lust21 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Nα και το δικο μου ταπεινο γραφειο Η οθονη του pc φενεται περιεργα γιατι θελει κατι ρυθμησεις απο το CCT που δεν θυμαμαι. και ναι ψαχνω να παρω καινουρια οθονη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 να και μια μετα απο πολλές αλλαγές που έγιναν στο γραφείο Uploaded with ImageShack.us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Πωω έγραψε ο τύπος! Είμαι άτομο που έχει τόσο άψογα τα πάντα στο Gaming Chamber του.. ΌΛΑ είναι πανάκριβα accessories, και άψογα τοποθετημένα με κεντράρισμα το δωμάτιο και τον εαυτό μου.. και δηλώνω ότι το Desk του ababapanos με άναψε όσο δε πάει! Rig με σωστές ίντσες, PS3, 360 ΚΑΙ tabloid και μόστραρες και το, πιθανότατα, ανδροειδές. Gaming, wired περιφερειακά του PC (αν και δεν πολυχωνεύω την Razer, τουλάχιστον τσίμπησες τα καλύτερα κομμάτια της). Άψογο Surround Sound System. Και τέλος το γα__το G27! (Το οποίο είναι και απίστευτη μόστρα..) Κάνε Θεέ το επόμενο boyfriend να έχει τέτοια γωνιά στο δωμάτιό του και ξεκινάω και WoW για πάρτη του.. Λοιπόν, μερικές συμβουλές για την τελειοποίηση του desk. (φιλικά ε, ελπίζω να είσαι ανοιχτός σε απόψεις) Δυστυχώς, το γραφείο είναι σε γωνία και δεν είναι εύκολο να κεντράρεις τα πάντα εκεί (κρεβάτι/καναπέ, ηχεία κτλπ). Πρέπει να πάρεις το κεντρικό Speaker των Z5500 σου και να το ΒΙΔΩΣΕΙΣ (ναι, άνοιξε τρύπες! είναι MUST!) στον τοίχο ακριβώς πάνω/κέντρο της 32άρας σου. Θα πάρει αμέσως τροπή προς το κεφάλι σου και θα σε κοιτάει κατάματα. Που στο κέρατο έβαλες το Front left speaker; Βάλτο αριστερή άκρη του γραφείου όπως έχεις το front right. Κάνε λίγο πιο εκεί το (2ο;!) 360 και στρίμωξε το Panelάκι τους. Ευελπιστώ πως τα Rear είναι σε stands ακριβώς πίσω από τον φωτογράφο. Μαύρισε το ντουλαπάκι γιατί το άσπρο δεν έχει τόσο Synergy (έχει βέβαια με το Elite) με το υπόλοιπο γραφείο. Και τέλος κρύψε όσο μπορείς τα καλώδια πίσω από γραφείο/tower/περιφερειακών. Για αυτό πιλατευόμουν μέχρι lately και εγώ. Πάρε καναλάκια (ή καναλάρες ακόμα καλύτερα) και πέρνα μέσα τα καλώδια που θα αργήσεις ΠΟΛΥ να βγάλεις, τα υπόλοιπα δέσε τα σε μη εμφανή σημεία και κόλλα τα εκεί με ταινία αν χρειαστεί. Για τα καναλάκια θα πας σε μαγαζί που πουλάνε πινέλα/βαφές/πολύμπριζα κτλπ (δε ξέρω πως λέγεται, είμαι γυναίκα) Άν τα κάνεις και αυτά, καταλαβαίνεις πως θα είναι αξιοζήλευτη η γωνιά σου και από άσχετους με το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Πωω έγραψε ο τύπος! Είμαι άτομο που έχει τόσο άψογα τα πάντα στο Gaming Chamber του.. ΌΛΑ είναι πανάκριβα accessories, και άψογα τοποθετημένα με κεντράρισμα το δωμάτιο και τον εαυτό μου.. και δηλώνω ότι το Desk του ababapanos με άναψε όσο δε πάει! Rig με σωστές ίντσες, PS3, 360 ΚΑΙ tabloid και μόστραρες και το, πιθανότατα, ανδροειδές. Gaming, wired περιφερειακά του PC (αν και δεν πολυχωνεύω την Razer, τουλάχιστον τσίμπησες τα καλύτερα κομμάτια της). Άψογο Surround Sound System. Και τέλος το γα__το G27! (Το οποίο είναι και απίστευτη μόστρα..) Κάνε Θεέ το επόμενο boyfriend να έχει τέτοια γωνιά στο δωμάτιό του και ξεκινάω και WoW για πάρτη του.. Λοιπόν, μερικές συμβουλές για την τελειοποίηση του desk. (φιλικά ε, ελπίζω να είσαι ανοιχτός σε απόψεις) Δυστυχώς, το γραφείο είναι σε γωνία και δεν είναι εύκολο να κεντράρεις τα πάντα εκεί (κρεβάτι/καναπέ, ηχεία κτλπ). Πρέπει να πάρεις το κεντρικό Speaker των Z5500 σου και να το ΒΙΔΩΣΕΙΣ (ναι, άνοιξε τρύπες! είναι MUST!) στον τοίχο ακριβώς πάνω/κέντρο της 32άρας σου. Θα πάρει αμέσως τροπή προς το κεφάλι σου και θα σε κοιτάει κατάματα. Που στο κέρατο έβαλες το Front left speaker; Βάλτο αριστερή άκρη του γραφείου όπως έχεις το front right. Κάνε λίγο πιο εκεί το (2ο;!) 360 και στρίμωξε το Panelάκι τους. Ευελπιστώ πως τα Rear είναι σε stands ακριβώς πίσω από τον φωτογράφο. Μαύρισε το ντουλαπάκι γιατί το άσπρο δεν έχει τόσο Synergy (έχει βέβαια με το Elite) με το υπόλοιπο γραφείο. Και τέλος κρύψε όσο μπορείς τα καλώδια πίσω από γραφείο/tower/περιφερειακών. Για αυτό πιλατευόμουν μέχρι lately και εγώ. Πάρε καναλάκια (ή καναλάρες ακόμα καλύτερα) και πέρνα μέσα τα καλώδια που θα αργήσεις ΠΟΛΥ να βγάλεις, τα υπόλοιπα δέσε τα σε μη εμφανή σημεία και κόλλα τα εκεί με ταινία αν χρειαστεί. Για τα καναλάκια θα πας σε μαγαζί που πουλάνε πινέλα/βαφές/πολύμπριζα κτλπ (δε ξέρω πως λέγεται, είμαι γυναίκα) Άν τα κάνεις και αυτά, καταλαβαίνεις πως θα είναι αξιοζήλευτη η γωνιά σου και από άσχετους με το θέμα. Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου. Συμφωνώ οτι τα ηχεία δεν τα εχω τοποθετήσει καθόλου καλά και ήθελα πάντα να τα φτιάξω αλλά το ανέβαλα γιατί δεν ήθελα να τρυπήσω τον τοίχο, σκεφτόμουν πάνω απο την 32αρα να έβαζα μια μεγάλη αφίσα στον τοίχο και για την συρταριερα συμφωνώ πρέπει να μπει μαυρη. Τα καλώδια ειναι ο μεγάλος μου εφιάλτης πάντα τα φτιάχνω μετα απο λίγες μέρες ξανά γίνονται ετσι όπως τα βλέπεις.σε κανάλια δεν τα βάζω γιατι συχνά πυκνά ισως μετακινώ μεταφέρω κάποια μηχανήματα και δεν με βολεύουν Υγ: χαχα και χωρίς να με boyfriend ελα σου παραχωρώ την γωνιά να παίξεις wow Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) Take a look και στο δικό μου Desk Ελπίζω να αρέσει Και thumbs up στο desk του ababapanos Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2011 από Doc1355 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
erziko Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Uploaded with ImageShack.us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapazo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Οριστε και το δικο μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Ρε παιδιά, πραγματικά ωραία όλα αυτά, αλλά πως μπορείτε σε τόσο στενά!!! Εμένα θα με έπιανε κλειστοφοβία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icsd08063 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Να 'μαι και εγώ. Και μια πιο "νυκτερινή" photo. Δυστυχώς, δεν απεικονίζεται ο αληθινός φωτισμός που παράγεται από το pc μου. Και μερικές απο το pc της υπογραφής μου (δεν υπάρχει άραγε ανάλογο thread με fotos από τα pc μας; ). Το μόνο που δεν είναι ίδιο σε σχέση με αυτή τη photo είναι ένας blue led fan που έχει τοποθετηθεί στην οροφή. Είναι ορατός σε άλλη photo. Powered by... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FaRMaKhs Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Είμαι άτομο που έχει τόσο άψογα τα πάντα στο Gaming Chamber του.. ΌΛΑ είναι πανάκριβα accessories, και άψογα τοποθετημένα με κεντράρισμα το δωμάτιο και τον εαυτό μου.. και δηλώνω ότι το Desk του ababapanos με άναψε όσο δε πάει! Κοιτα να δεις με τι "αναβουν" οι γυναικες σημερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lust21 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 icsd08063 ποσο σου κοστισε αυτο το τερας? ετοιμο το πηρες η το φτιαξες μονος σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 ------------------------------------- το pc της υπογραφης.. (η ψυχτρα θα αλαχτει μολις υπαρξει και budget..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icsd08063 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 icsd08063 ποσο σου κοστισε αυτο το τερας? ετοιμο το πηρες η το φτιαξες μονος σου? Βασικά, δεν μου κόστισε σχεδόν τίποτα. Έγινε αντικατάσταση του "χαλασμένου" μου laptop με πιστωτικό υπόλοιπο 1500 ευρώ. Οπότε, με αυτά τα χρήματα πήρα όλα τα parts του pc της υπογραφής μου και τον έφτιαξα μόνος μου. Προσωπικά, δεν τους εμπιστευόμουν για να τον φτιάξουν αυτοί. Μόνο τις μνήμες πήρα από άλλο μαγαζί μετά από 2 συνεχόμενα προβληματικά kit Corsair. Οπότε, αν σκεφτείς τι έπαιρνες το 2008 με 1500 ευρώ και τι το 2010, θεωρώ ότι πάλι δεν μου κόστισε τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cb_papi Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Επιτέλους απέκτησα και 2η οθόνη . Δεν έχω προλάβει να πάρω 2η κάρτα γραφικών για να χρησιμοποιώ και τις δύο οθόνες στον Η/Υ, αλλά βρήκα προσωρινά ένα πρόγραμμα που σε αφήνει να κάνεις extended monitor μέσω δικτύου χρησιμοποιώντας άλλον έναν υπολογιστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Μερικές φωτό απο τα pc της υπογραφής μου στην παρούσα φάση. Οι φωτογραφίες είναι ψιλοχάλια, ας όψεται η φωτογραφική του zte blade. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα