PaokToTheBone Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 ε δεν γινεται αλλιως ρε...Πως θα ακουμπας τα ποδια σου αν δεν ειναι συμμαζεμενο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Seconds to disaster:P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaokToTheBone Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Seconds to disaster:P he s the man.... αν προσπαθησεις και καταφερεις να ξεμπλεξεις τα καλωδια....η ξαδερφη σου θα διωξει ολες τις γατες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 he s the man.... αν προσπαθησεις και καταφερεις να ξεμπλεξεις τα καλωδια....η ξαδερφη σου θα διωξει ολες τις γατες! Μπορείς να καταλάβεις τι γίνεται από πίσω μου, κούτες, αμίγκες , apple's etc:P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Συμμάζεψες πριν βγάλεις φωτό ή είσαι νυκοκοίρης ? :lol: Έβαλα το καινούριο μόνιτορ χθες και είχα και το δεύτερο δίπλα και αναγκαστικά τα μάζεψα όλα για να χωράνε τα μόνιτορς.Συνήθως αριστερά στον κενό χώρο που βρίσκεται το κινητό και το τασάκι υπάρχουν στοίβες με βιβλία και σημειώσεις..Αλλά εντάξει ήθελα μια καθαρή φότο για το καινούριο μόνιτορ! Respect στον Status! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Μπορείς να καταλάβεις τι γίνεται από πίσω μου, κούτες, αμίγκες , apple's etc:P Πάντως το τραπεζάκι είναι όλα τα λεφτα man. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Πάντως το τραπεζάκι είναι όλα τα λεφτα man. Ναι είναι Latest addition μην κάψω κανένα κερατοειδή από την 32άρα:Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaokToTheBone Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Μπορείς να καταλάβεις τι γίνεται από πίσω μου, κούτες, αμίγκες , apple's etc:P φανταζομαι...Ε αν ειχες τον αδερφο μου για συγκατοικο...θα ειχες μαθει να συμμαζευεις. Έβαλα το καινούριο μόνιτορ χθες και είχα και το δεύτερο δίπλα και αναγκαστικά τα μάζεψα όλα για να χωράνε τα μόνιτορς.Συνήθως αριστερά στον κενό χώρο που βρίσκεται το κινητό και το τασάκι υπάρχουν στοίβες με βιβλία και σημειώσεις..Αλλά εντάξει ήθελα μια καθαρή φότο για το καινούριο μόνιτορ! Respect στον Status! Το 23αρι dell ειναι?Αψογο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moldovan20 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Μετά από λίγο πρόχειρο συμμάζεμα (τα πέταξα όλα πίσω στον καναπέ ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 @paoktothebone ναι το dell είναι. Και μιας και αναφέρθηκε και καναπές...έχουμε και καναπέ edition! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaokToTheBone Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 κατι πρεπει να κανω και γω για τα ηχεια μου... Ωραιος moldovan20. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Μετά από λίγο πρόχειρο συμμάζεμα (τα πέταξα όλα πίσω στον καναπέ ) Φαίνονται οι νοικοκύρηδες ρε παιδί μου. Μπράβο. Respect στον yellow old holborn, στα swan και στο τζάκι φίλε moldovan20. Kάτσε να στρίψω και γω ένα τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Twisted_Wicked Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 @paoktothebone ναι το dell είναι. Και μιας και αναφέρθηκε και καναπές...έχουμε και καναπέ edition! Φαινεται και ενα ποδηλατο η μου φαινεται;Δεν κανεις και ενα review για την οθονη γτ οσο την βλεπω τοσο ψηνομαι...(αν δοκιμασεις και κανα fps αν θα παιζει καλα τοτε θα εισαι σουπερ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moldovan20 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Πάντως ποτέ ένα γραφείο δεν είναι αρκετό .Τώρα σκέφτομαι να πάρω ένα τεράστιο να τα βάλω όλα πάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Να και το δικό μου, λίγο παλιά φωτογραφία , όταν πρωτογύρισα σπίτι από φοιτιτική ζωή και ανακάλυψα ότι τα αδέρφια μπορούν να σου αλλάξουν τις αφίσες στον τοίχο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα