Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 οι photos μου φέρνουν πονοκέφαλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsagalee Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 οι photos μου φέρνουν πονοκέφαλο Panadol extra.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 E εντάξει dragonballάκιας δικός μας είσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios_ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 πολυ z-5500 Πευτει εδω ρε παιδια ... εχω και εγω μα δεν ξερω καποιον τροπο να βαλω μακρια το subwoofer διοτι το εχω δυπλα μου και δεν κανει σωστη εκτωνοση.. δηλαδη στο σαλονι ακουγετε τρομερα και εδω τπτ ... τι να κανωωωωωω?????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny93 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Να και το δικο μ γραφειο Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2010 από johnny93 edit: εβαλα πιο ανθρωπινες εικονες γιατι οι αλλες ηταν καπως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 είτε μεγάλωσε η μυωπία και ο αστιγματισμός είτε κάτι δεν είναι σωστό στις photos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 είτε μεγάλωσε η μυωπία και ο αστιγματισμός είτε κάτι δεν είναι σωστό στις photos Αφου εγω δεν εχω αυτα τα δυο που αναφερεις αρα ειναι το δευτερο...:p:p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny93 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 χμμμμ ναι ισως να ειναι και λιγο κουνημενες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Εμ δεν ηξερες οτι πρεπει να περασουν απο photoshop 1α οπως του ThReSh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 ή απλά να μην έχεις parkinson Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aXid Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Καλως σας βρηκα! Here is my desk (ενδιαφερον thread btw) Χαμος απο καλωδια.. ...μην ακουσω τπτ για το κοκκινο-μπορντο-ροζ..εγω ειχα ζητησει κοκκινο, ο μπογιατζης ηταν gay.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaokToTheBone Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 παρε κανενα pc....αν ερ8ει καποιος δεν 8α χει να κα8ησει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexisssss Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Πω κ@βλα ειναι το δωματιακι σου.. Πες που εισαι να ερθω για LAN PARTY Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aXid Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δεν νομιζω να σε πολυβολευω, κατοικω Αλεξανδρουπολη. Παντως για κατι τετοια ειναι πολυ βολικο αν και ειναι ροζε:@ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexisssss Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Kαλα ρε 4 pc και ενα netbook. Μονοφαγα,δωσε και σε εμας τπτ... Οντως δεν πολυβολευεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα