Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια οποιος γνωριζει ας βοηθησει...

Προσπαθω να βαζω τονους στις λεξεις αλλα μολις παταω το κουμπι του τονου μου βγαζει το ΄΄ κι ετσι δεν μπορω να τονισω..

Δημοσ.

Ναι ελληνικα εχω και το παταω μια φορα και βγαινει αυτο..Ας προσπαθησω να τονισω κατι να δειτε...

Δεν μπορ΄΄ω να τον΄΄ισω καμμ΄΄ια λ΄΄εξη....

Δημοσ.

Στον IE μόνο ή γενικά στα Windows?

Κάποιο πρόγραμμα στο κάνει, π.χ. παλιότερα το έκανε η google toolbar στον IE, άλλες φορές ήταν ιός (keylogger) κτλ.

Δημοσ.
Στον IE μόνο ή γενικά στα Windows?

Κάποιο πρόγραμμα στο κάνει, π.χ. παλιότερα το έκανε η google toolbar στον IE, άλλες φορές ήταν ιός (keylogger) κτλ.

Γενικα...Ακομα και σε notepad, word κτλ...

Το norton και κατι αλλα προγραμματακια που εχω δεν βρικουν κατι περιεργο apo ιους keyloggers ktl...

Δημοσ.

Ψάξε λίγο με την αναζήτηση του φόρουμ, έχουν αναφερθεί καμιά 10ριά διαφορετικά προγράμματα που το κάνουν, δεν τα θυμάμαι όλα.

Σε safe mode στο κάνει; Αν όχι, μπορείς να συγκρίνεις με βάση ποια από τα προγράμματα που έχεις ΔΕΝ τρέχουν όταν είσαι σε safe mode και να το εντοπίσεις πιο εύκολα.

Ή, έχοντας ένα notepad ανοιχτό για δοκιμές, πήγαινε στον task manager (ctrl+shift+esc) και ξεκίνα να κλείνεις μία μία τις διεργασίες μέχρι να δεις ποια θα κλείσεις και θα φτιάξει.

Δημοσ.

Παιδες οσο παραξενο και αν σας φανει ειναι Trojan που παιζει εδω και καμια 20αρια μερες. Ψαξε στο PC σου για το ntos.exe. Είναι και κανα 2 dll ακομα που δεν θυμαμαι. Παρε το ανανεωμένο trojan remover κανε scan και θα είσαι OK.

Δημοσ.
Παιδες οσο παραξενο και αν σας φανει ειναι Trojan που παιζει εδω και καμια 20αρια μερες. Ψαξε στο PC σου για το ntos.exe. Είναι και κανα 2 dll ακομα που δεν θυμαμαι. Παρε το ανανεωμένο trojan remover κανε scan και θα είσαι OK.

Oντως φιλε βρηκα το ntos.exe στο system32..

Kατεβασα το trojan remover και το βρισκει αμεσως αλλα δεν το σβηνει..Παταω prevent from running (μαλιστα το βρισκει 2 φορες) μου ζηταει επανεκινηση του υπολογιστη και με του μπαινει Windons κανει Fast Scan και το ξαναβρισκει....:shifty:

Δημοσ.

Λοιπόν πιστεύω είμαι οκ...Οι τόνοι επανήλθαν..

Στο trojan remover πατούσα prevent from running και δεν το έσβηνε..

Μόλις πάτησα prevent from running by renaming it έκανε 1-2 restart και στο τελος μου εκλεισε ολα τα εικονιδια βγηκε μια μπλε οθονουλα και μου εγαρφε να κλεισεις το PC manually και να το κρατησεις σβηστο για 30sec..

Το εκανα αλλα μολις μπηκα στα Windows το προγραμμα λεει οτι δεν εκανε σωστα τη λειτουργια του και ισως να μη σβηστηκαν τα malware κτλ...

Παρ'ολα αυτα ntos.exe δεν υπαρχει τονους εχω και παλι κανονικα και ευχαριστω παρα παρα πολυ για τη βοηθεια!!!!

• 1 χρόνο αργότερα...
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια εχω και εγω το ιδιο προβλημα απλα με καποιες διαφορες!

Το αρχειο ntos.exe δεν υπαρχει καν και ουτε με το Keylogger killer το βρισκει και ουτε με τα AVG, Avast, tune up, Malwarebytes, trojan killer βρηκε κατι!

Και το πιο περιεργο ειναι στο pc γενικα σε word κλπ δουλευει κανονικα σε FF chrome και IE τιποτα! Κανεις μια ιδεα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...