moldovan20 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μία φωτό την ώρα του διαβάσματος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 @moldovan20 λίγο ανάποδα δεν τα χεις; Εκεί που χεις τις σημειώσεις είναι για το πληκτρολόγιο και εκεί που χεις το πληκτρολόγιο ο χώρος γραφείου (δηλαδή για τις σημειώσεις σου) Καλο κουράγιο btw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moldovan20 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 @moldovan20 λίγο ανάποδα δεν τα χεις; Εκεί που χεις τις σημειώσεις είναι για το πληκτρολόγιο και εκεί που χεις το πληκτρολόγιο ο χώρος γραφείου (δηλαδή για τις σημειώσεις σου) Καλο κουράγιο btw Πιο πολύ με το keyboard ασχολούμαι λόγο autocad και δε με βολεύει εκεί κάτω . Thnx .Έρχονται 2 πολύ δύσκολες βδομάδες .Καλό κουράγιο και σε όλους όσους έχουν εξεταστικές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsakhs Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 μερικες φωτο απο το πσ μου.... απλα ανακαταστασια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Που είναι οι φωτό οέο; Πω ρε φίλε. Καλά πως σε βολεύει το πληκτρολόγιο και η οθόνη πάνω στη συρταριέρα; Όρθιος στέκεσαι στο PC; Και το κουτί γιατί το έχεις ανοιχτό, να αερίζεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsakhs Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 με το πληκτρολόγιο δεν εχω προβλημα βαζω καρεκλα μπροστα... τωρα το κουτι αν δεις τι γινετε μεσα θα καταλαβεις γιατι το εχω ανοιχτο.... και μια νεα οθονη μου χρειαζετε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μιας και προηγουμενως λεγαμε για Eyefinity , παρτε να χετε τριαντα Sharp οθονες .... Στο τελος ειναι εντυπωσιακο ... Και με μικρα πλαισια κι ολας για να βολευει στο ματι .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaokToTheBone Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 φιλε μου δεν φαινονται οι εικονες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simon23196 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 άμα θες τέτοια μεγέθη παίρνεις έναν projector... ---------- Προσθήκη στις 15:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:27 ---------- ετοιμαστείτε να εκπλαγείτε με το ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ μου... http://img709.imageshack.us/img709/5773/p0307101539.jpg' alt='p0307101539.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img] επιπλέον φωτογραφίες http://img19.imageshack.us/i/p0307101540.jpg/ http://img691.imageshack.us/i/p0307101541.jpg/ pentium 4, 1gb ram, GeForce FX 5200 αποθεώστε το!!! επιτέλους κατάφερα να βάλω τις φωτος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 άμα θες τέτοια μεγέθη παίρνεις έναν projector... ---------- Προσθήκη στις 15:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:27 ---------- ατοιμαστιτε να εκπλαγιτε με το ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ μου... :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simon23196 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 επιτέλους κατάφερα να βάλω τις φωτος μην με περάσετε για τρελό, δεν είναι αυτό το κανονικό pc μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaokToTheBone Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 8α συμφωνησω με τον stm00192 η γλαστρα με το σεμεδακι μου 8υμησε την lcd τηλεοραση που πηραμε στην γιαγια μου...Εχει σεμεδακι στην lcd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simon23196 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 οχαοχαχοαχαοχοαχαχοαχοαχοαοχαοχαχα στον Σεφερλή παλιά έβλεπα κάτι τέτοια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coreygaylas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Λιγο άκυρο το πιατο πανω στο case!!! :lol::p:mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα