karabouzouk... Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Μια εικόνα χίλιες λέξεις..!! (το 1/10 δηλαδή από τα πράγματα που υπάρχουν σε αυτό το γραφείο..!!) Δεν αντεξα να μην βγάλω και το χέρι μου μαζί και μην ακούσω παράπονα για την τάξη που επικρατεί (και) στο κουτί μου..!! Και προτείνω από δω και πέρα να μην τακτοποιούμε τα γραφεία μας και μετά να τα βγάζουμε φώτο γιατί έτσι χάνεται ένα μέρος της πικρής αλήθειας..!! χαχα..!! Next please..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morgankalamos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 παρε το δαχτυλο!!!!! τα μανταρινια ειναι ολα τα λεφτα!!!χαχαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Επισης το sub απο τα t3100 που εχεις κατεβασε το κατωωω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Εδώ και το δικό μου μετά από κάποια updates!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moldovan20 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Το παλιό : Και το καινούργιο : Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Εδώ και το δικό μου μετά από κάποια updates!!! το σχέδιο με τη μητρικη κτλ στο τοίχο που τι βρήκες ? ---------- Προσθήκη στις 23:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:56 ---------- Επισης το sub απο τα t3100 που εχεις κατεβασε το κατωωω! συμφωνώ,δεν κουνιέται το γραφίο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 το σχέδιο με τη μητρικη κτλ στο τοίχο που τι βρήκες ? Δε το βρηκε, κανονικη μητρικη παλια ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 χωρίς μεγένθηση δεν το κατάλαβα χαχαχαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δε το βρηκε, κανονικη μητρικη παλια ειναι Ω Ναι κανονική μητρική είναι... Ένας Pentium 133 με μια S3 Virge, μια 3DFX Voodoo 1, μία SB Awe 64 (απίστευτη για την εποχή της) και ένα 14.400 modem.... (μέχρι να φορτώσει μια σελίδα εκείνη την εποχή πήγαινες για καφέ και γυρνούσες ).... Δουλεύει κανονικότατα μέχρι και σήμερα... απλά πλέον δεν έχω κατάλληλο τροφοδοτικό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Σωστή η Voodoo αλλά δεν μας είπες το σώμα φρενάρει καλά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Σωστή η Voodoo αλλά δεν μας είπες το σώμα φρενάρει καλά; Περίμενα να δω πότε και ποιός θα το σχολιάσει ... Μπαααα είναι βαρύ και θέλει καινουργους δίσκους και τακάκια!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 ...και στο δικό μου σώμα, όταν το "χώνω", ζεσταίνονται πολύ και χάνουν την αίσθηση - θα βάλω Brembα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 συμφωνώ,δεν κουνιέται το γραφίο? εκτος αυτου...και καλητερο μπασο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yayawoot Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Εδώ και το δικό μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Εδώ και το δικό μου Αυτή η Τ220 έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές! Και αυτό το κιτρινούλι αυτοκινητάκι εκεί πάνω η Μ3 είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα