mitsosk2000 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Αν θες να βγαλεις το χαλί ομως τι γινεται? Ριχνεις πρωτα τον γενικο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 το χαλί το βγάζω μόνο όταν αρχίζουν οι πρώτες ζέστες συνήθως μέσα άνοιξης... έτσι δεν έχω μεγάλα προβλήματα (βγάζω το woofer, το πσ,το ups και μετά σηκώνω σιγά σιγά κατά μέρη το γραφείο ,δεν ξέρω αν το έχεις δει πως είναι, και σέρνω το χαλί χωρίς όμως να έχω πειράξει τα καλώδια ) δύστυχος άλλη λύση δεν υπάρχει,για τα καλώδια και το πολύπριζο είχα σκεφτεί για να είναι ακόμα ποιο ωραία (να μην φαίνονται καθόλου) να τα έβαζα στην γωνία στο βάθος του γραφείο αλλα αν ήθελα να αλλ'αξω κάτι (πράγμα συχνό ) θα είχα πρόβλημα με τη μέση μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Σχετικα με τη καλωδιοδουλεια, εδω εισαι φιλε Sotosgl. Πονεσε η ψυχη μου βλεπωντας αυτο... Georgeman σε λυπαμαι αν θελεις να αφαιρεσεις κατι ή να αλλαξεις θεση στα πραγματα. Κοιτα χωρις πλακα και εμενα καπως ετσι ειναι παντα στην αρχη (χωρις τα Neons) Ποιος Πουστ%$&3ς ερχεται τα βραδια που κοιμαμαι και μου τα μπερδευει ηθελα να ξερα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Πονεσε η ψυχη μου βλεπωντας αυτο... Georgeman σε λυπαμαι αν θελεις να αφαιρεσεις κατι ή να αλλαξεις θεση στα πραγματα. Κοιτα χωρις πλακα και εμενα καπως ετσι ειναι παντα στην αρχη (χωρις τα Neons) Ποιος Πουστ%$&3ς ερχεται τα βραδια που κοιμαμαι και μου τα μπερδευει ηθελα να ξερα.. Ναι 3 χρονια με το προηγουμενο γραφειο που μπορουσα να τα αλλαξω θεση δε τα αλλαξα, τώρα θα τα αλλάξω? Αν θελω να αφαιρεσω κατι, ειναι το πιο ευκολο πραγμα στον κοσμο. Απλα ξεκουμπωνω το καλωδιο του. Και τα ccfls καταλαμβανουν εναν αξιοσεβαστο χωρο καλωδιακά μιλωντας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Ναι το θεμα ειναι πως τραβας το καλωδιο του αν το πας καπου αλου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Να πάω τι καπου αλλου? Για πες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastmanakos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Να και το δικό μου μέρος ψυχαγωγίας (χουχουχουχ ) και μπόνους το εσωτερικό (που BELIEVE ME σήμερα βελτίωσα το cable managment..οκ άι νόου θέλει δουλειά...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 8500 σε τετοιο μηχανημα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastmanakos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 η αλήθεια είναι ότι θα την αντικαθιστούσα αν μου χάριζες την δική σου :cool::cool: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Στο χαρτακι τι λες; Απο πισω ισως... ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastmanakos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 στα χαρτάκια εννοείς πίσω απ την πρώτη φότο;είναι μερικά που δεν θυμόμουν απο photoshop-after effects και το τηλέφωνο μιας πιτσαρίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 fastmanakos έχουμε το ιδιο τηλεχειριστήριο απο τv χαχααχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastmanakos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 άσε μην μου θυμίζεις την τιβί.Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έδωσα 200 ευρώ πρίν 2 χρόνια γι αυτό το σίχαμοfunai... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 η 15αρα ειναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastmanakos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 όχι 21...μην μου πείς ότι έδωσες 200 για 15άρα τέτοια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα