nem52 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Βασικα και οχι μονο... Εμενα ο πατερας μου ηταν ηλεκτρολογος και εχω μια Α επαφη με το θεμα (αν και εκανα λαθος το ampere..) . Να ξερετε οτι τα amperes ειναι που σας σκοτωνουν και οχι τα volt. Εγω προσφατα εκανα παλι μαλακια.. Γεφυρωσα (με το δακτυλο μου!!!) ενα συστηματακι του pc που εχω για να αναβοσβηνει τα ccfl αναλογα με την μουσικη που παιζει και οι μαλακες οι κατασκευαστες την πλακετα την ειχαν ορθανοικτη και μου εκαψε το χερι.. μυρισε ψημενο σας λεω! Και εγω μετα το πηρα πρεφα γιατι αρχισε να ποναει! (εκαψα ετσι και το συστηματακι....) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaokToTheBone Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Βασικα και οχι μονο... Εμενα ο πατερας μου ηταν ηλεκτρολογος και εχω μια Α επαφη με το θεμα (αν και εκανα λαθος το ampere..) . Να ξερετε οτι τα amperes ειναι που σας σκοτωνουν και οχι τα volt. Εγω προσφατα εκανα παλι μαλακια.. Γεφυρωσα (με το δακτυλο μου!!!) ενα συστηματακι του pc που εχω για να αναβοσβηνει τα ccfl αναλογα με την μουσικη που παιζει και οι μαλακες οι κατασκευαστες την πλακετα την ειχαν ορθανοικτη και μου εκαψε το χερι.. μυρισε ψημενο σας λεω! Και εγω μετα το πηρα πρεφα γιατι αρχισε να ποναει! (εκαψα ετσι και το συστηματακι....) Mα για να υπαρχουν ampere πρεπει να υπαρχει ταση...(volt)... Aρα αναλογως την αντισταση,νομος ohm,οσο αυξανεις την ταση τοσο αυξανουν και τα ampere Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Mα για να υπαρχουν ampere πρεπει να υπαρχει ταση...(volt)...Aρα αναλογως την αντισταση,νομος ohm,οσο αυξανεις την ταση τοσο αυξανουν και τα ampere Θεωρητικοί φυσικοί...πιούχ! :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaokToTheBone Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Θεωρητικοί φυσικοί...πιούχ! :Ρ που τους ειδες ωρε? δεν μιλησαμε για τιποτα κβαντο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nem52 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Mα για να υπαρχουν ampere πρεπει να υπαρχει ταση...(volt)...Aρα αναλογως την αντισταση,νομος ohm,οσο αυξανεις την ταση τοσο αυξανουν και τα ampere Δεν ανεβαινει αναλογικα αυτο.. Ο νομος του ohm εχει να κανει με αντιστασεις οχι με την αρχικη πηγη. Αλλο το οτι για να να υπαρχει ενταση πρεπει να υπαρχει και ταση αλλο θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexisssss Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Mα για να υπαρχουν ampere πρεπει να υπαρχει ταση...(volt)...Aρα αναλογως την αντισταση,νομος ohm,οσο αυξανεις την ταση τοσο αυξανουν και τα ampere Αυτο ειναι λαθος...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 δεν θέλω να σας το χαλάσω αλλά είμαστε λίγοοο εκτός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexisssss Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Αυτο δεν σημαινει πως πρεπει να υπονωνται λαθος πραγματα χωρις να διορθωνονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 είπα το αντίθετο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaokToTheBone Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 αν η αντισταση ειναι στα8ερη,δεν μιλαμε για μεταβλητους αντιστατες,τοτε αυτο που λεω πως ειναι λα8ος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
berny Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 φτανει ελεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 moar pictures less blah blah mofos! (οεο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastmanakos Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 (επεξεργασμένο) το ανανεωμένο μου τερατάκι αναμένουμε πώς και πώς τις φωτογραφίες απο το "Τερατάκι" του Τέισος Επεξ/σία 11 Απριλίου 2010 από fastmanakos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 ΚΟΥΒΕΡΤΑ 80's (!) Θέλω κι εγώ μία. ;p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 ΚΟΥΒΕΡΤΑ 80's (!) Θέλω κι εγώ μία. ;p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα