LeoNaXe Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 τοτε δεν έχεις κάνει καλά την εικόνα :rolleyes: τα πληκτρολόγια τότε είναι πολύ μεγάλα όπως και η καρέκλες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Ετοιμα σχέδια είναι οι καρέκλες και τα πληκτρολόγια κλπ βρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeoNaXe Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 ε πες το έτσι, μια χαρά είναι τότε έτσι, 2 άτομα θα δουλεύουν στο γραφείο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 ε πες το έτσι, μια χαρά είναι τότε έτσι, 2 άτομα θα δουλεύουν στο γραφείο; yep Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeoNaXe Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 ε τότε δεν θα μπορέσει να γίνει καλύτερα.. εγώ πάντως θα έβαζα μια πολυθρόνα γωνιακή εκεί πέρα αντί καρέκλες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 ε τότε δεν θα μπορέσει να γίνει καλύτερα.. εγώ πάντως θα έβαζα μια πολυθρόνα γωνιακή εκεί πέρα αντί καρέκλες Εγω λέω να βάλω ένα διπλό κρεβάτι καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeoNaXe Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 και αυτό καλή ιδέα είναι, μια χαρά θα κάνεις και νάνι στα χαλαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 θα καίγεστε διπλό χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moldovan20 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Βρε παίδες για ρίξτε καμιά γνώμη karmen είμαι και εγώ στην αναζήτηση ενός τέτοιου γραφείου και από μια ματιά που έριξα σε ikea και sato δε βρήκα κάτι οπότε λέω να πάω σε μαραγκό . Εσύ το πήρες έτοιμο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Σχέδιο έχω κάνει βασικά και πάω και εγώ ή σε μαραγκό ή να το στήσω μόνη μου δε ξέρω. βασικά μου ζήτησαν τρελό ποσό και ψάχνομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profi Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Κάρμεν για πές το ποσό...κ το είδος του ξύλου που ζήτησες! γιατί εκτός από τις συρταριέρες τα υπόλοιπα είναι πολύ εύκολο να γίνουν σε λογική τιμή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 profi έφερα 3 ξυλουργούς σπίτι. Και οι 3 οι τιμές που μου δώσανε ηταν από 3500 μέχρι 4000. Το ξύλο που ζήτησα ήταν μασίφ δρυς μια και όλο το σπίτι είναι με αυτό το ξύλο. Μου φαίνεται υπερβολικό το ποσό ακόμα και για δρυ. Με βλέπω ή να παίρνω τα ξύλα και να το δέσω μόνη μου ή να κάνω υποχώρηση στο θέμα του ξύλου. 4000 για μια γωνία 210χ210 μου φαίνονται πολλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profi Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 αν το φτιάξεις μόνη σου,με υποχώρηση στο ξύλο το κόστος θα πέσει δραματικά-δραματικότατα θα έλεγα!μισή μέρα δουλειά είναι! για δρύ δεν ξέρω τιμές,αλλά αν θές να βρώ το τηλέφωνο της αποθήκης να πάρεις ενδεικτικά μία τιμή για 210χ90 πχ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 profi Αν μπορείς να μου πεις τιμούλα θα μείνω υπόχρεη. Με τη διαφορά ότι το καπάκι επάνω το ζήτησα ενιαίο. Οπότε αναζητώ ξύλο σε 210χ210 για το καπάκι με το κατάλληλο κόψιμο φυσικά. Περιμένω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Τι Pm?εδω να τα βγαλει ολα στην φορα..... Απο σομπα θα γινει αεροθερμο το κουτακι κοπελια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα