alexzzz Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 ούτε το δικό μου είχε για σένα είμαστε σίγουροι ότι κάπου έχεις όμως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaokToTheBone Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 ουτε το δικο μου ειχε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 ουτε το δικο μου ειχε! ισχύει ότι είπα για τον θρες... σαν γνωστοί τσοντόβιοι απλά το κρύψατε από τον φακό(φ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Ορίστε και το δικό μου. Γραφείο: [ATTACH]34544[/ATTACH] Ραφάκι για dvd: [ATTACH]34545[/ATTACH] Το πληκτρολόγιο που φαίνεται στην photo μου είναι πολύ ξεκούραστο. Είναι το MS Natural Ergonomic 4000. Στο ραφακι βλεπω βιβλια DnD v3.5.....Ελα ρε αρχοντα λιωνετε με την παρεα???Και εμεις μαζι σας μια απο τα ιδια..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 χαχαχα!!! οχι ρε παιδια! Απλα το κωλοχαρτο ειναι στο αλλο γραφειακι γιατι ειχαμε με τον status ενα λαπτοπ για ξεχαρβαλωμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Tι διαλο είναι αυτό κάτω απ' το γραφείο; fan minion; A, κουτί πρέπει να είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Tι διαλο είναι αυτό κάτω απ' το γραφείο; fan minion; A, κουτί πρέπει να είναι Κανει πολυ ζεστη εδω κατω το καλοκαιρι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Ολίγον τι κουνημένες και χωρίς κωλόχαρτο, θα επανορθώσω σύντομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sozz Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Ωραιο θεμα! Να και το δικο μου τωρα που ειδα τα δικα σας ποια ηχεια ειναι αφτα?5.1 δεν ειναι? αν ναι αφτα ηταν τα πρωτα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 yeap! Κι εμενα τα πρωτα μου ηταν και μαλλον θα ειναι και τα τελευταια! Ηδη μετρανε καμια 10αρια χρονακια ζωης και με εχουν βγαλει ασπροπροσωπο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nem52 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Ωραιο θεμα! Να και το δικο μου τωρα που ειδα τα δικα σας Για καποιο λογο ΚΑΙ ΚΑΛΑ ολοι στις φωτο τους εχουν ανοικτο η minimized το insomnia Αφηστε τα γλυψιματα ρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Ωραιο θεμα! Να και το δικο μου τωρα που ειδα τα δικα σας Ωραιο ... Αλλα γιατι βαζεις δυο keyboards ..?? Παρε στον εαυτο σου ενα KVM και ξεφωρτοσου το δευτερο πληκτρολογιο και ποντικι ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsakhs Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 να το ξανά pc μου με μερικές αλλαγές όπως το κουτί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sukalas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Το χρυσόψαρο έχει "μορφωθεί" εκεί που το έχεις . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsakhs Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 είχε γιατί δεν υπάρχει πια .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα