Προς το περιεχόμενο

Αναωοσβήνει το USB/ Bluetooth

_DiMoN_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έβαλα την καινούργια motherboard της ASUS P5B . Επίσης έχω ενα USB Bluetooth πληκτρολόγιο και ποντίκι της Microsoft.

Το πρόβλημα που συναντώ είναι εκεί που δουλεύω σταματάνε να δουλεύουνε. Ακούω τον ήχο σαν να βγάζω μια USB συσκευή και αμέσως μετά σαν να τον ήχο σαν να βάζω μια USB συσκευή και ξαναδουλεύουν. Ουσιαστικά είναι σαν να βγάζω το USB και να το ξαναβάζω.

Τι να κοιτάξω δεν ξέρω? Το έχει συναντήσει κανείς το πρόβλημα αυτό?

Δημοσ.

Στο προηγούμενο μου PC δεν είχε κάτι τέτοιο σαν πρόβλημα.. κι είχα ακριβώς το ίδιο ποντίκι και πληκτρολόγιο.

Δημοσ.

Αν έχεις Vista να μπορεί παίζει συμβατότητα drivers> λειτουργικού >μητρικής δοκίμασε Linux Live cd να δεις αν κάνει το ίδιο. Αν κάνει τότε μάλλον ελαττωματική μητρική …

Δοκίμασε και κάνα Bios Update(Λέω Τώρα)

Δημοσ.

Για το BIOS update σίγουρα θα το κάνω, και ναι το επόμενο μου βήμα είναι να δοκιμάσω κι ένα Linux Live Cd για να δ ω αν είναι θέμα μητρικής... Μάλλον θα δοκιμάσω ένα Ubuntu...

Πάντως εγώ πόσταρα με την ελπίδα να το έχει πάθει και κάποιος άλλος οπότε να ξέρουμε τι γίνεται..

Έχω Windows XP Pro

Δημοσ.

Σίγουρα δοκίμασε ένα Live cd δεν έχει σημασία ποιο αλλά προσπάθησε την πιο τελευταία έκδοση(πριν κάνεις update σε bios κάνε clear cmos setup)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...