hackerW32 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 φιλε εχουμε τα ιδια ηχεια (εχω δει πολλα ατομα με αυτα τα ηχεια, απο media market τα ειχα παρει εγω πριν 3 χρονια..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moldovan20 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Μερικές φωτό απο τα pc της υπογραφής μου στην παρούσα φάση. Οι φωτογραφίες είναι ψιλοχάλια, ας όψεται η φωτογραφική του zte blade. Από τις πρώτες φωτό νόμιζα πήρες πόδι από το σαλόνι Επιτέλους απέκτησα και 2η οθόνη . Δεν έχω προλάβει να πάρω 2η κάρτα γραφικών για να χρησιμοποιώ και τις δύο οθόνες στον Η/Υ, αλλά βρήκα προσωρινά ένα πρόγραμμα που σε αφήνει να κάνεις extended monitor μέσω δικτύου χρησιμοποιώντας άλλον έναν υπολογιστη. Ζαλίστηκα μόνο που είδα τις οθόνες .Τι επαγγέλλεσαι αν επιτρέπεται ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Από τις πρώτες φωτό νόμιζα πείρες πόδι από το σαλόνι Όχι ρε συ δεν πήρα πόδι, απλά αφενός δεν χωράνε όλα μαζί και αφετέρου θέλω και την ησυχία μου. Άλλωστε όταν η τηλεόραση είναι πιασμένη πάω αναγκαστικά στο δωμάτιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cb_papi Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Ζαλίστηκα μόνο που είδα τις οθόνες .Τι επαγγέλλεσαι αν επιτρέπεται ? Μαθητής απλά είναι ένα πρόγραμμα που ασχολούμαι καθώς ενδιαφέρομαι για οικονομικά - επενδυτικά θέματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 hackerw32 που και που τακτοποιουμε γραφιο και desktop τι οραιος κουταβος ειναι αυτος icsd08063 και hackerw32 τα κουτια εδω lionheart75 εχουμε ιδιο ποντικι και πληκτρολογιο.η οθονη ειναι η u2711 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikosgiann Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 hackerw32 που και που τακτοποιουμε γραφιο και desktop τι οραιος κουταβος ειναι αυτος icsd08063 και hackerw32 τα κουτια εδω lionheart75 εχουμε ιδιο ποντικι και πληκτρολογιο.η οθονη ειναι η u2711 το νημα που τους στελνεις αφορα:Φωτογραφίες modαρισμένων κουτιών/cases.. μοντα δεν ειναι βγαζω φωτο ενα κουτι.. μια χαρα ειναι το section που το ποσταραν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Καιρός να βάλω και το νέο μου pc.. που λόγω έλλειψης χώρου στο νέο σπίτι το 'χω στριμωγμένο σε μια γωνία Στις παρακάτω το pc φοράει μια 5970 φίλου.. κανονικά φοράει μια 5850 Και εδώ η διαφορά του tn panel(αριστερά) με του e-ips(δεξιά) σε λευκό φόντο.. και οι 2 οθόνες ρυθμιζμένες για κέιμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Μια χαρά είσαι αν και λίγο στριμωξίδι Την 6850 τη την έκανες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Μια χαρά είσαι αν και λίγο στριμωξίδι Την 6850 τη την έκανες; trade μιας και παίζω dx10 games most Έ ήταν και κάτι % πιο πάνω, είχα και κάβλα με την σειρά 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Ωραία το μόνο που μένει είναι να βρεις έναν χώρο που να είσαι άνετα να το ευχαριστιέσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Για να δούμε.. εντωμεταξύ στην σύγκριση έκανα τρελό fail. Έχω ανοιχτό imageshack(όχι καθαρά λευκό background) με ff tab(καθαρά λευκό..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Εντάξει έτσι και αλλιώς η dell είναι πάλι μπροστά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotosko Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα, ορίστε και το δικό μου "workstation" Χαρακτηριστικά: Motherboard:ASUS P7P55D CPU: Intel Core i7 860 RAM: 4GB OCZ @ 1600Mhz Dual Channel GPU: Nvidia GTX 285 1GB HD: 1TB WD + 500GB WD PSU: CoolerMaster GX 650W Εικόνες: Υ.Γ. Sorry για την ποιότητα των φωτογραφιών αλλά είχα να επιλέξω ανάμεσα στο iPhone 2G και το Nokia 5800 οπότε προτίμησα τα 3.2 MP του 5800 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Ωραίο το desk σου Να ξέρεις ότι δεν παίζει ρολό τα MP στην ποιότητα της εικόνας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotosko Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Ωραίο το desk σου Να ξέρεις ότι δεν παίζει ρολό τα MP στην ποιότητα της εικόνας. Ναι, γενικά το ξέρω. Απλά το iPhone 2G έχει πολύ κατώτερη ποιότητα (είναι βέβαια και 2MP). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα