stamatisx Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Ορίστε και το δικό μου, τίποτα το ιδιαίτερο, απλό και βολικό [/url] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 ε δώσε και μία με κλειστή κουρτίνα, zoom out και φωτισμό δωματίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 ε δώσε και μία με κλειστή κουρτίνα, zoom out και φωτισμό δωματίου να δούμε και καλυτέρα το alienware :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatisx Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 ε δώσε και μία με κλειστή κουρτίνα, zoom out και φωτισμό δωματίου Μετά από αίτημα του ThReSh (χωρίς φωτισμό δωματίου όμως) να δούμε και καλυτέρα το alienware :-D Και αυτό για τον rafail1994 Sorry παιδιά για την ποιότητα των εικόνων αλλά το κινητό έχει κάμερα μούφα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 stamatisx πόλη ωραίο το alienware Κανά 2,500Ε το πήρες;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatisx Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 stamatisx πόλη ωραίο το alienware Κανά 2,500Ε το πήρες;;; θες την αρχική τιμή ή την τιμή που έχει όπως το βλέπεις στην υπογραφή μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 θες την αρχική τιμή ή την τιμή που έχει όπως το βλέπεις στην υπογραφή μου? την αρχική τιμή την άλλη την είδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 qq, πάλι δεν βλέπουμε το Χριστό μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sozz Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 ωραια θεα οχι σαν και εμενα κοιτας διπλα και βλεπεις ενα τοιχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatisx Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 την αρχική τιμή την άλλη την είδα Αρχική τιμή ήταν $3,133 αλλά για το R1, αυτό είναι το R2 και μου το δώσανε τσάπα qq, πάλι δεν βλέπουμε το Χριστό μας LOL πίστεψέ με ThReSh, δεν ύπαρχει κάτι άλλο να δεις, το δωματιό μου είναι πολύ απλό, με το γραφειάκι, μια βάση Cryo LX για να κάθεται το λαπτοπάκι πάνω, ένας εξωτερικός για backup, ένα R.A.T 7 για ποντίκι, αυτή η τηλεόραση που βλέπεις και την έχω για extended desktop και μια δερμάτινη καρέκλα. Αυτά που δε φαίνονται είναι μια βιβλιοθήκη και ένα κρεβάτι ---------- Προσθήκη στις 10:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:20 ---------- ωραια θεα οχι σαν και εμενα κοιτας διπλα και βλεπεις ενα τοιχο Δυστυχώς βρέχει όλη την εβδομάδα, αλλιώς φαίνεται όλο το Manhattan, άμα φτιάξει ο καιρός μπορεί να αναιβάσω καμιά φώτο για να τη δεις καλύτερα ---------- Προσθήκη στις 11:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:24 ---------- ThReSh, αυτή καλύτερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 hell yeah! (οεο) οπ η all time classic Vizio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatisx Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 hell yeah! (οεο) οπ η all time classic Vizio Μπροστά στην οθόνη του laptop πάντως, η Vizio δεν πιάνει μια... LOL Αλλά με βολεύει πάρα πολύ όταν θέλω να διαβάσω κάτι ή να χρησιμοποιήσω το laptop από απόσταση. Άμα δεις στη φώτο, στη βάση της Vizio, έχω και ένα Microsoft Sidewinder X8, το χρησιμοποιώ ασύρματα σε συνδυασμό με το εικονικό πληκρολόγιο των Windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evgenios1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 παρτε αδερφια http://img193.imageshack.us/img193/8763/missreefcontestbabe7200.jpg κ μια αλλη που γουσταρω πολυ http://img17.imageshack.us/img17/3497/bluebikeandchick.jpg http://img682.imageshack.us/img682/1929/reefgirlscontest0256510.jpg Τελειο!!!! Αν κανουμε μια εξερεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikosgiann Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 @stamatisX δωσε ενα link για το φοντο σου αν μπορεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatisx Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 @stamatisX δωσε ενα link για το φοντο σου αν μπορεις.. Έλα Nikosgiann, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα