alexzzz Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 εγώ είμαι φοιτητής ή όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 kata 99% eisai apo tin tv sto domatio kai apo ta epipla pou peires apo to spiti ton gonion sou...sosta? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 kata 99% eisai apo tin tv sto domatio kai apo ta epipla pou peires apo to spiti ton gonion sou...sosta? λάθος!!! Δεν είμαι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 alitheia?skizo to ptuxio mou!!!! LOL!!! p.s. isoun omos kai zeis akoma sto idio spiti? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Όχι, ποτέ δεν ήμουν φοιτητής! ΥΓ: τόσο άσχημα είναι τα έπιπλα μου; και τι κακό έχει η τηλ στο δωμάτιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 ahahahah oxi re den eipa tpt arnitiko,lol!!! Ntaksi to skizo tote.... p.s. pantos gia na vleipeis eidiseis sto star tha eprepe na isoun... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 p.s. pantos gia na vleipeis eidiseis sto star tha eprepe na isoun... έβλεπα παιδικά όταν είπα να βγάλω τις φωτό και τότε ξεκίνησαν οι ειδήσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Tote ti?Mathitis? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 εγω τ ιειμαι??? Παντως την μανα μου δν θα την αφηνα ποτε να συμαζευσει το γραφειο μου...Αν συμαζευτει χανομαι...Τωρα τουλαχιστον ξερω τι ειναι που..Αν σιγιρηστει θα ψαχνω ολη την ωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Tote ti?Mathitis? ιδιωτικός υπάλληλος σου κάνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Nai kaluftika...eutixos den eidikeuome epano sto desk profiling!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Deleted... Update Later... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δωμάτιο ταράτσας, αποκλεισμένος από όλους παρέα με το Godzilla-κι μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Λοιπόοον...να και το δικό μου. Armor rulez Η 19άρα είναι του αδερφού μου,του δάνεισα την 24άρα για λίγες μέρες. ^^ Και ναι! Το κωλόχαρτο μου είναι αχρείαστο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 για ενα διαστημα ειμουνα και εγω ετσι αλλα στο τελος σπαστηκα και πηρα καρεκλα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα