{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Pantos vlepo to rolo einai telios aparetito,lol!!!
liopyr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 επίσης αποδεικνύεται αυτό που είχα πάντα στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου, αλλά δεν το έλεγα... ''Ο Old Holborn είναι ο καπνός του gamer''
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Pantos vlepo to rolo einai telios aparetito,lol!!! χεχε,κοίτα είχα ***s*h*it**pa*per**,αλλά εκείνη τν στιγμή είχε τελειώσει οπότε ήταν τ πιο πρόχειρο κοντά μ,κ δν βαριόμουν να ψάχνω να βρω..χεχεε,για να έχω τις ώρες που χρειάζετε,τωωωρα ποιός μπαίνει στο μπάνιο να φέρει τ άλλο! όπως κ ο tsakonas έχει,εχεχε!
S2Katana Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Να και το δικο μου! Και για το console gaming
Sadman Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Katama εχω το κουτακι σου σε ασημι Μια απορια γτ την οθονη την εχεις τοσο καθετι?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Ο κεκλιμένος πύργος της PCας.
alexzzz Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Κυριακή είναι... δουλειά δεν έχουμε... ας βάλω και εγώ 4 από το δικό μου γραφείο... (δεν φαίνεται καλά το δεύτερο πισι που είναι κάτω από το πρώτο αλλά δεν πειράζει) και μία για για να μπω και εγώ στο "κωλόχαρτο club" (το avatar του ghost που φαίνεται στην κάτω γωνία της οθόνης είναι εντελώς τυχαίο. δεν σημαίνει τίποτα!!! )
Sadman Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Ο κεκλιμένος πύργος της PCας. πλακα πλακα δν λενε να πεσουνε τα ατιμα.Τα εχω ετσι τοσο καιρο και δν πεφοτυνε....
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Re pos fenonte pios einai foititis k pios oxi....
Vatos_locos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 εγώ βλέπω πως μόνο ο Sadman είνια στο πνεύμα των γιορτών nice Cristmast lights
Sadman Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 εγώ βλέπω πως μόνο ο Sadman είνια στο πνεύμα των γιορτών nice Cristmast lights THX. αν και τα μισα ειναι καμενα...Που να δειτεε οταν ντισω το tower δεντρο χριστουγενιατικο με γυρλαντες.... Τωρα που το σκεφτομαι θα ειχε χααβαλε να δουμε ποιος μπορει να στολησει καλυτερα το PC του. {TDi}Dj2k..infc οχι φοιτητης.Μαθητης παρακαλω
S2Katana Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 @Sadman, ειναι 90 μοιρες η οθονη, μαλλον η φωτο φταιει. @{TDi}Dj2k..infc, πως καταλαβαινεις τη διαφορα?
alexzzz Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 @{TDi}Dj2k..infc, πως καταλαβαινεις τη διαφορα? από το συγυρισμένο γραφείο να υποθέσω;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Katarxas fenete apo ta vivlia...lol..meta apo tin diakosmisi,dld to apeiro eleuthero xrono pou diathetei oste na ftiaksei to grafeio tou mias kai einai ores ekei....tin tv sto domatio kai apo tin akatastasia...tou mathiti yparxei kai i mama pou vazei ligo to xeraki tis...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα