nikos21aek Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Φαινεται και ενα ποδηλατο η μου φαινεται;Δεν κανεις και ενα review για την οθονη γτ οσο την βλεπω τοσο ψηνομαι...(αν δοκιμασεις και κανα fps αν θα παιζει καλα τοτε θα εισαι σουπερ) yeap φαίνεται και ποδήλατο. Τι review να κάνω;Τα λόγια δεν φτάνουν.Πάρτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Πάντως ποτέ ένα γραφείο δεν είναι αρκετό .Τώρα σκέφτομαι να πάρω ένα τεράστιο να τα βάλω όλα πάνω Ναι καταλαβαίνω τι θέλεις να πείς. Γιαυτό και κατήργησα το γραφείο μιά και καλή. Όλα στο Σαλόνι πλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Μετά από λίγο πρόχειρο συμμάζεμα (τα πέταξα όλα πίσω στον καναπέ )[/img] Χαχαχαχαχαχαχαχαχα ελιωσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
umaga Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 moldovan20@ ιδιο σκλιρο εχουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nem52 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 @paoktothebone ναι το dell είναι. Και μιας και αναφέρθηκε και καναπές...έχουμε και καναπέ edition! εγώ δεν το κατάλαβα αυτό... είναι το monitor έτσι η εσύ το έχεις κάνει και τι κερδίζεις με αυτό??? (από ότι το κόβω εσύ πρέπει να το έχεις κάνει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profi Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 φαινομενικά μαζεμένο!ε βέβαια αφού το behind the scenes είναι ενα απόλυτα οργανωμένο χάος,ειδικά το 2ο γραφείο! Uploaded with ImageShack.us lionheart75 κερνάω τσιγάρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
umaga Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 ωραιες φωτος στο μτουλαπι πανω απο την οθονη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snik Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 εγώ δεν το κατάλαβα αυτό... είναι το monitor έτσι η εσύ το έχεις κάνει και τι κερδίζεις με αυτό??? (από ότι το κόβω εσύ πρέπει να το έχεις κάνει) Αυτος την εχει κανει και οταν την γυρνας ετσι η οθονη βολευει απιστευτα για να διαβαζεις e-books...τουλαχιστον στην δικια μου περιπτωση, ο nikos21aek μπορει να εχει βρει αλλη χρηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 τουλαχιστον στην δικια μου περιπτωση, ο nikos21aek μπορει να εχει βρει αλλη χρηση. Bολευει για να διαβαζεις ανετα πολλα posts per page στο Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Στο browsing βολεύει.Είναι άλλη αίσθηση που δεν σκρολάρεις πολύ και βλέπεις μεγαλύτερο μέρος των σελίδων.Αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση απλά μαλακιζόμασταν με την οθόνη.Χθες την έβαλα ρε παιδιά τι χρήση να την έχω κάνει; @nem52 έχει περιστρεφόμενη βάση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 η καλύτερη δουλειά είναι 3x 23αρια σε portrait με Eyefinity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 φαινομενικά μαζεμένο!ε βέβαια αφού το behind the scenes είναι ενα απόλυτα οργανωμένο χάος,ειδικά το 2ο γραφείο! Uploaded with ImageShack.us lionheart75 κερνάω τσιγάρο Eυχαριστώ profi αλλά τον έχω δοκιμάσει και με πειράζει στο λαιμό ο μπλέ φιλαράκι. Anyway, ωραία τα έχεις και πολύ καλή δουλειά με το χειροποίητο case έχεις κάνει. Well done. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 η καλύτερη δουλειά είναι 3x 23αρια σε portrait με Eyefinity Nαι μη τα λες αυτα γιατι δε θελω και πολυ να βγαλω απο την τραπεζα το χρημα και να παω να τα σκασω στο mysystems .... :cry: Αλλα τα πλαισια της οθονης ρε γαμωτο δε βοηθουν και πολυ στο Eyefinity .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nem52 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Στο browsing βολεύει.Είναι άλλη αίσθηση που δεν σκρολάρεις πολύ και βλέπεις μεγαλύτερο μέρος των σελίδων.Αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση απλά μαλακιζόμασταν με την οθόνη.Χθες την έβαλα ρε παιδιά τι χρήση να την έχω κάνει; @nem52 έχει περιστρεφόμενη βάση. a ok απλά στα παιχνίδια και στις ταινίες θα ήταν απαίσιο για αυτό είπα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 η καλύτερη δουλειά είναι 3x 23αρια σε portrait με Eyefinity Ακόμη καλύτερη να έχεις 7 και μια Κινεζούλα δώρο!! και οι 5 δηλαδή καλύτερες είναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα