lionheart75 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 ^^^E ναι παντού υπάρχει ένας "μύθος" Aγάπη^^^ το δικό σου desk δεν θυμάμαι να χω δει... ή μάλλον έχω δει?... σαν κάτι να θυμάμαι αλλά προ οψιδιανού εποχής αν δεν κάνω λάθος. Για ανανεώσου!
karmen1983 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Aγάπη^^^ το δικό σου desk δεν θυμάμαι να χω δει... ή μάλλον έχω δει?... σαν κάτι να θυμάμαι αλλά προ οψιδιανού εποχής αν δεν κάνω λάθος. Για ανανεώσου! Περιμένω τον επιπλοποιό να φτιάξει μία γωνία (3mx2.80m). Αυτή τη στιγμή δε λέει να ανεβάσω ντρέπομαι
lionheart75 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Περιμένω τον επιπλοποιό να φτιάξει μία γωνία (3mx2.80m). Αυτή τη στιγμή δε λέει να ανεβάσω ντρέπομαι χαχαχα epic * όπως πάντα! *σχόλιο
karmen1983 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν έχει καλή ανάλυση αλλα κλατι φαίνεται Πάλι καλά που κλάτι
AiWaaa Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Πάλι καλά που κλάτι Αμέσως να μου την πεις Ένα σου λέω. Κόκκινες ραμς
Dbzakias2 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Και το δικό μου (για την ώρα) enterprise βλεπω στην οθονη; Τελικά υπάρχει μια Dell σε κάθε σπίτι μπα στο δικο μου γιοκ! αλλα συντομα μπορει να ερθει...
lionheart75 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 μπα στο δικο μου γιοκ! αλλα συντομα μπορει να ερθει... Πολλά τούρκικα serial βλέπετε. Κόφτε το!
Dbzakias2 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Πολλά τούρκικα serial βλέπετε. Κόφτε το! πολλες αγγλικες σειρες βλεπεις! κοφ'το!
lionheart75 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 πολλες αγγλικες σειρες βλεπεις! κοφ'το! χεχεχε τελικά όντως παρακολουθείς Τούρκικες σειρές έτσι? Oυτε στο δικό μου παίζει Dell Θα σου δώσω την δικιά μου όταν πάω στην 27άρα.
Dbzakias2 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 χεχεχε τελικά όντως παρακολουθείς Τούρκικες σειρές έτσι? Θα σου δώσω την δικιά μου όταν πάω στην 27άρα. μονο ezel τωρα... τιποτα αλλο! και δεν την δινεις σε μενα καλυτερα την οθονη! χεσ'τον μανο!
stamatisx Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 enterprise βλεπω στην οθονη; Εννοείται... μέγας fun της σειράς, εξού και το wallpaper
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα