση (προσφατα αναβαθμισε την διασυνδεση μετο εξωτερικο στα 10GBps και τον backbone Ath-Thess στα 2GBps.

Περισσοτερα εδω

Μα ακριβώς αυτό θίγω στο πρώτο μου post: Μήπως θα την βόλευε να κατεβάσει το bandwidth στα p2p ώστε να εξυπηρετήσει 800χιλ χρήστες ΧΩΡΙΣ να επενδύσει φράγκο;

Δημοσ.

απ'οτι μου εχουν πει φιλοι που εχουν 2 play forthnet μονο απο τορρεντ πιανουν πανω απο 1000(10mbps) και σπανια 12-13 αλλοι εχουν φτασει 16

παντως αμα μειωσει το band στα p2p ολοι θα φυγουν

θα χαλασει και το κεντρο τους απο τα τηλεφωνα ;)

με βλεπω να μενω οτενετ..

Δημοσ.

Ρε παιδιά σεβαστή η άποψη αυτών που κατεβάζουν 24/7 επειδή "πλερώνουν" αλλά δεν νομίζω να στέκουν τα επιχειρήματα τους. Δηλαδή κι εγώ επειδή "πλερώνω" φόρους για δρόμους και βενζίνες μπορώ σαββατόβραδο να βγω με την νταλίκα μου σε όλους τους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας για να κάνω την βόλτα μου..

Αν δεν μπορώ, γιατί να πλερώνω τα ίδια λεφτά με εσάς, θα πρέπει να απαιτήσω από το κράτος να κάνει κι άλλους δρόμους για να μας ευχαριστήσει όλους (αναβάθμιση γραμμής) ή να φτιάξω ένα δικό μου δρόμο να κάνω βόλτες (leased line).

Τι μπορεί να κατεβαίνει πια 24/7 και πότε προλαβαίνετε και τα βλέπετε, έλεος δηλαδή...

Δημοσ.
Ρε παιδιά σεβαστή η άποψη αυτών που κατεβάζουν 24/7 επειδή "πλερώνουν" αλλά δεν νομίζω να στέκουν τα επιχειρήματα τους. Δηλαδή κι εγώ επειδή "πλερώνω" φόρους για δρόμους και βενζίνες μπορώ σαββατόβραδο να βγω με την νταλίκα μου σε όλους τους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας για να κάνω την βόλτα μου..

Αν δεν μπορώ, γιατί να πλερώνω τα ίδια λεφτά με εσάς, θα πρέπει να απαιτήσω από το κράτος να κάνει κι άλλους δρόμους για να μας ευχαριστήσει όλους (αναβάθμιση γραμμής) ή να φτιάξω ένα δικό μου δρόμο να κάνω βόλτες (leased line).

Τι μπορεί να κατεβαίνει πια 24/7 και πότε προλαβαίνετε και τα βλέπετε, έλεος δηλαδή...

Στο ΠΟΤΕ θα παραμείνω εγώ...
Δημοσ.

Δεν στεκει η παρομοιωση σου καθολου.

1. Υπαρχει νομος σχετικα με την κυκλοφορια βαρεων οχηματων. Δεν υπαρχει κανονισμος στο συμβολαιο σου για το downloading, ενω ακομα στη συνεντευξη της Forthnet στο Adslgr.com, δεν τους ενοχλει το γεγονος

# Eίναι γνωστό πως οι ADSL συνδέσεις δεν παρέχουν εγγυημένες ταχύτητες. Ωστόσο η χρήση p2p εφαρμογών επιβαρύνει τα δίκτυα των παρόχων διεθνώς και προκαλεί προβληματισμό για το πώς πρέπει να αντιμετωπιστεί. Πρόσφατα στη Βρετανία ξεκίνησε η λήψη μέτρων κατά των "σπάταλων" χρηστών. Πώς κρίνετε το συγκεκριμένο μέτρο και ποια λύση θα είχατε να προτείνετε;

Γ.Κ.: Κατʼ αρχάς εμείς δεν περιορίζουμε καθόλου τη χρήση του Internet. Ίσα-ίσα οι σπάταλοι χρήστες για μας είναι αυτοί που θα διδάξουν και στους υπόλοιπους το Internet. Βρισκόμαστε, τουλάχιστον στην Ελλάδα, σε μια φάση ανάπτυξης, μακριά από το να σκεφτόμαστε τέτοια μέτρα.

# Δεν θα φτάσει σε σημείο που θα δημιουργήσει πρόβλημα;

Γ.Κ.: Εγώ πιστεύω ότι σιγά-σιγά οι εταιρίες θα δημιουργήσουν το περιεχόμενο και θα στήσουν τα δίκτυά τους ούτως ώστε να μην είναι γι αυτές ένα πρόβλημα τα p2p, που όντως για μερικούς είναι. Αν δεν έχεις μεγάλες επενδύσεις με το εξωτερικό, αρχίζει και γίνεται πρόβλημα. Κατʼ εμέ, στο p2p ο κόσμος ψάχνει περιεχόμενο. Άρα το καθήκον μας είναι όχι να το απαγορεύσουμε, διότι μετά δεν θα χρειάζεται το Internet. Είναι λόγος χρήσης του Internet, τουλάχιστον για την Ελλάδα.

Το ζήτημα είναι να βρούμε έναν τρόπο ώστε να παρέχουμε εμείς κερδοφόρα και ικανοποιητικά για τον πελάτη με μια «win-win» σχέση, που να είναι διατεθειμένος να πληρώσει, αντίστοιχο περιεχόμενο. Δεν θέλω να φανεί ότι «μόλις φτιάξω εγώ IPTV θα δείτε τι θα πάθετε με τα p2p». Σε καμία περίπτωση! Αλλά θα προτιμήσουμε να επενδύσουμε αρκετά ούτως ώστε να είμαστε σε θέση να πούμε στον καταναλωτή «μην περιμένεις μια μέρα να δεις την ταινία σου, δες την τώρα, πλήρωσέ με κάτι και μην πας στο p2p».

link

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...