MasterX Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 entos/sato 100 euro, πρόπερσι το πήρα δεν ξερω αν το εχουν ακομα. ειναι γαματο by the way δυστυχώς δεν το βλέπω στο site τους.... νομίζω θα με βολευε παρα πολύ.... Αν εχει δει κανεις κατι παρομοιο σε καποιο μαγαζί ας μας το πει.................. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Το καινούργιο μου cribaki (under costruction) μακρυά από UK πια χωρίς αυτές τις ηλίθιες μοκέτες και 4 το πρωί να έχεις ανοικτό περίπτερο για τσιγάρα, ελλάς !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δεν βγάζεις και μια καλη τον μίκτη να γουστάρουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V for Vagelis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Τη βρίσκεις με νεκροκεφαλές βλέπω. Καλή φάση. Η 17αρα SyncMaster τι χρήση έχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapws Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Έχει στην ικεα ένα ίδιο (αλλά σε λίγο πιο σκούρο χρώμα και σε λευκό) κοντά στα 120. Όνομα, κωδικούς και ιστορίες δεν θυμάμαι τώρα να σου πω. Θα σου τα ποστάρω αύριο μόλις πάω δουλειά. ^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Έχει στην ικεα ένα ίδιο (αλλά σε λίγο πιο σκούρο χρώμα και σε λευκό) κοντά στα 120. Όνομα, κωδικούς και ιστορίες δεν θυμάμαι τώρα να σου πω. Θα σου τα ποστάρω αύριο μόλις πάω δουλειά. ^^ Εάν εννοείς το γραφείο τότε IKEA λίγο ακριβό θα είναι, εγώ το έκανα μονος μου με 50 euro Τη βρίσκεις με νεκροκεφαλές βλέπω.Καλή φάση. Η 17αρα SyncMaster τι χρήση έχει; Ye Skulls! 3 monitor για τον bro μου όταν έρχεται για "λανακι" Ο μικτής είναι παλιός δυστυχώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Ήρθε και η νέα οθόνη... η 24άρα. Σχόλια για την σκόνη δεν θα γίνουν δεκτά: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 πουυφ....χαλασε η ψηφιακη μου και δεν μπορω να ανεβασω τα "updates" μου στο δικο μου... να τραβιξω με τα 2 ΑΘΛΙΑ megapixel του κιν μου ή να περιμενω να μου πουν απο το service τι και πως ? alexzzz ωραιο, και μεγεια την οθονη... και αμα δεν εχει σκονη ρε παιδι μου ΔΕ ΛΕΕΙ...μα πες μου πως θα μαζευεις καθε μερα τη σκονη πανω απο την οθονη με το δακτυλο αν δεν πεφτει απο αλλου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 alexzzz ωραιο, και μεγεια την οθονη... και αμα δεν εχει σκονη ρε παιδι μου ΔΕ ΛΕΕΙ...μα πες μου πως θα μαζευεις καθε μερα τη σκονη πανω απο την οθονη με το δακτυλο αν δεν πεφτει απο αλλου? ετς... ετς.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jorj103 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Γεια σας και απο μενα....Βλεπω πολλα ταχτοποιημενα γραφεια και δεν μ'αρεσει...Παρτε μια γευση και απο το δικο μου μετα απο 11 ωρες moddαρισματος.......Τα pc ειναι διασκορπισμενα σε ολομ το δωματιο και εγω τρωω μπιφτεκια....Τι να κανω ...πεινασα....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koumos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Γεια σας και απο μενα....Βλεπω πολλα ταχτοποιημενα γραφεια και δεν μ'αρεσει...Παρτε μια γευση και απο το δικο μου μετα απο 11 ωρες moddαρισματος.......Τα pc ειναι διασκορπισμενα σε ολομ το δωματιο και εγω τρωω μπιφτεκια....Τι να κανω ...πεινασα....... Νομιζω πως ειναι λιγο ακαταστατο το δωματιο..! χωρο για να κοιμηθεις εχεις ή κοιμασαι πανω σε καμια μητρικη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jorj103 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Νομιζω πως ειναι λιγο ακαταστατο το δωματιο..! χωρο για να κοιμηθεις εχεις ή κοιμασαι πανω σε καμια μητρικη? χαχαχαχ.....Εννοειται οτι μετα απο αυτο το μπαχαλο καθαρισα....Μου πηρε αλλεσ 2 ωρες να συμμαζεψω βεβαια αλλα τι να κανουμε..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mohic4n Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Υστερα απο την αναβαθμιση που εκανα, να και το δικο μου γραφειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsagalee Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Να και το δικό μου γραφειάκι με το κλασσικό κωλόχαρτο να έχει την τιμιτική θέση, και τον holborn πάντα σε ετοιμότητα, γιατί όπως και να το κάνουμε online gaming χωρίς holborn και καφέ δεν πάει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiaxtro7 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 old holborn κιτρινο , φραπεδια και κωλοχαρτο.τι να πω εισαι απλα κορυφη!ψηλα τη σημαια!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα