jason_rethymno Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Τα νέα μου αποκτήματα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Τα νέα μου αποκτήματα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastmanakos Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 ΚΟΥΒΕΡΤΑ 80's (!)Θέλω κι εγώ μία. ;p χαχαχα πού να δείς και μια βαλίτσα που έχω......ο τέισος ξέρει....ίσως την ανεβάσω σε φώτο καρα80ιά ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Νέες φώτο βράδυ αυτή τη φορά σε λίγο καλύτερη ποιότητα. Εδώ το Playstation 3 Slim 250GB . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Μεγιά το μόνιτορ, αν σου δείξω εγώ την ακαταστασία που έχει το γραφείο μου θα τραβάς της μασχαλότριχες σου:Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Ευχαριστώ και χρόνια πολλά αν και άργησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 To milko ακόμα εκεί Jason, ε; =P Μεγιά η οθόνη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Ναι το μίλκο το πίνω σιγα σιγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 To milko ακόμα εκεί Jason, ε; =P Μεγιά η οθόνη! Είναι το γούρι του, με αυτό κοιμάται και τα βράδια!:Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neids Kloubios Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Παιδιά το κολόχαρτο πρέπει να είναι πάντα πρόχειρο!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teisos Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Μ'αυτό το καλώδιο που τροφοδοτεί τα 2 φουρφούρια ( τα πάνω), και κρέμεται σαν Ταμπάκος από δαύτα, τί να κάνω; Από πού το περνάω; Α, και ένα καλωδιάκι της κάρτας γραφικών δεν καταλήγει πουθενά, ξέρετε τί είναι αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Μ'αυτό το καλώδιο που τροφοδοτεί τα 2 φουρφούρια ( τα πάνω), και κρέμεται σαν Ταμπάκος από δαύτα, τί να κάνω; Από πού το περνάω; Aπό το πίσω μέρος του κουτιού, όπως είναι και τα υπόλοιπα. Α, και ένα καλωδιάκι της κάρτας γραφικών δεν καταλήγει πουθενά, ξέρετε τί είναι αυτό; Πρέπει να χρησιμεύει για hdmi audio. Βγάλτο αν δεν σε απασχολεί να περνάς ήχο μέσω hdmi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aleksiss Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 είχα χρόνια να δω τέτοιο πληκτρολογιο. ΑΠο που το ξέθαψες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 @ Teisos αν δεις στο κουτι σου οπως ειναι στην φωτο πανω αριστερα εχει μια τρυπα που μπορεις να περασεις το 4-8pin και αυτα μαζι.... αν ειναι σου στελνω π.μ. να δεις πως εχω περασει τα καλωδια για να μην ειναι ασχετη η πικ... ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ αυτη την γαματη αρχαιολογια πληκτρολογιο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Ορίστε και το δικό μου δωμάτιο. και αυτή την εικόνα για τις υπόλοιπες φιγούρες μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα