skiaxtro7 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 ξερεις υπαρχουν και κουτια... ρε πλακα πλακα βλεπω πολλους να το κανουν αυτο δεν ειναι λιγο επικινδυνο να ειναι ολα χυμα ετσι?πρεπει να δεις μονωσεις γειωσεις και ολα να ειναι ενταξει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Από όλα μου άρεσε το μπουκάλι κάτω από το γραφείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Από όλα μου άρεσε το μπουκάλι κάτω από το γραφείο αυτό γιατι δεν είδες καλά το ΠΟΤΗΡΙ δεξιά απο το μπουκαλι... οκ τώρα τα μάζεψα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Πόσο καιρό σου πήρε αυτή η περιποίηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 αλήθεια δεν είναι τόσο τραγικό όσο φαίνεται. η δεν ήξερα οτι είναι τόσο τραγικό μέχρι που έβγαλα την φώτο... η....... u know. ξερεις υπαρχουν και κουτια... ρε πλακα πλακα βλεπω πολλους να το κανουν αυτο δεν ειναι λιγο επικινδυνο να ειναι ολα χυμα ετσι?πρεπει να δεις μονωσεις γειωσεις και ολα να ειναι ενταξει.. είχα κουτί και όποτε ήθελα να βγάλω κάτι τρελενόμουν το καλό έτσι είναι οτι ότι θέλω το βάζω/βγάζω/καθαρίζω αμέσως... αν και να σ πώ την αλήθεια δεν θα με χάλαγε να το τακτοποιήσω λίγο επικίνδυνο δεν νομίζω εκτώς και αν μπεί κάποιο έντομο αλλα συνήθως το αφήνω ανοιχτό όταν είμαι σπίτι... το έχω έτσι πάνω απο χρόνο. επίσης μου έχει κερδίσει χώρο γιατι εκεί που είναι ουσιαστικά παλιά ήταν το κενό τώρα θα πάρω και δεύτερο ράφι για το playstation .... :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N0tisOO7 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Άντε και το δικό μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Θελετε κατι πολυ ακαταστατο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Θελετε κατι πολυ ακαταστατο ? Για δώσεεεεεεεεεεεεεε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Μπροστα... Πισω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Ρε κάντε κανενα resize τις foto σε normal αναλυσεις να μην μας βγαίνουν τα ματια καθε φορά!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Το απογευματάκι θα ανεβάσω το καινούργιο μου desk το οποιο έφτιαξα σήμερα και θα διαρκέσει για λίγες ώρες λογω τεχνικών δυσκολιών αλλα θα λυθεί και αυτό. Είναι λίγο μικρό αλλα ας μην τα θέλουμε ολα δικά μας βολευόμαστε Update : Μα που $@$@ να αντλήσω ρέυμα απο τα ψάρια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosLouis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Το απογευματάκι θα ανεβάσω το καινούργιο μου desk το οποιο έφτιαξα σήμερα και θα διαρκέσει για λίγες ώρες λογω τεχνικών δυσκολιών αλλα θα λυθεί και αυτό. Είναι λίγο μικρό αλλα ας μην τα θέλουμε ολα δικά μας βολευόμαστε Update : Μα που $@$@ να αντλήσω ρέυμα απο τα ψάρια ? έχεις το καλύτερο watercooling σύστημα δίπλα σου και εσύ σκέφτεσαι ακόμα το ρεύμα :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Aντε να ανεβάσω και το Desk του PC2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Να φανταστω τι θυριο θα χεις στο pc1 αφου στο 2 εχεις αυτο το γομαρι subwoofer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N0tisOO7 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Aντε να ανεβάσω και το Desk του PC2 Η μητρική στο ράφι τι παίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα