Προς το περιεχόμενο

Insomniacs' Desk Pictures Τhread

{TDi}Dj2k..infc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φαινεται και ενα ποδηλατο η μου φαινεται;Δεν κανεις και ενα review για την οθονη γτ οσο την βλεπω τοσο ψηνομαι...(αν δοκιμασεις και κανα fps αν θα παιζει καλα τοτε θα εισαι σουπερ)

yeap φαίνεται και ποδήλατο.:-D

Τι review να κάνω;Τα λόγια δεν φτάνουν.Πάρτη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάντως ποτέ ένα γραφείο δεν είναι αρκετό .Τώρα σκέφτομαι να πάρω ένα τεράστιο να τα βάλω όλα πάνω :-)

Ναι καταλαβαίνω τι θέλεις να πείς. Γιαυτό και κατήργησα το γραφείο μιά και καλή.

Όλα στο Σαλόνι πλέον. :-)

209rt5h.jpg

@paoktothebone ναι το dell είναι.

Και μιας και αναφέρθηκε και καναπές...έχουμε και καναπέ edition!:-D

img0404ep.jpg

εγώ δεν το κατάλαβα αυτό... είναι το monitor έτσι η εσύ το έχεις κάνει και τι κερδίζεις με αυτό??? (από ότι το κόβω εσύ πρέπει να το έχεις κάνει)

εγώ δεν το κατάλαβα αυτό... είναι το monitor έτσι η εσύ το έχεις κάνει και τι κερδίζεις με αυτό??? (από ότι το κόβω εσύ πρέπει να το έχεις κάνει)

Αυτος την εχει κανει και οταν την γυρνας ετσι η οθονη βολευει απιστευτα για να διαβαζεις e-books...τουλαχιστον στην δικια μου περιπτωση, ο nikos21aek μπορει να εχει βρει αλλη χρηση.

Στο browsing βολεύει.Είναι άλλη αίσθηση που δεν σκρολάρεις πολύ και βλέπεις μεγαλύτερο μέρος των σελίδων.Αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση απλά μαλακιζόμασταν με την οθόνη.Χθες την έβαλα ρε παιδιά τι χρήση να την έχω κάνει;:-D

@nem52 έχει περιστρεφόμενη βάση.

φαινομενικά μαζεμένο!ε βέβαια αφού το behind the scenes είναι ενα απόλυτα οργανωμένο χάος,ειδικά το 2ο γραφείο!

imgp0050l.jpg

Uploaded with ImageShack.us

lionheart75 κερνάω τσιγάρο :P

Eυχαριστώ profi αλλά τον έχω δοκιμάσει και με πειράζει στο λαιμό ο μπλέ φιλαράκι. :lol:

Anyway, ωραία τα έχεις και πολύ καλή δουλειά με το χειροποίητο case έχεις κάνει. Well done. :-)

η καλύτερη δουλειά είναι 3x 23αρια σε portrait με Eyefinity :P

Nαι μη τα λες αυτα γιατι δε θελω και πολυ να βγαλω απο την τραπεζα το χρημα και να παω να τα σκασω στο mysystems .... :cry::cry::cry:

Αλλα τα πλαισια της οθονης ρε γαμωτο δε βοηθουν και πολυ στο Eyefinity ....:-D

Στο browsing βολεύει.Είναι άλλη αίσθηση που δεν σκρολάρεις πολύ και βλέπεις μεγαλύτερο μέρος των σελίδων.Αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση απλά μαλακιζόμασταν με την οθόνη.Χθες την έβαλα ρε παιδιά τι χρήση να την έχω κάνει;:-D

@nem52 έχει περιστρεφόμενη βάση.

a ok απλά στα παιχνίδια και στις ταινίες θα ήταν απαίσιο για αυτό είπα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...